Agasia Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Czy jest szansa na stawke husky?? i PONow... :) agasia i malwina W piątek 09-09. będziemy wysyłać potwierdzenia. Potrzebne chętne pary rąk do kopertowania zgłoszeń. W zk o godzinie 14.00-14.30. Pozdrawiam Dana Dopiero teraz przeczytalam.. :| Quote
dana1 Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Agasia W poniedziałek o tej samej porze praca w zk. Jak możesz przyjdź. Dana1 Do wszystkich zainteresowanych V grupa. Dzisiaj o 16.00 wszystkie potwierdzenia trafiły na pocztę. Plany ringowe zrobione. Katalog oddany do druku - 370 zgłoszonych psów. Plany ringowe jutro oddam do administratora strony. Więc myślę, że w poniedziałek powinny być na stronie zk. Pozdrawiam Dana1 Quote
Asiaczek Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 [quote name='dana1']Agasia W poniedziałek o tej samej porze praca w zk. Jak możesz przyjdź. Dana1 Do wszystkich zainteresowanych V grupa. Dzisiaj o 16.00 wszystkie potwierdzenia trafiły na pocztę. Plany ringowe zrobione. Katalog oddany do druku - 370 zgłoszonych psów. Plany ringowe jutro oddam do administratora strony. Więc myślę, że w poniedziałek powinny być na stronie zk. Pozdrawiam Dana1 Dana1 - czy kierownictwo Twojego Oddziału wie, jaki skarb mają u siebie? Jak nie, to ja mogę im to uświadomić - TEN SKARB TO DANA1!!! :angel: :klacz: :buzi: pZDR. Quote
anovi Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 [quote name='Asiaczek'][quote name='dana1']Agasia W poniedziałek o tej samej porze praca w zk. Jak możesz przyjdź. Dana1 Do wszystkich zainteresowanych V grupa. Dzisiaj o 16.00 wszystkie potwierdzenia trafiły na pocztę. Plany ringowe zrobione. Katalog oddany do druku - 370 zgłoszonych psów. Plany ringowe jutro oddam do administratora strony. Więc myślę, że w poniedziałek powinny być na stronie zk. Pozdrawiam Dana1 Dana1 - czy kierownictwo Twojego Oddziału wie, jaki skarb mają u siebie? Jak nie, to ja mogę im to uświadomić - TEN SKARB TO DANA1!!! :angel: :klacz: :buzi: pZDR. A ja się dołanczam :D Quote
alqua Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 A czy coś wiadomomoże co z I grupą ? Kiedy zgłoszenia będą lub czy już zostały wysłane? Cokolwiek? I jeszczejedno- nie jestem z Łodzi czy ktoś by mógł mi objaśnic jak dojechać na tą wystawę z dworca? Czy będzie jakaś informacja na stronie na ten temat? Heh troszkę sporo pytań... ale denerwuję się troszkę pierwszą naszą wystawą. Pozdrawiam Quote
Ajrisz Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 W poniedziałek o tej samej porze praca w zk. Jak możesz przyjdź. Dana1 A czy my tez mozemy? Nudzimy sie strasznie... Quote
Polna Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 możę ja też musze jechać psa zarejestrować to może bym też pomogła i czy dało by się mnie jakoś wkręcić w ZK w Łódzi załeżało by mi strasznie :) i czy pomógłby mi ktos w wypełnieniu zgłoszeń :P ja jestem tempa i w ogóle :( Bo chce z moją beagle'icą do Zabrza i może do rybnika a jutro ostatni termin Rybnika więc jutro chce Fante zarejestrować i wysłać jakby ktos mógł to nich napisze na gg. 5969423 ;) jestem niewidoczna :) Quote
Agasia Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Wydaje mi sie ze napewno nie... ale czy na ktorejs z klubowek będzie MP? Pamietam ze kiedys kiedys, ale to chyba dawno na którejś łodzkiej klubowce konkurs byl.. ;) Quote
bety Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Jesli chodzi o klubowke szpicow: mialy byc podane plany ringowe. Czy w ogole beda podane? Quote
małgoooś Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 bety napisał(a):Jesli chodzi o klubowke szpicow: mialy byc podane plany ringowe. Czy w ogole beda podane? Czy Ty czytać nie potrafisz :o Do wszystkich zainteresowanych V grupa. Dzisiaj o 16.00 wszystkie potwierdzenia trafiły na pocztę. Plany ringowe zrobione. Katalog oddany do druku - 370 zgłoszonych psów. Plany ringowe jutro oddam do administratora strony. Więc myślę, że w poniedziałek powinny być na stronie zk. Pozdrawiam Dana1 Trochę cierpliwości Quote
AiMiN Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 małgoooś napisał(a):bety napisał(a):Jesli chodzi o klubowke szpicow: mialy byc podane plany ringowe. Czy w ogole beda podane? Czy Ty czytać nie potrafisz :o Do wszystkich zainteresowanych V grupa. Dzisiaj o 16.00 wszystkie potwierdzenia trafiły na pocztę. Plany ringowe zrobione. Katalog oddany do druku - 370 zgłoszonych psów. Plany ringowe jutro oddam do administratora strony. Więc myślę, że w poniedziałek powinny być na stronie zk. Pozdrawiam Dana1 Trochę cierpliwości Małgoooś, dlaczego tak zareagowałaś na pytanie Bety? W końcu poniedziałek był wczoraj... Quote
weihaiwej Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 A czy możecie napisać, gdzie dokładnie odbywa się wystawa? Będę w Łodzi po raz pierwszy, w dodatku jako widz i nie mogę znaleźć adresu :oops: Z góry dzięki! Quote
dana1 Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 ADRES WYSTAWY STADION KS 'START', UL. ŚW. TERESY OD DZIECIATKA JEZUS 56/58 Quote
alqua Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Hallo , a czy mógłby mi ktoś odpowiedzieć na moje pytanie? Co z I grupą?? Quote
ofca Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 WITAM MAM OGROMNĄ PROŚBE DO ZK ŁÓDŹ: CZY MOZLIWE JEST UMIESZCZENIE DROGOWSKAZÓW PROWADZACYCH NA WYSTAWĘ OD WJAZDÓW DO ŁODZI??? Quote
joanna Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Ofcaa, wątpię aby organizatorzy zadbali o oznaczenie drogi dojazdu, ale przed majową międzynarodówka NNikka świetnie opisała jak jechać od strony W-wy. Ja trafiłam na stadion Start-u bez problemu. Wklejam ten opis: Jak bedziesz jechała od strony Rawy Maz. to jedz cały czas prosto, po lewej stronie bedzie market M1 potem wjedziesz na wiadukt, a za nim bedzie ogromne skrzyzowanie. Na tym skrzyżowaniu skręcisz w prawo, a potem na pierwszym skręcie w lewo, potem cały czas prosto... mijasz po lewej stronie market Leclerk, skrzyzowanie z tramwajami... dalej prosto i dojeżdzasz do skrzyzowania na którym ponownie widzisz tramwaje. Skręcasz wtedy w prawo i w drugą w lewo, to jest ulica Teresy, ona jest na wysokosci parku i na tej ulicy jest wystawa. Quote
bellatriks Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 ludzie!!!! na 99% będę na wystawce!!!! Niestety, z kontrolą w postaci............ rodziców... :-? :-? :-? Quote
flashka-g Posted September 13, 2005 Author Posted September 13, 2005 a katalog miałbyc podobno na stronie..i chyba sie nie doczekamy... :evil: Quote
AiMiN Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 A czy ktoś opisze mi jak dojechać na wystawę od strony Poznania? Nie znam Łodzi zupełnie... Poratujcie duszyczkę dobrzy ludzie :D Quote
karenina Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Flashka, pewno sie pojawia.. Koło soboty ;) A, i mam do Ciebie prosbe, czy mozesz mnie znalezc i podejsc na chwilkę pogadania w czasie wystawy ? Quote
Incunabula Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Wczoraj przyszło potwierdzenie. Z numerkiem nawt 8) . Jesteśmy 219 (; . Quote
unytka1 Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Witam:) Czy zna ktoś stawke djp (akita amerykańska) szczególnie psy klasa młodzieży? Bede bardzo wdzięczna za podanie:) Czy wiecie coś na temat sedziego Eugenin Kaplauskas? Pozdrawiam wszystkich dogomaniaków :D Quote
flashka-g Posted September 14, 2005 Author Posted September 14, 2005 karinina jak tylko znajde czas to jasne ze przyjde..a jakbym zapomniala to mnie poszukaj;] Bo ja bede miala 5 psó do wystawiania + jeszcze te całe konkurencje hodowalne;] Quote
Recommended Posts