PARSONRK Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Oj ale macie problemy :lol: Kazdy ma to co lubi, dotyczy to i ludzi i psów :P Quote
orsini Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 hihihi masz racje w sumie:) :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
PATIszon Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Ludziki, podajcie namiary na jakis nocleg w Sopocie. Myslalam, ze obroce w ta i z powrotem, ale chyba jednak zdrwiej bedzie przenocowac... Quote
Ajrisz Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Ja zamowilam domek w harcerskiej bazie Morena, laska z ktora rozmawialam telefonicznie powiedziala, ze jest to w Sopocie, a teraz przegladajac strony okazalo sie ze w Gdansku. :o W kazdym badz razie powiedziala, ze dojazd na wyscigi jest latwy. Psy mile widziane, zatrzymuje sie duzo wystawcow Nie wiem tylko, czy miejsce bedzie, ja sie musialam zadowolic 5 osobowym domkiem <2-ek nie bylo juz :-? > z lazienka na zewnatrz. Tutaj wiecej informacji ---> www.morenka.com.pl Quote
sic! Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 Ajrisz jakby Ci to powiedzieć....... Morenka jest wpizdu od Sopotu :D http://www.trojmiasto.pl/s.phtml?dzial=noclegi tu mata linkę do hoteli wszelakich, nie wiem czy są tu campingi, ale dziś np. jest 16 stopni, więc nie polecam :D http://sopot.naszemiasto.pl/kontakty_adresy/grupa/7.html tu jeszcze macie link, tylko że to adresy z całęgo Trójmiasta, ale za to pogrupowane tematycznie Quote
PARSONRK Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='Ajrisz']Ja zamowilam domek w harcerskiej bazie Morena, laska z ktora rozmawialam telefonicznie powiedziala, ze jest to w Sopocie, a teraz przegladajac strony okazalo sie ze w Gdansku. :o W kazdym badz razie powiedziala, ze dojazd na wyscigi jest latwy. Psy mile widziane, zatrzymuje sie duzo wystawcow Nie wiem tylko, czy miejsce bedzie, ja sie musialam zadowolic 5 osobowym domkiem <2-ek nie bylo juz :-? > z lazienka na zewnatrz. Tutaj wiecej informacji ---> www.morenka.com.pl Ja też w Morence będę. Ja + koleżanka +3 parsony +silka + entlebucher I też dostałyśmy domek bez łazienki :evil: Dojazd do wyścigów jest super, jedziesz główną od morenki, skręcasz i prosto do torów :D Quote
Robull Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 rotek napisał(a):O której zaczynają się zawody?Zwykle zawody zaczynają się o 9 Quote
PARSONRK Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Robull napisał(a):rotek napisał(a):O której zaczynają się zawody?Zwykle zawody zaczynają się o 9 Ja poproszę na 10 :D razem z wystawą Quote
Robull Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Nie jestem organizatorem tych zawodów, a zatem nie mam na to wpływu 8) Quote
goranik Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 witam zawody zaczynaja sie o godzinie 10 pozdrawiam Quote
PARSONRK Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Było siuuuuper, mimo, że się nie załapałam na pudło :D Ale dobrze mi tak, Fana biegła pięknie a ja robiłam błędy :oops: Quote
Rauni Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Ma ktoś wyniki zawodów w Sopocie i końcowe Pucharu Polski? Quote
PARSONRK Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 [quote name='Vidge']Ktoś rozpoznaje siebie? Tak tak to małe białe między rodezjanem a ON-em to my :lol: Quote
niuka Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 to szare wielkouche z 'niebieska' pania na przodzie to my :) Etoile z Wiedzminskiej Stajni i Agnieszka Kunkel Quote
Mokka Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Pani z nadwagą w zielonym ubranku to ja, moja Monia wykręciła się kuprem. Obok nas (o, też kuprem wykręcona :D ) to PATIszon z Kenią - jamnikiem rodezyjskim. 8) Quote
Vidge Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 To chyba dałam plamę,bo obejrzałam tylko Lki :oops: ale spieszyłam się,żeby mi mięsnego nie zamknęli,bo moje stadko by głodowało. A to szare z "niebieską" panią było rewelacyjne :D Kenię chyba zapowiadali jako Cytrę,ale może się mylę.W każdym razie zastanawiałam się jak ona przeszła przez slalom :wink: Mam chyba jeszcze ze 4 fotki,to chyba nikt mi nic nie powie jak tu wstawię Quote
Vidge Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Szkoda,że resztę przegapiłam.Może macie jakieś zdjęcia? A te są takiej jakości,bo lepszy aparat odmówił działania na wyładowanych bateriach Quote
Mokka Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Vidge napisał(a):Kenię chyba zapowiadali jako Cytrę,ale może się mylę. Nie mylisz się, tak ma w papierach. Vidge napisał(a):A to szare z "niebieską" panią było rewelacyjne Szare rządziło :D , wygrało 2 przebiegi. Na fotkach jeszt Czad (U. Kalisz) x2, Tola i Kenia. Quote
zakla Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Dobrze ze nas nie bylo, bo bysmy startowali z Niuka w jednej klasie :lol: Quote
Ajrisz Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Czad mial fajowa maske! Szkoda tylko, ze jego wlascicielki <dwie, male dziewczynki> ostro bronily go przed glaskaniem. ;] Quote
niuka Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 wow, nawet na zdjecie sie zalapalysmy ;) i nawet tola wyglada jakby szybko biegala :jumpie: zakla spoko, juz jestem w dwojkach ;) mami czad jest ogolnie fajny, spokojny, dokladny i ma tempo, nie miota sie jak opetany border ;) Quote
Mokka Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 niuka napisał(a): mami czad jest ogolnie fajny, spokojny, dokladny i ma tempo, nie miota sie jak opetany border ;) I na torze nie spuszcza oka ze swojej przewodniczki. Quote
Recommended Posts