matrix..... Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Agappe napisał(a):matrix..... napisał(a): Agappe gratulacje za najlepszą parę akit i najlepszą parę hodowlaną wystawy, matrix zgubiłes jeszcze coś: najlepszego reproduktora wystawy i najlepsza suczka hodowlana :p wybacz :) :modla: Quote
zakla Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Bylam na wystawie i jestem bardzo zadowolona:) Moze ktos mnie widzial- wieksozsc czasu spedzilam przy ringu borderow/aussie/bobtaili w czerwonym swetrze;) Mam troche fotek, wiekszosc lowcarkow. Ale to pozniej, bo mi sie cos z obrobka porobilo i mam zdjecia mikroskopijne wiec musze je zgrac jeszcze raz i wszystko od nowa...:| Quote
Ajrisz Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Zakla, nie widzialam Cie!!! Ej, dzwonilam o ten puchar sie zapytac, i mila Pani niezbyt przyjemnie mnie potraktowala < a, wiem ktora zreszta! > Powiedziala, ze to dziwne, ze mi ktos powiedzial, iz pucharow za Zw.Kl nie ma, i wstyd w ogole ze nie przeczytalam sobie w katalogu, ze sa dostepne przy ringu honorowym - toz przeciez stal wielki stol z nagrodami tam... :evil: Niemniej moge sobie odebrac, w przyszlym tygodniu... Moze. 8) Quote
agabass Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 gratki dla wszystkich a i colli krótkowłose zachycające też widziałam jak sie prezentują buziaki dla wszystkich Quote
czarna_hancza Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Wie ktos może czy na jakiejś stronie są dostępne wyniki z dogów? Bo szukam i jakos znalezc nie moge :( Quote
agabass Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 no i ja z Gomziorem też na fotki się załapałam, a jak ktoś może zauważył, to chciałyśmy przez chwilę zdobyć I miejsce mała pomyłka. Nerwy hihihiiihihi. Jeszcze raz wielkie Gratulacje no i Pepsi rewelacja. Quote
alqua Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Było suuper,tylko trochę za długo, na ring dopiero weszłam ok16:00 !, a przyjechaliśmy na 8 rano, no cóż... ale 1 lokata jest i suczka wybitnie obiecująca :D,ma fajny opis. Zakla a uchwyciłaś gdzieś bobki na fotkach?Może moja Nikosia tam się znajdzie? Ja byłam taka zakręcona i przejęta ,że nikogo nie widziałam heh. Niby tyle czasu było ,a jednak mało, robiłam swoją, pomagałam jeszcze koleżankom przy 2 bobach i jeszcze musiałam znaleźć czas na znajomych od Bobów ;). Pozdrawiamy Quote
Asiaczek Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 donya napisał(a):Agappe napisał(a):Asiaczek napisał(a): Agappe + Donya = dlaczego ja Was ciągle widuję razem, co? bo my jesteśmy jedną wielką rodziną :)) a rodzina sie zawsze trzyma razem :) No właśnie my rodzina, wielka na dodatek. Bimbo Yamamoto i Anata Yamamoto to rodzeństwo, w różnym wieku ale rodzeństwo. I za namową pewnej osoby występują jako para hodowlana :P Hodowcy nie mogli przyjechać więc my musieliśmy godnie reprezentować hodowlę YAMAMOTO. Fajnie, że nam się tak udało :P Oj, udało Wam siębardzo ładnie! Poszalałyście ostro! :buzi: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 NigdyNigdy - potwierdzam co do Dana1. Jesteś następną osobą, która to zgadła. pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 weihaiwej napisał(a):Noelani napisał(a):Tricolorka to byla babisia,ktora z reszta pozniej dostala BIS Baby :D Moja to rudo biala, i zwie sie Timonan Noriann Noelani, a zdjec niestety nie posiadam, bo wzielam aparat bez karty :wallbash: A ja zdaje się mam zdjęcie Twojej suni! Robiłam zdjęcie rudo-białej suni i małej tricolorce :) Czy to jest Twoje cudo? Cudowności! Odkąd pojawiła się w PL ta rasa, bardzo mi sie podoba. A pierwsza sunią tej rasy to była suczka na literę "F" (chyba?) u p. Iwony D. (stadnina koni). A zdjęcie bardzo ciekawe, dobrze zrobione. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Jeszcze raz pięknie dziękuję za miłe słowa. Cieszę się, że baski były "widoczne", a szczególnie PEPSI. Ypsylon chyba do tej pory nie może dojśc do siebie po tak oszałąmiającym zwycięstwie. Agabass - chciałaś, chciałaś. A że trafiłaś na II miejsce - następnym razem będzie lepiej, prawda? :buzi: Pzdr. Quote
TANANA Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 :P Hej! Oczywiscie wszystkim tym z wiekszymi i mniejszyni sukcesami Gratulije! My sie pochwalimy baaaaaaaaardzo! Alaskan Malamute NALA Zrodlana Dolina - (corka Unkasa i Betsy Irokez) wiek 14 m-cy wł.Agnieszka Madejska, wystawca:)) Ja zdobyla: - Ml.Zw.Klubu 2005 - Najlepszy junior w rasie - Zwyciestwo RASY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - III na BIS Nordyckich Psow Zaprzegowych dodam ze wystawiana tez przezemnie BONI Lelko w kl.otwartej CWC Unkas dosk.II w kl.championow Pozdrawiam duuuuuuuumna Edyta z malamutami Quote
Asiaczek Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 TANANA napisał(a)::P Hej! Oczywiscie wszystkim tym z wiekszymi i mniejszyni sukcesami Gratulije! My sie pochwalimy baaaaaaaaardzo! Alaskan Malamute NALA Zrodlana Dolina - (corka Unkasa i Betsy Irokez) wiek 14 m-cy wł.Agnieszka Madejska, wystawca:)) Ja zdobyla: - Ml.Zw.Klubu 2005 - Najlepszy junior w rasie - Zwyciestwo RASY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - III na BIS Nordyckich Psow Zaprzegowych dodam ze wystawiana tez przezemnie BONI Lelko w kl.otwartej CWC Unkas dosk.II w kl.championow Pozdrawiam duuuuuuuumna Edyta z malamutami JEJKU, AŻ DECH ZATYKA OD TYCH SUKCESÓW! Taki mocny debiut, a co będzie później?! Cruft's, światowa i inne najwyższej rangi wystawy, co? Uściski i pzdr. Quote
Agappe Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Asiaczek napisał(a):donya napisał(a):Agappe napisał(a):Asiaczek napisał(a): Agappe + Donya = dlaczego ja Was ciągle widuję razem, co? bo my jesteśmy jedną wielką rodziną :)) a rodzina sie zawsze trzyma razem :) No właśnie my rodzina, wielka na dodatek. Bimbo Yamamoto i Anata Yamamoto to rodzeństwo, w różnym wieku ale rodzeństwo. I za namową pewnej osoby występują jako para hodowlana :P Hodowcy nie mogli przyjechać więc my musieliśmy godnie reprezentować hodowlę YAMAMOTO. Fajnie, że nam się tak udało :P Oj, udało Wam siębardzo ładnie! Poszalałyście ostro! :buzi: Pzdr. czasem trzeba troszke poszaleć :))) Asiaczkuuuu a Ty nie masz zdjęć z konkurencji hodowlanych??? Quote
anyia Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 TANANA napisał(a)::P Hej! Oczywiscie wszystkim tym z wiekszymi i mniejszyni sukcesami Gratulije! My sie pochwalimy baaaaaaaaardzo! Alaskan Malamute NALA Zrodlana Dolina - (corka Unkasa i Betsy Irokez) wiek 14 m-cy wł.Agnieszka Madejska, wystawca:)) Ja zdobyla: - Ml.Zw.Klubu 2005 - Najlepszy junior w rasie - Zwyciestwo RASY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - III na BIS Nordyckich Psow Zaprzegowych dodam ze wystawiana tez przezemnie BONI Lelko w kl.otwartej CWC Unkas dosk.II w kl.championow Pozdrawiam duuuuuuuumna Edyta z malamutami a my skromniutko po cichutku przyznamy sie do tytulu Zwyciezcy Klubu w bardzo licznej stawce malamucich chlopakow. nasz zwyciezca startowal w kl otwartej:) pozdr i gratulacje dla wszystkich triumfatorow a & malamuty PS. do tego skromnego tytulu dostalismy jeszcze sliczny prezencik w postaci piatki maluszkow.. 2 coreczek i 3 synkow naszego Watsika ktore urodzily sie wczoraj:)) Quote
bellatriks Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 agabass napisał(a):no i ja z Gomziorem też na fotki się załapałam, W rzeczy samej. Na jutro Gomcio, Urwis, Guzik i kto to tam jeszcze był będą wywolane, w środę może zrobię skan, to wrzucę.. Ależ te baski piękne.. dotąd nie mogę wyjść z podziwu... :D Quote
Asiaczek Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Agappe napisał(a):Asiaczek napisał(a):donya napisał(a):Agappe napisał(a):Asiaczek napisał(a): Agappe + Donya = dlaczego ja Was ciągle widuję razem, co? bo my jesteśmy jedną wielką rodziną :)) a rodzina sie zawsze trzyma razem :) No właśnie my rodzina, wielka na dodatek. Bimbo Yamamoto i Anata Yamamoto to rodzeństwo, w różnym wieku ale rodzeństwo. I za namową pewnej osoby występują jako para hodowlana :P Hodowcy nie mogli przyjechać więc my musieliśmy godnie reprezentować hodowlę YAMAMOTO. Fajnie, że nam się tak udało :P Oj, udało Wam siębardzo ładnie! Poszalałyście ostro! :buzi: Pzdr. czasem trzeba troszke poszaleć :))) Asiaczkuuuu a Ty nie masz zdjęć z konkurencji hodowlanych??? Jeszcze Wam mało?! Może Baskomaniak ma, bo Agabass to działała na ringu razem ze mną. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 anyia napisał(a):TANANA napisał(a)::P Hej! Oczywiscie wszystkim tym z wiekszymi i mniejszyni sukcesami Gratulije! My sie pochwalimy baaaaaaaaardzo! Alaskan Malamute NALA Zrodlana Dolina - (corka Unkasa i Betsy Irokez) wiek 14 m-cy wł.Agnieszka Madejska, wystawca:)) Ja zdobyla: - Ml.Zw.Klubu 2005 - Najlepszy junior w rasie - Zwyciestwo RASY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - III na BIS Nordyckich Psow Zaprzegowych dodam ze wystawiana tez przezemnie BONI Lelko w kl.otwartej CWC Unkas dosk.II w kl.championow Pozdrawiam duuuuuuuumna Edyta z malamutami a my skromniutko po cichutku przyznamy sie do tytulu Zwyciezcy Klubu w bardzo licznej stawce malamucich chlopakow. nasz zwyciezca startowal w kl otwartej:) pozdr i gratulacje dla wszystkich triumfatorow a & malamuty PS. do tego skromnego tytulu dostalismy jeszcze sliczny prezencik w postaci piatki maluszkow.. 2 coreczek i 3 synkow naszego Watsika ktore urodzily sie wczoraj:)) Piękne gratulacje!!! No i poklepki i głaskadełka dla maluchów i ich mamuśki! :D Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 bellatriks napisał(a):agabass napisał(a):no i ja z Gomziorem też na fotki się załapałam, W rzeczy samej. Na jutro Gomcio, Urwis, Guzik i kto to tam jeszcze był będą wywolane, w środę może zrobię skan, to wrzucę.. Ależ te baski piękne.. dotąd nie mogę wyjść z podziwu... :D A najpiękniejsza to PEPSI, prawda? Bellatriks, do dzieła! My tutaj już zaczynamy przytupywać z niecierpliwości. :wink: Pzdr. Quote
anyia Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Asiaczek napisał(a):anyia napisał(a):TANANA napisał(a)::P Hej! Oczywiscie wszystkim tym z wiekszymi i mniejszyni sukcesami Gratulije! My sie pochwalimy baaaaaaaaardzo! Alaskan Malamute NALA Zrodlana Dolina - (corka Unkasa i Betsy Irokez) wiek 14 m-cy wł.Agnieszka Madejska, wystawca:)) Ja zdobyla: - Ml.Zw.Klubu 2005 - Najlepszy junior w rasie - Zwyciestwo RASY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - III na BIS Nordyckich Psow Zaprzegowych dodam ze wystawiana tez przezemnie BONI Lelko w kl.otwartej CWC Unkas dosk.II w kl.championow Pozdrawiam duuuuuuuumna Edyta z malamutami a my skromniutko po cichutku przyznamy sie do tytulu Zwyciezcy Klubu w bardzo licznej stawce malamucich chlopakow. nasz zwyciezca startowal w kl otwartej:) pozdr i gratulacje dla wszystkich triumfatorow a & malamuty PS. do tego skromnego tytulu dostalismy jeszcze sliczny prezencik w postaci piatki maluszkow.. 2 coreczek i 3 synkow naszego Watsika ktore urodzily sie wczoraj:)) Piękne gratulacje!!! No i poklepki i głaskadełka dla maluchów i ich mamuśki! :D Pzdr. dziekujemy:))) chetnie bym poniuniala malenstwa.. ale sa jakies 300 km od nas wiec moge sie tylko nasycac ich widokiem z fotek:)) a & malamuty Quote
agabass Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 bellatriks napisał(a):agabass napisał(a):no i ja z Gomziorem też na fotki się załapałam, W rzeczy samej. Na jutro Gomcio, Urwis, Guzik i kto to tam jeszcze był będą wywolane, w środę może zrobię skan, to wrzucę.. Ależ te baski piękne.. dotąd nie mogę wyjść z podziwu... :D a dlaczego się nie widziałyśmy :question: co to ma znaczyć :wink: Quote
donya Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Asiaczek napisał(a): Donya - co z naszym spacerkiem? Spacerek jak najbardziej aktualny. Przypominam - miałaś zastanowić sie nad terminem :P Quote
lidush Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Nasze zdjęcia z klubówki pasterskich można obejrzeć na stronie www.cattledog.pl/forum/viewforum.php?f=6 Oczywiście zdjęcia są w dużej mierze tendencyjne :wink: , ale może ktoś się na nich odnajdzie :) Quote
Asiaczek Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 donya napisał(a):Asiaczek napisał(a): Donya - co z naszym spacerkiem? Wszystko aktualne, ale: - w najbliższy weekend - CACIB-Wrocław, - następny weekend - nie ma mnie w PL. Tak więc dopiero wolny weekend mam 8-9.10.2005 r. Ale obawiam się, że moje dziewczyny zaczną lada moment zachęcająco pachnieć. I robi się kaszana, prawda? pzdr. Spacerek jak najbardziej aktualny. Przypominam - miałaś zastanowić sie nad terminem :P Quote
Recommended Posts