Ajrisz Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Byłam jak kończyła się ocena Gizmo i jakoś Cię nie widziałam!!! Dziewcze! Ja bylam z boku tam! No! Trzeba bylo przeczekac do klasy posredniej suk. Eh! 8) Quote
sic! Posted July 21, 2005 Author Posted July 21, 2005 Wind który border mów tu szybko!!!!!! Ajrisz ja była w takiej rzucającej się w oczy koszulce czarnej"jestem zewsi" ze świńskim ryjem :lol: Na Sopot założę hmmmm może "Będę stara " ??? :D Quote
CHI Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Zgłosiłam Fufaka na Legnicę.... I mam problemy... Prawdopodobnie będę musiałą ciągnąć cała bandę (2 x bokser, 2 x bull) czy Towarzystwo to zniesie? :-? no i jeśli będę ciągnąć bandę to możeby zgłosić starego boksera do weteranów? Moze znowu coś powalczy :wink: tylko czy w razie "gdyby co" ktoś z Was by mi go wystawił... Pozdrawiam choć to nie na temat Sopotu ale niech tam... CHI &B&B Quote
Wind Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 [quote name='sic!']Wind który border mów tu szybko!!!!!! sic, A ten: oraz jeszcze o jednym nie sposob nie wspomniec, chociaz w jego wykonaniu najpiekniejsze jest posluszenstwo: Quote
sic! Posted July 21, 2005 Author Posted July 21, 2005 O cholerka akrobata!!!! Ja pierdziu ale petarda faktycznie. W Sopocie bydzie????? Quote
Wind Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 sic! napisał(a):O cholerka akrobata!!!! Ja pierdziu ale petarda faktycznie. W Sopocie bydzie????? Czy bedzie to nie wiem :-? Na pewno bedzie na obozie agility, bo jego Pancia bedzie nas tam szkolic :-) Quote
sic! Posted July 21, 2005 Author Posted July 21, 2005 :D:D:D No to przynajmniej będziecie mieć fachowca , nie wiem tylko czy Wasze psy się tak będą umiały wygiąć :D Quote
PARSONRK Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Do sopotu doturla się też drużynka ze szczecina. W tej chwili jadą: parsony (na 100%), owszarek poniemiecki (na 99%), entelek (na 100% na wystawę, na zawody na80%) i może silki. Ładny mamy tor? Jeszcze mamy tunel harmonijkę :P, którego nie ma na zdjęciu Quote
Mokka Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Tor fajowski, dużo miejsca. Trochę zazdroszczę, bo my mamy tylko taki malutki kawałek trawki. :( Quote
Wind Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 [quote name='Mokka']Tor fajowski, dużo miejsca. Trochę zazdroszczę, bo my mamy tylko taki malutki kawałek trawki. :( Mokka, moze to i lepiej ;) Nie nabiegasz sie az tak bardzo, pluca na miejscu zostana, a i serce nie wyskoczy z powabnej piersi :lol: Parsonrk, Tor zajefajny! Nawet jak Wam czegos brakuje, to wazne ze w ogole macie gdzie trenowac :D :D :D Quote
Mokka Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 [quote name='Wind'][quote name='Mokka']Tor fajowski, dużo miejsca. Trochę zazdroszczę, bo my mamy tylko taki malutki kawałek trawki. :( Mokka, moze to i lepiej ;) Nie nabiegasz sie az tak bardzo, pluca na miejscu zostana, a i serce nie wyskoczy z powabnej piersi :lol: Coś w tym jest, co mówisz, aczkolwiek skutki takiej oszczędnościowej gospodarki odczuwa się potem na zawodach. :wink: [quote name='Wind'] Parsonrk, Tor zajefajny! Nawet jak Wam czegos brakuje, to wazne ze w ogole macie gdzie trenowac :D :D :D Eeee, tam, niczego im nie brakuje. Fajnie mają :D Quote
PARSONRK Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Oj tak kondycję mamy (zwłaszcza ja biegam z trzema psami :D ) dziewczyny też nie marudzą. A brakuje nam tylko palisady i kładki, ale to akurat nam idzie bardzo łatwo. Teren duży, bo własny, zero opłat za wynajęcie=więcej na przeszkody ! :P Quote
Wind Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 PARSONRK napisał(a):Oj tak kondycję mamy (zwłaszcza ja biegam z trzema psami :D ) dziewczyny też nie marudzą. A brakuje nam tylko palisady i kładki, ale to akurat nam idzie bardzo łatwo. Teren duży, bo własny, zero opłat za wynajęcie=więcej na przeszkody ! :P ZAZDROSZCZE!!! :D :D :D Quote
Magda i Saga Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 A pokażcie no ten swój tunel i skąd go macie. Pytam, bo potrzebujemy, a do Czech jechac to daleko i drogo. Quote
PATIszon Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Magda i Saga napisał(a):Pytam, bo potrzebujemy, a do Czech jechac to daleko i drogo. A nie mamy? :hmmmm: Quote
Flaire Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Magda i Saga napisał(a):A pokażcie no ten swój tunel i skąd go macie. Pytam, bo potrzebujemy, a do Czech jechac to daleko i drogo.Magda, jeśli macie jeden, to znajdźcie kogos, kto Wam na wzór zrobi taki sam. Tutaj w Warszawie to wyszło 400 zł, więc u Was pewnie taniej. Wiem, że część materiałowa pochodzi od producenta plandek - i chyba właśnie u niego całość była zamawiana. Quote
PARSONRK Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 My mamy tunelik orginalny do agility z usa. Mąż koleżanki był i nam załatwił, koszt około 650-700 zł ma 18 stóp = 5 m 48 cm Troszkę zdjęć :D Złożony w torbie jest lekki i mało miejsca zajmuje białasy w akcji w całości Quote
Davie Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Czy bedzie to nie wiem :-? W Sopocie nie będziemy, bo siedzimy dwa tygodnie w Pułtusku na obozie, seminarium tańca i drugim obozie. :D Na pewno bedzie na obozie agility, bo jego Pancia bedzie nas tam szkolic :-) Tak, tak Wind, weźmiemy Was z Magdą w obroty! :D Quote
Magda i Saga Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Taki jak mamy, to ja mogę sama zrobić, ale bym chciała taki ze spiralką, cięższy, może być bez torby :D Żeby się tak znalazła firma co takie spiralki na tunelu nagrzewa jakoś. Ale czuję, że bracia Czesi na nas zarobią. Piękny macie ten tunelik i całego torku gratuluję. Quote
PATIszon Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Ten hamerykanski tunel, to niejaki Badecki wykonczylby w pol sekundy! :lol: Magda czemu ty jeszcze nie spisz?! 8) Quote
Flaire Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Magda, ten warszawski był robiony na wzór czeskiego. Ten czeski używany za wzór nie ma spiralki, tylko indywidualne obręcze. Ale może Tobie chodzi o inny czeski :niewiem: Quote
PARSONRK Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 No tunelik jest lekki ale wytrzymały, owczarek po nim lata jak chce, a moja banda też nie grzeszy karnością, jak wpadaja wszystkie to nie ma zmiłuj. :evilbat: Quote
dog_master Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Witajcie! Mam nadzieje, ze mi pomozecie, bo jestem poczatkujaca w "organizacyjnych sprawach" :) Gdzie mozna zglosic psa do zawodow w Sopocie? Pani w ZKwP w Gdansku/Sopocie powiedziala mi:"my zgloszen nie prowadzimy, prosze wypelnic jakikolwiek druczek i dodac, ze na agility" ... Tylko, ze ja nie wiem w ogole o jakie druczki chodzi, czy trzeba byc czlonkiem zwiazku (moj psiak jest bez rodowodu), gdzie to wyslac itp. Prosze o pomoc i pozdrawiam :) Quote
Magda i Saga Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 agatakordos@wp.pl Zgłoszenie możesz wysłać pod ten adres podając imię i wiek psa, wysokośc w kłębie, swoje dane i pisząc o jakie zawody chodzi. Startowe (60 zł :evilbat: ) wpłacasz na konto oddziału w Sopocie. Musisz byc członkiem związku, niezależnie czy pies jest rasowy czy nie. Na zawodach miej ze sobą świadectwo szczepienia, dowód wpłaty i jak dostaniesz to potwierdzenie, na to wchodzisz na teren wystawy. Wtedy poszukaj ringu na którym są przeszkody . Powinien tam stac stolik pod daszkiem (sekretariat zawodów) tam zgłaszasz sie po numer, pokazujesz dokumenty, sprawdzasz która startujesz i już :D Powodzenia i do zobaczenia Quote
Recommended Posts