Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

alqua napisał(a):
A jedzie ktoś z was na tą klubówkę do Łodzi 18?

Ja się denerwuję , to będzie nasza pierwsza wystawa i tylko myślę z czym może wyskoczyc moja psinka...ehh.

Na razie szukamy transportu, w ostateczności pociąg...

No, chyba większość z Tych, co w tym temacie coś smarują :D
Nie ma co się denerwować - będzie dobrze :)

• Replies 476
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alqua... Spokojnie, nadchodząca klubówka będzie również naszym (moim i Desti) debiutem. Startujemy w szczeniakach. I już się boję co mała na ringu jest gotowa zmalować :-? :lol:

Tak więc nie jesteś sama :D

Posted

Miło wiedziec ,że nie będę sama debiutowała w tym całym zamieszaniu :).

Ciekawe kiedy przyślą potwierdzenie zgłoszenia czy coś takiego ;)

Pozdrawiamy

Posted

alqua napisał(a):
Miło wiedziec ,że nie będę sama debiutowała w tym całym zamieszaniu :).

Ciekawe kiedy przyślą potwierdzenie zgłoszenia czy coś takiego ;)

Pozdrawiamy

Około 4-6 dni przed wystawą powinnaś mieć potwierdzenie. Jeżeli nie dostaniesz potwierdzenia na 2 dni przed wystawą, to albo sprawdź w katalogu przedwystawowym (jeżeli będzie) na stronie o/Łódź lub po prostu zadzwoń do o/Łódź i spytaj, czy Twój pies jest przyjęty na wystawę.
Pzdr.

Posted

Właśnie przed chwilką przeżyłam miłe zaskoczenie. Związane z działalnością łódzkiego oddziału. Dopiero dziś wysłałam zgłoszenie (jakoś nie mogłam się zebrać :roll: ) i to w dodatku rozdrobnione - bo mailem zgłoszenie (nagle wyskoczyły problemy drukarkowe), a faksem potwierdzenie wpłaty. Mail wyszedł o 16:18 a już o 17:25 dostałam wiadomość zwrotną, że zgłoszenie zostało przyjęte :) Tempo iście belgowe :D :D :D
Gratuluję :D

Posted

Dzisiaj kończyliśmy wpisywanie zgłoszeń na Klubówkę V gr. Jest nas dużo. Wszystkie rasy dopisały. :P
Dziwię się tylko właścicielom samoyedów. Dobry sędzia. Sam ma hodowlę samoyedów. Zna się na rasie, a Was jest tak mało. Ciekawe dlaczego?????????? :cry:
Dla wszystkich spóźnialskich. Jeśli dzisiaj - wtorek - do popołudnia wyślecie zgłoszenie faxem lub e-mailem, to może jeszcze uda się wpisać. Pozdrawiam. Do zobaczenia na wystawie. Dana1

Posted

dana1 napisał(a):
Dziwię się tylko właścicielom samoyedów. Dobry sędzia. Sam ma hodowlę samoyedów. Zna się na rasie, a Was jest tak mało. Ciekawe dlaczego??????????

Ta,ciekawe...Bo raczej na pewno nie z powodu braku wystawowych samoyedów,oj co to to nie.

A tak wogóle to jestem zachwycona ZK w Łodzi,nigdy nie miałam problemów z dodzwonieniem się,zawsze byłam miło i kompetentnie obsługiwana,no po prostu ideał ZK!Uwielbiam też Łódźkie wystawy :lol:
oj Diana zazdroszcze takiego odddziału.
pozdrawiam iwona

Posted

Ja niestety nie dopisze,bowiem w tym terminie mam pierwszy zjazd na studiach :cry: :( Niestety ale w tym wypadku studia sa wazniejsze :(
Myslalam, zeby dac komus swoja suczke do wystawienia- ale niestety ten pomysl nie wypalil :(
A sedzia swietny i bardzo bardzo mi zalezalo na jego ocenie :(

Posted

Wlasnie dana - jesli na wystawie bylaby potrzebna jakas pomoc, to ja sluze, bo i z oddzialu lodzkiego jestem... i nie bede nic wystawiac ;) Trzeba obowiazek czlonkowski jakos spelniac 8) I gdyby ktos chcial - moge pomoc wystawic, przygotowac... ;) Bo bede sie nudzic! :P

Posted

[quote name='Agasia']Wlasnie dana - jesli na wystawie bylaby potrzebna jakas pomoc, to ja sluze, bo i z oddzialu lodzkiego jestem... i nie bede nic wystawiac ;) Trzeba obowiazek czlonkowski jakos spelniac 8) I gdyby ktos chcial - moge pomoc wystawic, przygotowac... ;) Bo bede sie nudzic! :P
Agasia - jak już tak napisałaś, to Dana1 nie popuści! Na pewno nie będziesz się nudzić! Diana14 - masz rację; przy organizacji kazdej wystawy - każda para rąk na wagę złota!!!
Pzdr.

Posted

Przepraszam,że się wtrącę....ale ja też mam na studia tzn. obóz zerowy ale zdecydowałam z ciężkim bólem serca ,że jadę na wystawę....ehh co się nie robi dla psiaków... ale pewnie gdyby to nie miała być jej pierwsza wystawa,to bym postawiła na obóz.
Powodzenia

Posted

Oj nawet mi nie rob apetytu :( Niestety to pierwszy zjazd na studiach magisterskich- ktore teraz zaczynam, nowa grupa, nowy budynek szkoly- wszystko nowe :-? no niestety, tym razem sie nie da :( :( :(

Posted

Agasia
Wielkie dzięki za dobre chęci. Oczywiście, że Twoja para rąk też się przyda. Dam znać dzień wcześniej jeżeli chodzi o pracę przd wystawą.
Na wystawie, jeżeli byś chciała być sekretarzem to napisz. W tym roku gospodarzami są asystenci, mam problem z sekretarzami, bo zdecydowaliśmy, że sekretarz i gospodarz ringu pracują społecznie. Jeśli jesteś zaiteresowana, to napisz mi swoje namiary z nr tel. na pr.
Pozdrawim Dana1

Posted

[quote name='"dana1"']Dziwię się tylko właścicielom samoyedów. Dobry sędzia. Sam ma hodowlę samoyedów. Zna się na rasie, a Was jest tak mało. Ciekawe dlaczego?????????? :cry:

Szkoda, że nas tak mało będzie, a dla porównania, właśnie wróciłam z klubowej wystawy samoyedów w Czechach, oceniała p. Renata Fosati z Włoch a stawiło się 35 samkow :o

Posted

[quote name='dana1']Agasia
Wielkie dzięki za dobre chęci. Oczywiście, że Twoja para rąk też się przyda. Dam znać dzień wcześniej jeżeli chodzi o pracę przd wystawą.
Na wystawie, jeżeli byś chciała być sekretarzem to napisz. W tym roku gospodarzami są asystenci, mam problem z sekretarzami, bo zdecydowaliśmy, że sekretarz i gospodarz ringu pracują społecznie. Jeśli jesteś zaiteresowana, to napisz mi swoje namiary z nr tel. na pr.
Pozdrawim Dana1
Agasia - jak sama widzisz, na pewno nie będzie sie nudzić!
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek'][quote name='dana1']Agasia
Pozdrawim Dana1
Agasia - jak sama widzisz, na pewno nie będzie sie nudzić!
Pzdr.

I bardzo sie z tego ciesze ! :) Jakos nie potrafie juz chodzic po wystawie jedynie ogladajac psiaki :P

Posted

Agasia - ja byłam kilka razy w takiej sytuacji, jaką opisujesz, i powiem szczerze - nie odpowiadało mi to. Czegoś mi brakowało. Już nie mówiąc o pewnego rodzaju zazdrości, że inni biegają po ringach ze swoimi psiakami, a ja tu stoję i się patrzę. Wolę jednak być aktywnym wystawcą.
Pzdr.