Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek - to ja juz wiem, kim jest Dana1. Przyznam, ze od poczatku zakladalam, ze to ona wlasnie, wpadajac od czasu do czasu do ZK. 8)
Fajnie!

Gratulacje wielkie oczywiscie!

• Replies 476
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No własnie poki co to ja sie w domu nie nudze, trzy szczyle zapewniaja mi zajecie :) Ale pucharki i statuetki to i tak długo bede polerować co rano :). A Gusio.. Naprawde BOSKI !

Co do Dana 1 to tez wiem, zaraz w samochodzie odszyfrowałam!

DANA, jestes super dziewczyna!

Posted

Gratuluje wszystkim wystawcom, co prawda wiekszosc z Was wystawiala sie na Klubowce Szpicow, ale pochwale sie tez wynikiem mojej suczki :D

Poza tym ze zostala Zwyciezca Klubu uplasowala sie na drugiej lokacie BIS Brytyjskich Psow Pasterskich co cieszy mnie najbardziej :BIG:

Posted

Noelani napisał(a):
Gratuluje wszystkim wystawcom, co prawda wiekszosc z Was wystawiala sie na Klubowce Szpicow, ale pochwale sie tez wynikiem mojej suczki :D

Poza tym ze zostala Zwyciezca Klubu uplasowala sie na drugiej lokacie BIS Brytyjskich Psow Pasterskich co cieszy mnie najbardziej :BIG:

Noelani - widziałam pięknotę Collie smooth jedna to chyba trikolor, a druga - rudo-biała. A która to ta Twoja? Może podaj imię i nazwisko Twojej suni, co? A może jakieś fotki?
pzdr.

Posted

Tricolorka to byla babisia,ktora z reszta pozniej dostala BIS Baby :D
Moja to rudo biala, i zwie sie Timonan Noriann Noelani, a zdjec niestety nie posiadam, bo wzielam aparat bez karty :wallbash:

Posted

I my wróciliśm już do domku :D
Pełno wrażeń i emocji- trochę z prądem, trochę pod prąd, jak to zwykle zresztą w życiu bywa :wink:
Ogólnie troszkę smętna byłam, ale kiedy zrobiłam sobie podsumowanie dzisiejszych wyników, to stwierdziłam, że się chyba rozbisurmaniłam :lol:
- Jagienka- I lokata w klasie championów (5 suk)
- Bursztyn- II lokata (na 2)- na Best in Show Weteranów tym razem, nie dał mu szans wejść dzidek Jagny
- Najlepsza para Husky
- II Najlepsza para wystawy klubowej :roll:

Serdecznie gratuluję wszystkim szalejącym po ringu głównym, ale i tym, którzy szaleć próbowali, ale się (tym razem) nie udało :wink:
Z dedykacją dla Was (a dla Asiaczka szczególnie- trochę się popodlizuję, a co! :wink: ): :laola:
Aha! No i ja się chyba też domyślam, kim jest dana1.
Dano1, bardzo Ci dziękuję za pomoc przed wystawą :D

Posted

NigdyNigdy - rzeczywiście rozbisurmaniłaś się! Bo naprawde jest czego gratulować. I dlatego niniejszym to czynię: GRATULACJE!!! A że niedosyt pozostał, no cóż. Już w lutym jest następna wystawa klubowa. Już niedługo. Może w Legionowie będzie jeszcze lepiej?
:buzi: :buzi: :buzi: (dla Rodziców też).
Pzdr.

Posted

Agappe napisał(a):
Asiaczek napisał(a):

Agappe + Donya = dlaczego ja Was ciągle widuję razem, co?

bo my jesteśmy jedną wielką rodziną :)) a rodzina sie zawsze trzyma razem :)

No właśnie my rodzina, wielka na dodatek. Bimbo Yamamoto i Anata Yamamoto to rodzeństwo, w różnym wieku ale rodzeństwo. I za namową pewnej osoby występują jako para hodowlana :P
Hodowcy nie mogli przyjechać więc my musieliśmy godnie reprezentować hodowlę YAMAMOTO. Fajnie, że nam się tak udało :P

Posted

Noelani napisał(a):
Tricolorka to byla babisia,ktora z reszta pozniej dostala BIS Baby :D
Moja to rudo biala, i zwie sie Timonan Noriann Noelani, a zdjec niestety nie posiadam, bo wzielam aparat bez karty :wallbash:

A ja zdaje się mam zdjęcie Twojej suni! Robiłam zdjęcie rudo-białej suni i małej tricolorce :) Czy to jest Twoje cudo?

Posted

Asiaczek napisał(a):
NigdyNigdy - rzeczywiście rozbisurmaniłaś się

Po przespaniu się z "problemem" stwierdziłam, że zdecydowanie masz rację. :cool3:
Taki malutki niedosyp pozostaje oczywiście, ale to doskonały doping na przyszłe wystawy.
Wczoraj z rana stwierdziłam, że mam pietra, bo nic nie boli bardziej niż spadanie z dużej wysokości, a kiedyś spaść przecież trzeba. :lol:
No, a teraz, zaczynamy gramolenie się pod górkę od początku- to nawet przyjemne :wink:

Asiaczek napisał(a):
Bo naprawde jest czego gratulować. I dlatego niniejszym to czynię: GRATULACJE!!!

Dziękuję pięknie :cunao:
Nie będzie przesadą, jak napiszę, że "z wzajemnością" :D

Asiaczek napisał(a):
A że niedosyt pozostał, no cóż. Już w lutym jest następna wystawa klubowa. Już niedługo. Może w Legionowie będzie jeszcze lepiej?

Rozgrzewamy motorki :wink:

Asiaczek napisał(a):
:buzi: :buzi: :buzi: (dla Rodziców też).

Dziękuję uprzejmie, rodzicom przekażę przy najbliższej okazji :angel:

P.S. Niech mi ktoś potwierdzi, że dana1 to ta uśmiechnięta osoba, która wpuszczała nas na ring honorowy, bo spać przez to nie mogłam :roll:

Posted

weihaiwej napisał(a):

A ja zdaje się mam zdjęcie Twojej suni! Robiłam zdjęcie rudo-białej suni i małej tricolorce :) Czy to jest Twoje cudo?

Taaaak :angel:
Czy ja moge to zdjecie podprowadzic i wstawic na kolakowe forum?
Robilas tez pozniej moim aparatem, ale nie mialam karty wiec jest tylko na pamieci wbudowanej w aparat, a nie mam kabla i nie moge zgrac :evil:

Posted

Dobrze ze pogoda nam dopisała..bo w innym przydapku byłoby ciężko.Huskych było tyle pieknych ze nie mogłam sie oderwac na inne ringi i wystawy zeby popatrzec na psiaki.

karenina kurcze miałysmy porozmawiac..ale mówie ci nawte nie mialam jak pojsc do WC, a co dopiero czas na szukanie znajomkóff;]mam nadzieje ze to nadrobimy.

Posted

Gratuluję wszystkim zwycięzcom! :D

Uff... U nas debiut wypadł całkiem przyzwoicie. Co prawda nie wygraliśmy szczeniąt (pierwsze miejsce zdobyła inna suczka z Holandii), to jednak, jak powiedziała sędzina przegraliśmy tylko dlatego, że tamta była bardziej kontakotwa. My, o dziwo, za to wypadliśmy najlepiej jeśli chodzi o prezentowanie :D
Poza tym wybitnie obiecująca na 'dzień dobry' nie jest zła :)

Mnie najbardziej jednak cieszy sukces belgów na BISach. Prawie w każdej kategorii były w pierwszej trójce :)

I stąd moja OGROMNA prośba. Jeśli ktoś z Was robił fotki na BISach pasterskich niepolskich. I ma gdzieś tam jakiegoś belga... Ja bym była baaaaardzo wdzięczna za podesłanie zdjęć (najlepiej w oryginalnej wielkości) na maila - Godelaine@interia.pl
Z góry dziękuję :D

Tak poza tym wystawa mi się bardzo podobała. Miła atmosfera, fajne psy, sympatyczni ludzie, no i słoneczna pogoda. Jedyny minus to strasznie przeciągające się BISy u pastuchów.

Posted

Ach te pastuchy :)

no i my się chwalimy!!

nam w klasie baby chłopców udało się staną przy 1!!!

Marcin spisał się bardzo dobrze jak na debiut i Blue też :)

Szkoda tylko że australijczyków było tak mało!!!!!!

Posted

Gratuluję serdecznie wszystkim zwycięzcom!!

Szkoda, że nie udało mi się dojechać zeby popatrzeć ...

Asiaczek - kontynuujesz pasmo sukcesów, trzymam za następne !!
Karenina świetne masz te psiaczki, wydaje mi się, że nieraz zaszaleją w ringach !!
Agappe gratulacje za najlepszą parę akit i najlepszą parę hodowlaną wystawy,
Flashka gratuluję ukończenia dwóch championatów !!

Ogromne gratulacje dla Izy i Jej PEPSI COLI Ypsylon za bisa całej wystawy klubowej w Łodzi.

Posted

Wszystkim Zwycięzcom już gratulowałam.
Teraz chciałabym podziękować Malwinie za pomoc przy organizowaniu wystawy i za pracę na wystawie szpiców. Mam nadzieję, że się nie zniechęciłaś do pracy w zk.
Dziękuję też wszystkim, którzy dotarli na nasze sympozjum (przyszło 40 osób). Napiszcie czy podobało się. I napiszcie o czym chcielibyście usłyszeć następnym razem. Pozdrawniam Dana1

Posted

Iwa-R napisał(a):
No to i my się pochwalimy.

En-Chou - Najpiękniejszy pies klasy szczeniąt! :D

Fotki troszkę później :wink:

gratulujemy !!! do zobaczenia we wroclawiu ! jesli wystawiacie sie w niedziele to ja w sobote rano powinnam juz miec katalog bo bede po karme jechala bo jak sie wystawiam to nigdy nie mam na nic czasu

Posted

dana1 napisał(a):
Wszystkim Zwycięzcom już gratulowałam.
Teraz chciałabym podziękować Malwinie za pomoc przy organizowaniu wystawy i za pracę na wystawie szpiców. Mam nadzieję, że się nie zniechęciłaś do pracy w zk.
Dziękuję też wszystkim, którzy dotarli na nasze sympozjum (przyszło 40 osób). Napiszcie czy podobało się. I napiszcie o czym chcielibyście usłyszeć następnym razem. Pozdrawniam Dana1

uważam,że sympozjum było bardzo udane!

Posted

matrix..... napisał(a):

Agappe gratulacje za najlepszą parę akit i najlepszą parę hodowlaną wystawy,

matrix zgubiłes jeszcze coś: najlepszego reproduktora wystawy i najlepsza suczka hodowlana :p