dog_master Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Dzięki za pomoc :) Jeszcze jedna sprawa: jak "dokładnie" zostać członkiem Związku? Mogę nim być, skoro jestem niepełnoletnia? Jest do tego jakiś formularz itp? Wiem tylko, że jest jakieś wpisowe i roczna składka :] Ile trwa procetura przyłączania, tzn czy zdąże stać się członkiem do zawodów w Sopocie ? :) -- edit -- Ile jest przebiegów podczas takich zawodów? Open + Jumping czy tylko raz, z podziałem na te klasy A1-3 ? Quote
Mokka Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 [quote name='dog_master']Dzięki za pomoc :) Jeszcze jedna sprawa: jak "dokładnie" zostać członkiem Związku? Mogę nim być, skoro jestem niepełnoletnia? Jest do tego jakiś formularz itp? Wiem tylko, że jest jakieś wpisowe i roczna składka :] Ile trwa procetura przyłączania, tzn czy zdąże stać się członkiem do zawodów w Sopocie ? :) http://www.zkwp.pl/index_pl.htm - regulaminy - statut [quote name='Magda i Saga']Na zawodach miej ze sobą świadectwo szczepienia, dowód wpłaty i jak dostaniesz to potwierdzenie, na to wchodzisz na teren wystawy Nigdy nie dostałam żadnego potwierdzenia, zazwyczaj wchodzę na dowód wpłaty. Nie wiem, jak wchodzą osoby, które płacą na miejscu (czasami jest taka możliwość). Na większości wystaw jednak służby porządkowe nie są zbyt restrykcyjne, zawsze jakoś się można przemycić. :P Quote
dog_master Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Dziękuje Mokka :) Sorry za zaśmiecanie forum - poszukałam trochę i wszystkiego (prawie) się dowiedziałam. Ostatnie pytanko: czy pies musi mieć tatuaż? Quote
saJo Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Czy zawody w Sopocie sa jednodniowe?Bo ktos mi mowil ze tak.W jaki dzien? Quote
zachraniarka Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 [quote name='Mokka']Poza tym Flaire ja byłam prawie pewna, że Gapiszona wystawiasz w Sopocie i jedziesz odwiedzić zachraniarkę. Ano Flaire się wykręciła z Sopotu, na szczęście nie wykręca się od odwiedzin i ma wpaść do Gdańska- mam nadzieje.. Za to Mokka fajniście mi będzie Ciebie poznać i Tobie kibicować! :D Tylko przyjedź.. bo jak nie przyjedziesz to nijak Cię poznam :lol: Quote
Magda i Saga Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Przypuszczam, że nierasowce nie muszą mieć tatuażu, a rasowcom tez nikt na zawodach w uszy, ani tym bardziej gdzie indziej nikt nie zaglądał :) Quote
dog_master Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Jestem już świeżo upieczonym członkiem ZKwP, a zgłoszenie poszło na w/w maila. Mam nadzieję, że dostanę jakieś potwierdzenie :] Dzięki za pomoc i, mam nadzieję, do zobaczenia na zawodach 8) Quote
PARSONRK Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 [quote name='dog_master']Tak, jednodniowe :( w sobotę 13stego no to super wystawiam 2 psy terriery w sobotę !!! Quote
orsini Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 dog_master napisał(a):Tak, jednodniowe :( w sobotę 13stego hahahah zycze powodzenia:)))) 13stego....hihihi i co za jeden przebieg 60zlotych????????? zdziercy normalnie!!! :o :o :o Quote
Rauni Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 orsini napisał(a):dog_master napisał(a):Tak, jednodniowe :( w sobotę 13stego i co za jeden przebieg 60zlotych????????? zdziercy normalnie!!! :o :o :o Dlaczego za jeden przebieg, przypuszczam, że będzie jak zwykle jeden przebieg w klasach, open agility + jumping, czyli w sumie 3 przebiegi. A dwie szanse na zdobycie "nóżki" do kolejnej klasy. Quote
saJo Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 orsini napisał(a):dog_master napisał(a):Tak, jednodniowe :( w sobotę 13stego hahahah zycze powodzenia:)))) 13stego....hihihi Dla mnie trzynastka jest szczesliwa :) orsini napisał(a):i co za jeden przebieg 60zlotych????????? zdziercy normalnie!!! :o :o :o Nasze psy przynajmniej sobie pobiegaja,a Twoje beda siedzialy w klatce zeby przejsc sie 2 minuty po ringu.A ile Ty placisz za za jedo koleczko wokol ringu? Quote
PARSONRK Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Za to ja pobiegam za dwóch i na ringu i na torze Quote
dog_master Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 PARSONRK, Twoje psy startują w small czy medium ? Quote
saJo Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 PARSONRK napisał(a):Za to ja pobiegam za dwóch i na ringu i na torze Ja tez :) PARSONRK napisał(a):I zapłacę za dwóch też :( A ja nie :) Quote
orsini Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 Sajo, ale ja za to dostane dyplomik i medalik na sciane, a jak bede miala fuxa to i pucharek conajmniej jeden, bo jakby sie udalo na finaly zalapac to tam i wiecej pucharkow i karmy jakies daja:)))))) Quote
PARSONRK Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 dog_master napisał(a):PARSONRK, Twoje psy startują w small czy medium ? Small Quote
saJo Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 orsini napisał(a):Sajo, ale ja za to dostane dyplomik i medalik na sciane, a jak bede miala fuxa to i pucharek conajmniej jeden, bo jakby sie udalo na finaly zalapac to tam i wiecej pucharkow i karmy jakies daja:)))))) Ja moge tez dostac pucharek i medalik,a czasami i jakas karma sie trafi.Poza tym,ciekawe co psom sprawia wieksza frajde... Dla mnie pucharki sa malo istotne (choc nie powiem,milo jest dostac taki pucharek),najwazniejsze,zeby pies byl zadowolony z tego co ze mna robi. Quote
orsini Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 a ja mam w nosie czy sie psu wystawy podobaja czy nie:))))) karmie je?karmie, kupuje wszystko co potrzebuja?bawie sie z nimi?to moga cos dla swojej panci zrobic:))i poswiecic sie ciutke w koncu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nikt im sie nie kazal rodzic z rodowodem:)))))))) Quote
saJo Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 orsini napisał(a):a ja mam w nosie czy sie psu wystawy podobaja czy nie:))))) I tym sie wlasnie roznimy! Quote
dog_master Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 orsini napisał(a):nikt im sie nie kazal rodzic z rodowodem:)))))))) Hmm... hodowca kazal :] nie wiesz, czy one by tego chcialy ... saJo - zgadzam sie :) Jeszcze jedno: o której się zaczynają zawody? pewnie ok. 9:00 ? Quote
PARSONRK Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 dog_master napisał(a):Jeszcze jedno: o której się zaczynają zawody? pewnie ok. 9:00 ? Oj to trzeba będzie się dzień wcześniej doturlać, bo po nieprzespanej nocy kiepsko się biega, można przeszkody pomylić :wink: Quote
orsini Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 dog_master nie hodowca nie hodowca:))0juz sie skoro taki psiak wpakowal w cialko psiaka z rodowodem to niechaj zna tego konsekwencje:)) chial byc psiak ladny?:)))mogl wybrac brzydote i bycie psem bez rodowodu:))))nie jezdzilby na wystawki:)))) saJo a nie wydaje mi sie , zeby Twoim psiakom przyjemnosc sprawialo skakanie w 30-sto stopniowym upale:)))bo tyle mniej wiecej bylo nawet i po 17stej swego czasu:)))a Ty jakos nie zrezygnowalas z treningow:)))Iza za Ciebie z nich zrezygnowala i suczka w domku zostala:))wiec nie pisz, ze sie roznimy:)))))bo Ty tesz za bardzo z psiaczkami sie nie liczysz:))tylko dlamnie medale z wystawki, a dla Ciebie z agility:))))))))))))))))))))))))))))))))0 Quote
Recommended Posts