Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 476
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Diana14 napisał(a):
Flashi ja będę jakoś we wtorek albo środę w zk to się zapytam, ale pewnie dana jeszcze tu zajrzy i Ci napisze :)

no i wreszcie sie ktos na ten temat odezwał :) Flashi masz farta 8)
Pozdrawiam
Lidka i Villarica

Posted

Podobno sedziowac ma p. Kristina Purens,
hehehe tylko ze i tak wiekszosc z obecnych PONiarzy jej nie zna jako sedziego, wec co nam po tej informacji :D
Sedziowala w Szczecinie 24.06.1995 ( wtedy urodzil sie Pomponik :) i rase zgarnal wtedy Int.Ch. ŻUR z Wielgowa. Reszty wynikow niestety nie pamietam :(
Flashka - Ola bedzie wystawaic? Cala ferajne zabieracie? Birek w champ czy otw? 8)

pzodr
Ula
p.s. Ja wybieram sie z Trufla, Pomponikiem raczej tez, najparwdopodbniej z Szymonem i mam andzieje ze z Idolem i Namyslem -- Rufim :D :D :D

Posted

A ja się tylko dowiedziałam, że dogi można zgłaszać na klubowa do Łodzi do końca sierpnia - nie wiem jak z innymi rasami??
Psy dorosłe 70, a baby i szczeniorki 35. Stroniczkę miła Pani przemilczała ;)

Posted

Brawo, brawo!!! Nareszcie :D Szkoda, że jeszcze się nie doszukałam obsady na dogisie niem.

Ale do Klubówki jeszcze daleko - więc myślę, że się jeszcze pojawi. Na razie SUPER że już jest stroniczka :D

Posted

Agasia. Przeoczyłaśsędzinę PON. Foldery po otworzeniu można powiększać, aby były czytelniejsze lupką z +. PON sędziuje Szwedka. Strona albo dwie wstecz było podane jej nazwisko.
Dogi Niemieckie i Briardy, też będą, jak tylko wyślą swoje dane. W środę będę w zk, to może dowiem się czegoś wcześniej.

WSZYSTKIE WYSTAWY MAJĄ TERMIN PRZYJMOWANIA ZGŁOSZEŃ DO 31.08.2005 R.

Cieszę się, że strona Wam się podoba. Na pewno wymaga jeszcze dopracowania. Dana1

Posted

WSZYSTKIE WYSTAWY BĘDĄ NA STADIONIE STARTU, TAM GDZIE MIĘDZYNARODOWA. TEMATY SEMINARIUM W SIERPNIU. JUŻ O TYM PISAŁAM WCZESNIEJ. POZDRAWIAM Dana1

Posted

dana1 napisał(a):
WSZYSTKIE WYSTAWY BĘDĄ NA STADIONIE STARTU, TAM GDZIE MIĘDZYNARODOWA. TEMATY SEMINARIUM W SIERPNIU. JUŻ O TYM PISAŁAM WCZESNIEJ. POZDRAWIAM Dana1

wreszcie jakies rzetelne info :)
Pozdrawiam
Lidka i Villarica