joanna Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Dana1, zdradź tajemnicę czy i kiedy będzie na stronie katalog przedwystawowy? Bardzo proszę. Quote
Agasia Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Asiaczek napisał(a):Agasia - ja byłam kilka razy w takiej sytuacji, jaką opisujesz, i powiem szczerze - nie odpowiadało mi to. Czegoś mi brakowało. Już nie mówiąc o pewnego rodzaju zazdrości, że inni biegają po ringach ze swoimi psiakami, a ja tu stoję i się patrzę. Wolę jednak być aktywnym wystawcą. Pzdr. Dokladnie! :) Quote
flashka-g Posted September 7, 2005 Author Posted September 7, 2005 o tak...jak ja raz bylam na klubówce tylko ogladac to myslalam ze ze skóry wyskocze! :D Quote
Musiałek Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Witam, po wielkich trudach dostałam dziś potwierdzenie że nasze zgłoszenie jest! Mamy podwójny debiut Blue w klasie baby i Marcin (lat 10) który bedzie go wystawiał, napewno też bede kibicować przy szelciakach Quote
flashka-g Posted September 7, 2005 Author Posted September 7, 2005 joanna napisał(a):Dana1, zdradź tajemnicę czy i kiedy będzie na stronie katalog przedwystawowy? Bardzo proszę. ja takze o to bardzo prosze;] :D Quote
Asdf Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 flashka-g napisał(a):joanna napisał(a):Dana1, zdradź tajemnicę czy i kiedy będzie na stronie katalog przedwystawowy? Bardzo proszę. ja takze o to bardzo prosze;] :D Dołanczam sie do prośby. :wink: Quote
Asiaczek Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Myślicie, że Oddział tak się spręży, że zdążą zrobić katalog przedwystawowy? Też bardzo bym chciała, ale nie wiem... Pzdr. Quote
Daisunia Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Artik&Shapali napisał(a):flashka-g napisał(a):joanna napisał(a):Dana1, zdradź tajemnicę czy i kiedy będzie na stronie katalog przedwystawowy? Bardzo proszę. ja takze o to bardzo prosze;] :D Dołanczam sie do prośby. :wink: i ja :) Quote
Diana14 Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 [quote name='dana1']Agasia Wielkie dzięki za dobre chęci. Oczywiście, że Twoja para rąk też się przyda. Dam znać dzień wcześniej jeżeli chodzi o pracę przd wystawą. Na wystawie, jeżeli byś chciała być sekretarzem to napisz. W tym roku gospodarzami są asystenci, mam problem z sekretarzami, bo zdecydowaliśmy, że sekretarz i gospodarz ringu pracują społecznie. Jeśli jesteś zaiteresowana, to napisz mi swoje namiary z nr tel. na pr. Pozdrawim Dana1 Dana ja się zgłosiłam na sekretarza na ring bo już byłam wiele razy ale pierwsze słysze, ze to społecznie ma być :o Czemu ja nic o tym nie wiem... :roll: Quote
agacia Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 A ja wlasnie sie zorientowalam,ze w zgloszeniu nie napisalam plci Azji,ale moze po imieniu sie zorientuja,ze ona dziewczyna jest :wink: Quote
caterina1 Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 A nam już potwierdzenie przyszło. Agacia-lepiej zadzwoń i upewnij się czy jest wszystko ok. Ja np. zapomniałam podać dat urodzenia ale pani z Zk łódź zadzwoniła do mnie i podałam. Quote
Incunabula Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 caterina1 napisał(a):A nam już potwierdzenie przyszło. Szybko :o . Ciekawe kiedy do nas dojdzie.. I dołączam się do prośby o katalog przedwystawowy... Quote
agacia Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Wlasnie dzisiaj bede dzwonic,bo wczoraj to juz troszke pozno bylo jak sie zorientowalam :wink: Quote
dana1 Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Diana14 Ja tylko pisałam o Klubówce V grupy bo tym się zajmuję. Do wszystkich Klubówka Vgrupy Wczoraj wieczorem dostaliśmy wstępny wydruk katalogu. Na stronie będą plany ringowe V grupy. Katalog jeszcze nie wiem, raczej nie. agacia nieprzejmuj się brakiem płci. Bez tego komputer nie przyjmie zgłoszenia. Takich braków było więcej sami to sprawdzaliśmy. SYMPOZJUM Vgrupu JEST - 17.08. godzina 16.00 - GRAND HOTEL - WSTĘP WOLNY KAŻDY DOSTANIE WIADOMOŚĆ RAZEM Z POTWIERDZENIEM. DANA1 Quote
agacia Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 To jakby co to Azja jest sunia husky w weteranach(w papierach ma Hydra) :wink: Quote
Asiaczek Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 To rzeczywiście już niedługo, tydzień z malutkim okładem. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 To rzeczywiście już niedługo, tydzień z malutkim okładem. Pzdr. Quote
Diana14 Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 [quote name='dana1']Diana14 Ja tylko pisałam o Klubówce V grupy bo tym się zajmuję. W takim razie przepraszam, ze namieszałam :oops: Quote
baskomaniak Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Chcę pojechać na Wystawę Klubową do Łodzi, ot tak sobie, pokibicować, a że nie jestem wystawcą więc nie mam co liczyć na potwierdzenie z adresem wystawy. W zdumienie wprawił mnie fakt, że Oddział w Łodzi na swojej stronie internetowej nie zamieścił takiej informacji. Widocznie Oddział nie życzy sobie zwiedzających... ale tego też nie napisał. :roll: Może ktoś zdradzi mi miejsce wystawy, to ja sobie po prostu przeskoczę przez płot, muszę tylko wiedzieć który... ...a przy okazji może zostanę prezydentem... :wink: Pozdrawiam. :D Quote
Malvina Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 dana1 ja mam jeszcze pytanko jak rozmawiałyśmy to przed tą wystawą miały być jeszcze te kursy na sekretarza i gospodarza, czy już wiadomo kiedy będą? Jak możesz to napisz trochę wcześniej żebym nie przegapiła bo ja mam teraz dostęp do neta raz na 3 dni :-? A my na sympozjum na pewno się pojawimy i mam jeszcze pytanie czy będzie można wejść na nie z psem? Quote
AiMiN Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 baskomaniak napisał(a):Chcę pojechać na Wystawę Klubową do Łodzi, ot tak sobie, pokibicować, a że nie jestem wystawcą więc nie mam co liczyć na potwierdzenie z adresem wystawy. W zdumienie wprawił mnie fakt, że Oddział w Łodzi na swojej stronie internetowej nie zamieścił takiej informacji. Widocznie Oddział nie życzy sobie zwiedzających... ale tego też nie napisał. :roll: Może ktoś zdradzi mi miejsce wystawy, to ja sobie po prostu przeskoczę przez płot, muszę tylko wiedzieć który... ...a przy okazji może zostanę prezydentem... :wink: Pozdrawiam. :D Proszę oto adres: Stadion START ul. Św. Teresy od Dzieciątka Jezus 56/58 :-) Quote
dana1 Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 agasia i malwina W piątek 09-09. będziemy wysyłać potwierdzenia. Potrzebne chętne pary rąk do kopertowania zgłoszeń. W zk o godzinie 14.00-14.30. Pozdrawiam Dana Quote
Recommended Posts