AiMiN Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 A wiecie może kto wygrał w Bis Baby na klubowej szpica? Quote
Kasia_i_Łukasz Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Asiaczek napisał(a):Ja z kolei mam wybrane 2 zdjęcia i też chcę je wysłać, ale... ciągle mam pod górkę. :D Pzdr. Pod górkę, pod górkę i........................z górki na pazurki :lol: pozdrówka :hand: Quote
NigdyNigdy Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Mam pytanie za sto punktów :roll: Potrzebuję wiedzieć, jacy sędziowie dokonywali wyboru w konkurencji "Najlepsza Para" na wystawie klubowej gr. V. Z tego, co wiem, były jakieś zmiany względem katalogu, ale że twarze sędziów nie były mi znane, to się pogubiłam :-? No i pytanie, czy ci sami sędziowie oceniali finały tejże konkurencji.... Bardzo byłabym wdzięczna za sprawdzone informacje. Nie ukrywam, że najbardziej liczę na niektórych akiciarzy i baskowiarzy :wink: Quote
Agappe Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 NigdyNigdy napisał(a):Mam pytanie za sto punktów :roll: Potrzebuję wiedzieć, jacy sędziowie dokonywali wyboru w konkurencji "Najlepsza Para" na wystawie klubowej gr. V. Z tego, co wiem, były jakieś zmiany względem katalogu, ale że twarze sędziów nie były mi znane, to się pogubiłam :-? No i pytanie, czy ci sami sędziowie oceniali finały tejże konkurencji.... Bardzo byłabym wdzięczna za sprawdzone informacje. Nie ukrywam, że najbardziej liczę na niektórych akiciarzy i baskowiarzy :wink: uuuu ciężka sprawa.. do zdjęcia ustawili się z nami Pierluigi Buratti, Eugene Yerusalimsky i chyba Hana Blatonova, ale czy oni sędziowali tego nie jestem w stanie powiedzieć.. wydaje mi sie że i w finałach i w rasach ci sami sędziowali, ale głowy sobie za to nie dam uciąć :) Quote
karenina Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Agappe zgadza sie w 100 %, dobrze podałaś sedziów. Quote
NigdyNigdy Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Agappe napisał(a):uuuu ciężka sprawa.. do zdjęcia ustawili się z nami Pierluigi Buratti, Eugene Yerusalimsky i chyba Hana Blatonova karenina napisał(a):Agappe zgadza sie w 100 %, dobrze podałaś sedziów. Bardzo serdecznie dziękuję Wam za pomoc :D Quote
skubi Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Mógł by mi ktoś podać stawke bearded collie z klubówki pasterskich niepolskich? Będę baaardzo wdzięczna :wink: Quote
baskomaniak Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Taniec Urwisa z Chow Chow ... ... inne baski też by chciały się pobawić z Chow Chow... Pozdrawiam. :D Quote
Noelani Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 skubi napisał(a):Mógł by mi ktoś podać stawke bearded collie z klubówki pasterskich niepolskich? PSY kl. baby: BARTOLOMEO z Domu Etny BUON GIORNO z Domu Etny kl. szczeniat: EVERLASTING EMINENCE Marinus kl. championow: CONAN CLOPS Marinus ORSAY de Chester kl. weteranow: TRAMP-TROP Gratus Mir SUKI kl. szczeniat: EVERLASTING ECSTASY Marinus kl. mlodziezy: GINGER Vanilka MICHELLE EVA Cerny Faun kl. posrednia: Charleston Lulla Luck kl.otwarta: Abc Kiaora DONNA DIANA Marinus kl. championow: CAMELIA CANDY Marinus CARMEN CHARM Marinus Bearded byl BIS Ras Brytyjskich i pozniej BIS Niepolskich Pasterskich, tylko nie wiem ktory to byl piesek :thumbs: Quote
skubi Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Noelani, dzięki :D Mogła bym jeszcze prosić o dane suczki z młodzieży GINGER Vanilka: rodzice, właściciel (jak z polski to adres) data urodzenie, umaszczenie (jeśli jest podane w katalogu) Quote
skubi Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 BISa zdobyła CAMELIA CANDY Marinus, dodatkowo III BIS Puppy Everlasting Eminence Marinus, III BIS Baby Buon Giorno z Domu Etny Quote
Noelani Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 GINGER Vanilka: czarno-biale ur. 23.06.04 o: YANKEE BLACK Vanilka m: AMAROUS SAR AH Old Tapis wl: Robert Nyćkowiak, Luboń Quote
skubi Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Jeszcze raz dzięki :D Z tego co widze, mamy w polsce prawie siostre mojej Vegi. Mama ta sama, a tata Vegi jest dziadkiem młodej suczki :D (dziwnie to brzmi, ale tak jest :wink: Quote
Noelani Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 skubi napisał(a):Jeszcze raz dzięki :D Nie za ma co :D Quote
Kasia_i_Łukasz Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 baskomaniak napisał(a):Taniec Urwisa z Chow Chow ... Pozdrawiam. :D Dla mnie bomba !! :lol: Quote
bellatriks Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 baskomaniak napisał(a):Taniec Urwisa z Chow Chow ... ... inne baski też by chciały się pobawić z Chow Chow... Pozdrawiam. :D Basko: do galerii wystawy!!!!! 8) Quote
baskomaniak Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 bellatriks napisał(a):...Basko: do galerii wystawy!!!!! 8) A konkretnie, jaką galerię masz na myśli? Pozdrawiam. :D Quote
agabass Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 FOTKI Z KLUBÓWKI STELLANOVA OXYGEN - URWINIO CHADDYBABA CHABUR YPSYLON ABOTERE'S ADUNBI FARAOLAND VICTORY & FREEDOM IT'S RAINING MAN YPSYLON PAKANYA LIWANG I'MY EVERYBODY'S DARLING ASIACZEK FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE ASIACZEK Quote
Asiaczek Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Agabass - pięknie dziękuję za fotki. Zawszeć to miło powspominać wystawę, która była już tydzien temu. :wink: Pzdr. Quote
dana1 Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 MAM GORĄCA PROŚBĘ DO WSZYSTKICH DOGOMANIAKÓW!!!!!!!!!!!!!!!! PORSZĘ O ZDJĘCIA Z KLUBOWEJ WYSTAWY SZPICÓW ŁÓDŹ-2005. INTERESUJĄ MNIE TYLKO TE NA "PUDLE". BRAKUJE MI KONKURENCJI HODOWLANYCH I BIS BABY I BIS SZCZENIĄT. ROBIĘ DONIESIENIE Z SYMPOZJUM I WYNIKI. PODAJĘ ADRES dagmus@o2.pl, bądź taihi@op.pl. PROSZĘ RÓWNIEŻ O ZGODĘ O UMIESZCZENIE ICH W TYM BIULETYNIE I EWENTUALNIE NA STRONIE ODDZIAŁU. BĘDZIE ON DO NABYCIA NA KLUBOWEJ WYSTAWIE W 2006 R. POZDRAWIAM DANA1 Quote
Matagi Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 [quote name='dana1']MAM GORĄCA PROŚBĘ DO WSZYSTKICH DOGOMANIAKÓW!!!!!!!!!!!!!!!! PORSZĘ O ZDJĘCIA Z KLUBOWEJ WYSTAWY SZPICÓW ŁÓDŹ-2005. INTERESUJĄ MNIE TYLKO TE NA "PUDLE". BRAKUJE MI KONKURENCJI HODOWLANYCH I BIS BABY I BIS SZCZENIĄT. ROBIĘ DONIESIENIE Z SYMPOZJUM I WYNIKI. PODAJĘ ADRES dagmus@o2.pl, bądź taihi@op.pl. PROSZĘ RÓWNIEŻ O ZGODĘ O UMIESZCZENIE ICH W TYM BIULETYNIE I EWENTUALNIE NA STRONIE ODDZIAŁU. BĘDZIE ON DO NABYCIA NA KLUBOWEJ WYSTAWIE W 2006 R. POZDRAWIAM DANA1 Pogadaj z Iwonką Miśkiewicz! :P Dałam jej płytkę ze zdjęciami z klubówki,akity trochę tam "zawalczyły" :wink: ,jest sporo fotek "na pudle"!Można je wykorzystać,robili je akiciarze,a akiciarze są uczynni i uprzejmi :D :P :lol: Quote
Recommended Posts