anovi Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 alqua napisał(a):A jedzie ktoś z was na tą klubówkę do Łodzi 18? Ja się denerwuję , to będzie nasza pierwsza wystawa i tylko myślę z czym może wyskoczyc moja psinka...ehh. Na razie szukamy transportu, w ostateczności pociąg... No, chyba większość z Tych, co w tym temacie coś smarują :D Nie ma co się denerwować - będzie dobrze :) Quote
Godelaine Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Alqua... Spokojnie, nadchodząca klubówka będzie również naszym (moim i Desti) debiutem. Startujemy w szczeniakach. I już się boję co mała na ringu jest gotowa zmalować :-? :lol: Tak więc nie jesteś sama :D Quote
Asiaczek Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Oj, widzę, że będzie to wystawa pełna niespodzianek, co? Ale, spoko, bedzie dobrze. Trzeba ryzykować. Pzdr. Quote
alqua Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Miło wiedziec ,że nie będę sama debiutowała w tym całym zamieszaniu :). Ciekawe kiedy przyślą potwierdzenie zgłoszenia czy coś takiego ;) Pozdrawiamy Quote
Asiaczek Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 alqua napisał(a):Miło wiedziec ,że nie będę sama debiutowała w tym całym zamieszaniu :). Ciekawe kiedy przyślą potwierdzenie zgłoszenia czy coś takiego ;) Pozdrawiamy Około 4-6 dni przed wystawą powinnaś mieć potwierdzenie. Jeżeli nie dostaniesz potwierdzenia na 2 dni przed wystawą, to albo sprawdź w katalogu przedwystawowym (jeżeli będzie) na stronie o/Łódź lub po prostu zadzwoń do o/Łódź i spytaj, czy Twój pies jest przyjęty na wystawę. Pzdr. Quote
Godelaine Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Właśnie przed chwilką przeżyłam miłe zaskoczenie. Związane z działalnością łódzkiego oddziału. Dopiero dziś wysłałam zgłoszenie (jakoś nie mogłam się zebrać :roll: ) i to w dodatku rozdrobnione - bo mailem zgłoszenie (nagle wyskoczyły problemy drukarkowe), a faksem potwierdzenie wpłaty. Mail wyszedł o 16:18 a już o 17:25 dostałam wiadomość zwrotną, że zgłoszenie zostało przyjęte :) Tempo iście belgowe :D :D :D Gratuluję :D Quote
Incunabula Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Ja też tak dostalam. Fajnie,, nie trzeba dzwonić, denerwować się, dowiadywać :) .. Quote
alqua Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Mmmm, a ja wysłałam pocztą ehh i sobie poczekam , najwyżej zadzwonię do oddziału za parę dni i się spytam czy moje zgłoszenie dotarło. Quote
Asiaczek Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Alqua - rzeczywiście tak zrób, a zaoszczędzisz sobie niepotrzebnych nerwów. Chociaż podejrzewam, że wszystko będzie OK. :kciuki: Pzdr. Quote
dana1 Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 DO MALWINY Dzisiaj kończymy wpisywanie zgłoszeń. Dam Ci znać kiedy przyjść. Pozdrawiam Dana1 Quote
Diana14 Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Dana napisz jak będzie potrzebna pomoc to wpadnę :D Quote
dana1 Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Dzisiaj kończyliśmy wpisywanie zgłoszeń na Klubówkę V gr. Jest nas dużo. Wszystkie rasy dopisały. :P Dziwię się tylko właścicielom samoyedów. Dobry sędzia. Sam ma hodowlę samoyedów. Zna się na rasie, a Was jest tak mało. Ciekawe dlaczego?????????? :cry: Dla wszystkich spóźnialskich. Jeśli dzisiaj - wtorek - do popołudnia wyślecie zgłoszenie faxem lub e-mailem, to może jeszcze uda się wpisać. Pozdrawiam. Do zobaczenia na wystawie. Dana1 Quote
dana1 Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Diana14 Nie omieszkam tak zrobić. Każda para rąk jest potrzebna do pracy. Dzięki Dana1 Quote
ofca Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 dana1 napisał(a):Dziwię się tylko właścicielom samoyedów. Dobry sędzia. Sam ma hodowlę samoyedów. Zna się na rasie, a Was jest tak mało. Ciekawe dlaczego?????????? Ta,ciekawe...Bo raczej na pewno nie z powodu braku wystawowych samoyedów,oj co to to nie. A tak wogóle to jestem zachwycona ZK w Łodzi,nigdy nie miałam problemów z dodzwonieniem się,zawsze byłam miło i kompetentnie obsługiwana,no po prostu ideał ZK!Uwielbiam też Łódźkie wystawy :lol: oj Diana zazdroszcze takiego odddziału. pozdrawiam iwona Quote
kingula Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Ja niestety nie dopisze,bowiem w tym terminie mam pierwszy zjazd na studiach :cry: :( Niestety ale w tym wypadku studia sa wazniejsze :( Myslalam, zeby dac komus swoja suczke do wystawienia- ale niestety ten pomysl nie wypalil :( A sedzia swietny i bardzo bardzo mi zalezalo na jego ocenie :( Quote
Agasia Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Wlasnie dana - jesli na wystawie bylaby potrzebna jakas pomoc, to ja sluze, bo i z oddzialu lodzkiego jestem... i nie bede nic wystawiac ;) Trzeba obowiazek czlonkowski jakos spelniac 8) I gdyby ktos chcial - moge pomoc wystawic, przygotowac... ;) Bo bede sie nudzic! :P Quote
Asiaczek Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='Agasia']Wlasnie dana - jesli na wystawie bylaby potrzebna jakas pomoc, to ja sluze, bo i z oddzialu lodzkiego jestem... i nie bede nic wystawiac ;) Trzeba obowiazek czlonkowski jakos spelniac 8) I gdyby ktos chcial - moge pomoc wystawic, przygotowac... ;) Bo bede sie nudzic! :P Agasia - jak już tak napisałaś, to Dana1 nie popuści! Na pewno nie będziesz się nudzić! Diana14 - masz rację; przy organizacji kazdej wystawy - każda para rąk na wagę złota!!! Pzdr. Quote
alqua Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Przepraszam,że się wtrącę....ale ja też mam na studia tzn. obóz zerowy ale zdecydowałam z ciężkim bólem serca ,że jadę na wystawę....ehh co się nie robi dla psiaków... ale pewnie gdyby to nie miała być jej pierwsza wystawa,to bym postawiła na obóz. Powodzenia Quote
kingula Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Oj nawet mi nie rob apetytu :( Niestety to pierwszy zjazd na studiach magisterskich- ktore teraz zaczynam, nowa grupa, nowy budynek szkoly- wszystko nowe :-? no niestety, tym razem sie nie da :( :( :( Quote
dana1 Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Agasia Wielkie dzięki za dobre chęci. Oczywiście, że Twoja para rąk też się przyda. Dam znać dzień wcześniej jeżeli chodzi o pracę przd wystawą. Na wystawie, jeżeli byś chciała być sekretarzem to napisz. W tym roku gospodarzami są asystenci, mam problem z sekretarzami, bo zdecydowaliśmy, że sekretarz i gospodarz ringu pracują społecznie. Jeśli jesteś zaiteresowana, to napisz mi swoje namiary z nr tel. na pr. Pozdrawim Dana1 Quote
askaa Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='"dana1"']Dziwię się tylko właścicielom samoyedów. Dobry sędzia. Sam ma hodowlę samoyedów. Zna się na rasie, a Was jest tak mało. Ciekawe dlaczego?????????? :cry: Szkoda, że nas tak mało będzie, a dla porównania, właśnie wróciłam z klubowej wystawy samoyedów w Czechach, oceniała p. Renata Fosati z Włoch a stawiło się 35 samkow :o Quote
Asiaczek Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='dana1']Agasia Wielkie dzięki za dobre chęci. Oczywiście, że Twoja para rąk też się przyda. Dam znać dzień wcześniej jeżeli chodzi o pracę przd wystawą. Na wystawie, jeżeli byś chciała być sekretarzem to napisz. W tym roku gospodarzami są asystenci, mam problem z sekretarzami, bo zdecydowaliśmy, że sekretarz i gospodarz ringu pracują społecznie. Jeśli jesteś zaiteresowana, to napisz mi swoje namiary z nr tel. na pr. Pozdrawim Dana1 Agasia - jak sama widzisz, na pewno nie będzie sie nudzić! Pzdr. Quote
baskomaniak Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Czy, jako sympatyk grupy piątej, mogę zapisać się na wejściówkę? .... Tak, czy siak, przyjadę Wam kibicować... :D Pozdrawiam :D Quote
Agasia Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 [quote name='Asiaczek'][quote name='dana1']Agasia Wielkie dzięki za dobre chęci. Oczywiście, że Twoja para rąk też się przyda. Dam znać dzień wcześniej jeżeli chodzi o pracę przd wystawą. Na wystawie, jeżeli byś chciała być sekretarzem to napisz. W tym roku gospodarzami są asystenci, mam problem z sekretarzami, bo zdecydowaliśmy, że sekretarz i gospodarz ringu pracują społecznie. Jeśli jesteś zaiteresowana, to napisz mi swoje namiary z nr tel. na pr. Pozdrawim Dana1 Agasia - jak sama widzisz, na pewno nie będzie sie nudzić! Pzdr. I bardzo sie z tego ciesze ! :) Jakos nie potrafie juz chodzic po wystawie jedynie ogladajac psiaki :P Quote
Asiaczek Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Agasia - ja byłam kilka razy w takiej sytuacji, jaką opisujesz, i powiem szczerze - nie odpowiadało mi to. Czegoś mi brakowało. Już nie mówiąc o pewnego rodzaju zazdrości, że inni biegają po ringach ze swoimi psiakami, a ja tu stoję i się patrzę. Wolę jednak być aktywnym wystawcą. Pzdr. Quote
Recommended Posts