Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam jak kończyła się ocena Gizmo i jakoś Cię nie widziałam!!!

Dziewcze! Ja bylam z boku tam! No! Trzeba bylo przeczekac do klasy posredniej suk. Eh! 8)

Posted

Wind
który border mów tu szybko!!!!!!

Ajrisz
ja była w takiej rzucającej się w oczy koszulce czarnej"jestem zewsi" ze świńskim ryjem :lol:

Na Sopot założę hmmmm może "Będę stara " ??? :D

Posted

Zgłosiłam Fufaka na Legnicę....
I mam problemy...
Prawdopodobnie będę musiałą ciągnąć cała bandę (2 x bokser, 2 x bull)
czy Towarzystwo to zniesie? :-?
no i jeśli będę ciągnąć bandę to możeby zgłosić starego boksera do weteranów? Moze znowu coś powalczy :wink:
tylko czy w razie "gdyby co" ktoś z Was by mi go wystawił...
Pozdrawiam
choć to nie na temat Sopotu ale niech tam...
CHI &B&B

Posted

[quote name='sic!']Wind
który border mów tu szybko!!!!!!

sic,

A ten:

oraz jeszcze o jednym nie sposob nie wspomniec, chociaz w jego wykonaniu najpiekniejsze jest posluszenstwo:

Posted

sic! napisał(a):
O cholerka akrobata!!!!
Ja pierdziu ale petarda faktycznie.
W Sopocie bydzie?????

Czy bedzie to nie wiem :-? Na pewno bedzie na obozie agility, bo jego Pancia bedzie nas tam szkolic :-)

Posted

Do sopotu doturla się też drużynka ze szczecina. W tej chwili jadą: parsony (na 100%), owszarek poniemiecki (na 99%), entelek (na 100% na wystawę, na zawody na80%) i może silki.

Ładny mamy tor?

Jeszcze mamy tunel harmonijkę :P, którego nie ma na zdjęciu

Posted

[quote name='Mokka']Tor fajowski, dużo miejsca. Trochę zazdroszczę, bo my mamy tylko taki malutki kawałek trawki. :(

Mokka, moze to i lepiej ;) Nie nabiegasz sie az tak bardzo, pluca na miejscu zostana, a i serce nie wyskoczy z powabnej piersi :lol:

Parsonrk,

Tor zajefajny! Nawet jak Wam czegos brakuje, to wazne ze w ogole macie gdzie trenowac :D :D :D

Posted

[quote name='Wind'][quote name='Mokka']Tor fajowski, dużo miejsca. Trochę zazdroszczę, bo my mamy tylko taki malutki kawałek trawki. :(

Mokka, moze to i lepiej ;) Nie nabiegasz sie az tak bardzo, pluca na miejscu zostana, a i serce nie wyskoczy z powabnej piersi :lol:

Coś w tym jest, co mówisz, aczkolwiek skutki takiej oszczędnościowej gospodarki odczuwa się potem na zawodach. :wink:

[quote name='Wind']
Parsonrk,

Tor zajefajny! Nawet jak Wam czegos brakuje, to wazne ze w ogole macie gdzie trenowac :D :D :D

Eeee, tam, niczego im nie brakuje. Fajnie mają :D

Posted

Oj tak kondycję mamy (zwłaszcza ja biegam z trzema psami :D ) dziewczyny też nie marudzą. A brakuje nam tylko palisady i kładki, ale to akurat nam idzie bardzo łatwo. Teren duży, bo własny, zero opłat za wynajęcie=więcej na przeszkody ! :P

Posted

PARSONRK napisał(a):
Oj tak kondycję mamy (zwłaszcza ja biegam z trzema psami :D ) dziewczyny też nie marudzą. A brakuje nam tylko palisady i kładki, ale to akurat nam idzie bardzo łatwo. Teren duży, bo własny, zero opłat za wynajęcie=więcej na przeszkody ! :P

ZAZDROSZCZE!!! :D :D :D

Posted

Magda i Saga napisał(a):
A pokażcie no ten swój tunel i skąd go macie. Pytam, bo potrzebujemy, a do Czech jechac to daleko i drogo.
Magda, jeśli macie jeden, to znajdźcie kogos, kto Wam na wzór zrobi taki sam. Tutaj w Warszawie to wyszło 400 zł, więc u Was pewnie taniej. Wiem, że część materiałowa pochodzi od producenta plandek - i chyba właśnie u niego całość była zamawiana.

Posted

My mamy tunelik orginalny do agility z usa. Mąż koleżanki był i nam załatwił, koszt około 650-700 zł ma 18 stóp = 5 m 48 cm
Troszkę zdjęć :D
Złożony w torbie

jest lekki i mało miejsca zajmuje

białasy w akcji

w całości

Posted

Czy bedzie to nie wiem :-?

W Sopocie nie będziemy, bo siedzimy dwa tygodnie w Pułtusku na obozie, seminarium tańca i drugim obozie. :D

Na pewno bedzie na obozie agility, bo jego Pancia bedzie nas tam szkolic :-)

Tak, tak Wind, weźmiemy Was z Magdą w obroty! :D

Posted

Taki jak mamy, to ja mogę sama zrobić, ale bym chciała taki ze spiralką, cięższy, może być bez torby :D Żeby się tak znalazła firma co takie spiralki na tunelu nagrzewa jakoś. Ale czuję, że bracia Czesi na nas zarobią.

Piękny macie ten tunelik i całego torku gratuluję.

Posted

Magda, ten warszawski był robiony na wzór czeskiego. Ten czeski używany za wzór nie ma spiralki, tylko indywidualne obręcze. Ale może Tobie chodzi o inny czeski :niewiem:

Posted

Witajcie!

Mam nadzieje, ze mi pomozecie, bo jestem poczatkujaca w "organizacyjnych sprawach" :)

Gdzie mozna zglosic psa do zawodow w Sopocie? Pani w ZKwP w Gdansku/Sopocie powiedziala mi:"my zgloszen nie prowadzimy, prosze wypelnic jakikolwiek druczek i dodac, ze na agility" ... Tylko, ze ja nie wiem w ogole o jakie druczki chodzi, czy trzeba byc czlonkiem zwiazku (moj psiak jest bez rodowodu), gdzie to wyslac itp.

Prosze o pomoc i pozdrawiam :)

Posted

agatakordos@wp.pl

Zgłoszenie możesz wysłać pod ten adres podając imię i wiek psa, wysokośc w kłębie, swoje dane i pisząc o jakie zawody chodzi. Startowe (60 zł :evilbat: ) wpłacasz na konto oddziału w Sopocie. Musisz byc członkiem związku, niezależnie czy pies jest rasowy czy nie.
Na zawodach miej ze sobą świadectwo szczepienia, dowód wpłaty i jak dostaniesz to potwierdzenie, na to wchodzisz na teren wystawy. Wtedy poszukaj ringu na którym są przeszkody . Powinien tam stac stolik pod daszkiem (sekretariat zawodów) tam zgłaszasz sie po numer, pokazujesz dokumenty, sprawdzasz która startujesz i już :D

Powodzenia i do zobaczenia