Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 476
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Coz.Ja tez tak planowalam,ale stwierdzilam,ze jednak chce byc od poczatku wystawy,a nie od 10.30 dopiero :wink: A to jest jedyny wczesniejszy pociag bez przesiadek :wink:

Posted

Sympozjum w formie biuletynu będzie wydrukowane i do nabycia w zk w Łodzi i na najbliższej wystawie kubowej V grupy. W Łodzi nie pada i tak będzie na wystawie. Pozdrawiam Dana1

Posted

Gratuluję Asiaczkowi sukcesów w konkurencjach hodowlanych :D .

Ja sama jestem bardzo niezadowolona, no, ale bywa i tak.
Ogólnie podobała mi się organizacja wystawy. I pogoda ładna.

Zdjęcia wstawię wieczorem :) .

Posted

Wystawa bardzo fajna... :) Pogoda swietna.. ale niestety nam nie poszlo najlepiej ;)

Za to wielkie gratulacje dla Asiaczka za 2 miejsce w hodowli i 3 na parze hodowlanej :) Jestes najlepsza 8) Mam fotki :D :D

Posted

wystawka super!!!! mam fotki, których głównymi bohaterami są oczywiście baski (nie ma to jak spotkać basko :wink: ) ale mam też akity i inne.. o ile wyszły.. jutro wywolam i moze w czwartek będą po skanie... 8)

Posted

no to chyba czas sie pochwalić... wywalczyliśmy dzisiaj 8 pucharów w konkurencjach hodowlanych!!!!

hodowla akit Yamamoto - najlepszą hodowlą akit 2005 i 3 miejsce w skali całej wystawy
reproduktor RENGOKU de la vallee des Dragons Sacres - najlepszy reproduktor u akit i najlepszy reproduktor w skali całej wystawy
suczka hodowlana Yumenoshima no GIOHIME go - najlepsza suczka hodowlana u akit i najlepsza sucz\ka hodowlana na tle całej wystawy
para hodowlana ANATA i BIMBO Yamamoto - najlepsza akicia para i najlepsza para w skali całej wystawy!!!!! (to był nasz drugi występ i znowu sukces)

a na ringu troche skromniej
BIMBO Yamamoto CWC, 1 na ok 8-9 psów + pucharek za wygraną w klasie otwartej
ANATA Yamamoto CWC, 1 na 2 w klasie championów

aa teraz chyba pójde spać bo caaaaaaaaaaaaaałąąą noc nie spałam :p