Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja zamowilam domek w harcerskiej bazie Morena, laska z ktora rozmawialam telefonicznie powiedziala, ze jest to w Sopocie, a teraz przegladajac strony okazalo sie ze w Gdansku. :o W kazdym badz razie powiedziala, ze dojazd na wyscigi jest latwy. Psy mile widziane, zatrzymuje sie duzo wystawcow

Nie wiem tylko, czy miejsce bedzie, ja sie musialam zadowolic 5 osobowym domkiem <2-ek nie bylo juz :-? > z lazienka na zewnatrz.

Tutaj wiecej informacji ---> www.morenka.com.pl

Posted

[quote name='Ajrisz']Ja zamowilam domek w harcerskiej bazie Morena, laska z ktora rozmawialam telefonicznie powiedziala, ze jest to w Sopocie, a teraz przegladajac strony okazalo sie ze w Gdansku. :o W kazdym badz razie powiedziala, ze dojazd na wyscigi jest latwy. Psy mile widziane, zatrzymuje sie duzo wystawcow

Nie wiem tylko, czy miejsce bedzie, ja sie musialam zadowolic 5 osobowym domkiem <2-ek nie bylo juz :-? > z lazienka na zewnatrz.

Tutaj wiecej informacji ---> www.morenka.com.pl

Ja też w Morence będę. Ja + koleżanka +3 parsony +silka + entlebucher
I też dostałyśmy domek bez łazienki :evil:
Dojazd do wyścigów jest super, jedziesz główną od morenki, skręcasz i prosto do torów :D

Posted

Pani z nadwagą w zielonym ubranku to ja, moja Monia wykręciła się kuprem. Obok nas (o, też kuprem wykręcona :D ) to PATIszon z Kenią - jamnikiem rodezyjskim. 8)

Posted

To chyba dałam plamę,bo obejrzałam tylko Lki :oops: ale spieszyłam się,żeby mi mięsnego nie zamknęli,bo moje stadko by głodowało.
A to szare z "niebieską" panią było rewelacyjne :D
Kenię chyba zapowiadali jako Cytrę,ale może się mylę.W każdym razie zastanawiałam się jak ona przeszła przez slalom :wink:
Mam chyba jeszcze ze 4 fotki,to chyba nikt mi nic nie powie jak tu wstawię

Posted

Szkoda,że resztę przegapiłam.Może macie jakieś zdjęcia?
A te są takiej jakości,bo lepszy aparat odmówił działania na wyładowanych bateriach

Posted

Vidge napisał(a):
Kenię chyba zapowiadali jako Cytrę,ale może się mylę.

Nie mylisz się, tak ma w papierach.

Vidge napisał(a):
A to szare z "niebieską" panią było rewelacyjne

Szare rządziło :D , wygrało 2 przebiegi.

Na fotkach jeszt Czad (U. Kalisz) x2, Tola i Kenia.

Posted

wow, nawet na zdjecie sie zalapalysmy ;) i nawet tola wyglada jakby szybko biegala :jumpie:

zakla
spoko, juz jestem w dwojkach ;)

mami
czad jest ogolnie fajny, spokojny, dokladny i ma tempo, nie miota sie jak opetany border ;)

Posted

niuka napisał(a):

mami
czad jest ogolnie fajny, spokojny, dokladny i ma tempo, nie miota sie jak opetany border ;)

I na torze nie spuszcza oka ze swojej przewodniczki.