Asiaczek Posted July 26, 2005 Author Posted July 26, 2005 [quote name='króliczek']KAUKAZY-Choć ja nie Asiaczek to jednak Ci odpowiem.Otóż możesz wystawić psa w każdej klasie.Może on zdobyć CAC (bo dla suczek jest jeden i dla piesków jest też jeden) ale żeby z tego CACA zrobił się EST Championat to niestety piesek musi byc Championem swojego kraju. :wink: Kaukazy - i żeby odpowiedź była pełna, to jeżeli Champion Estonii otrzyma CAC (tzn. NPwR/PSwR - po naszemu) to ten CAC przechodzi na drugiego psa/sukę. I ja właśnie miałam taką sytuację; piesek z Estonii, który zdobył BOS, "przekazał" dla mojego Farika swojego CAC'a. Podobnie rzecz się ma w Interach. Pzdr. Quote
Noelani Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Gratulacje :D Szkoda ze Estonia jest tak daleko ode mnie :( Czy ja moge prosic o stawke collie krotkowlosych? Widze ze byly trzy :) Quote
Asiaczek Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 Noelani napisał(a):Gratulacje :D Szkoda ze Estonia jest tak daleko ode mnie :( Czy ja moge prosic o stawke collie krotkowlosych? Widze ze byly trzy :) COLLIE SMOOTH sędzia: Maria KAVCIC/Slovenia PSY kl. o CINNABERRY'S SHADOW OF KINGS SUKI kl. mł. CINNABERRY'S ORANGE BLOSSOM kl. o TIMONAN NOUGAT NORALEE Pzdr. Quote
góral Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Ja w tym roku też jedę do Estonii, ale do Tallina :D Quote
Asiaczek Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 góral napisał(a):Ja w tym roku też jedę do Estonii, ale do Tallina :D To chyba będzie CACIB-ówka? Ale aż tak daleko Was wyniosło? Toż to 1500-1600 km w jedna stronę, prawda? A jest już topik o tej wystawie? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 Dla zaprzyjaźnionych podaje stawkę SH: sędzia Maria Kavcic/Slowenia PSY kl.mł. YUMA kl. o KONUVERES COUNTRY INDIAN SUKI kl. mł. ANDY'S JOY ATTRACTIVE ME KONUVERES EUROPEAN VENUS SLEIGH RIDE'S FAIR AND SQUARE kl.ch KONUVERES DIGITAL PRINCES KONUVERES COUNTRY INDIAN & ANDY'S JOY ATTRACTIVE ME brały udział w konkurencji pary hodowlane, ale nie załapały się na pudło. O lokatach w tej konkurencji pisałam kilka postów wczesniej. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 I jeszcze jedna zaprzyjaźniona rasa - SAMOYEDY: Sędzia: Maria KAVCIC/Słowenia PSY kl. mł. SAMITE PICCOLO kl. p WINTERDREAM WINTERFUN WINTERWIND SUKI kl. p WINTERSHINE Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 Hej, dostałam Championat Estonii dla moich bliźniaków + NOBIS Króliczkowy!!! Razem z Championatem otrzymałyśmy piękne, duże czerwono-zielone rozety. Czas wystawienia takiego Championatu - ok. 2 miesięcy, a opóźnienie spowodowane było brakiem rozetek. Tyz piknie! Pzdr. Quote
króliczek Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 ASIACZKU -Certyfikacik Championa Estonii +śliczna rozetka właśnie do mnie przez "Posłańca" dotarły :wink: Dzięki ,papa :D Quote
Asiaczek Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 No to mamy się z czego wspólnie cieszyć! Pzdr. Quote
Recommended Posts