Marcino1978 Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 witajcie, mam pytanko jak najprościej i najszybciej załatwić potwierdzenie interchampionatu: czy załatwia się to przez nasz związek czy wysłać kopie CACIBÓW bezpośrednio do FCI? :roll: Quote
donya Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 [quote name='Marcino1978']witajcie, mam pytanko jak najprościej i najszybciej załatwić potwierdzenie interchampionatu: czy załatwia się to przez nasz związek czy wysłać kopie CACIBÓW bezpośrednio do FCI? :roll: Tu jest napisane http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=8672&start=0 Quote
Kika Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Marcino1978 napisał(a):witajcie, mam pytanko jak najprościej i najszybciej załatwić potwierdzenie interchampionatu: czy załatwia się to przez nasz związek czy wysłać kopie CACIBÓW bezpośrednio do FCI? :roll: Marcin ja myślalam,że Ty już ten papier masz w domu 8) Fellonka podobno skończyła CH PL Quote
Recommended Posts