Jump to content
Dogomania

sędziowie pijący

Recommended Posts

Guest ainamjezrdna
Posted

Myślę,że nadszedł już czas aby porozmawiać o sędziach, którzy nadużywają!
Czy widzieliście jak niektórzy wyglądają o godz. 4 nad ranem, gdy wracają z tzw. kolacji.
Przecież oni na drugi dzień rano psów nie widzą a co dopiero mówić o sędziowaniu, oglądaniu zębów itd.
Kogo uważacie za największegopijaka?
żeby podnieść poprzeczkę podaję, moim zdaniem - sam prezes - robiąc BIS w Lesznie i Szczecinie nie wiedział gdzi jest!:P

Posted

Wiesz ,dla mnie takie podpuchy ,to nic dobrego ,jak miałeś wątpliwości ,to mogłeś na tych wystawach zawołać organizatorów i zgłosić protest ,a nie teraz robić ranking pijących .
Mam nadzieję ,że nikt po czasie nie będzie robił takich tematów ,które nie dosć że nic nie zmienią ,to jeszcze rozpętają piekło .
Wszystkie wątpliwości ,co do stanu sędziego powinno się załatwiać na wystawie ,a nie po czasie w internecie ,są to zwyczajne plotki ,a nie udowodnione konkrety .
Pozdrawiam.

Posted

Jeszcze jedno ,czy to przypadek że jak się czyta Twój loging odwrotnie ,to wychodzi nam obraz bardzo czytelnie dający dużo do myślenia .
SAWA.

Posted

ainamjezrdna napisał(a):
Myślę,że nadszedł już czas aby porozmawiać o sędziach, którzy nadużywają!
Czy widzieliście jak niektórzy wyglądają o godz. 4 nad ranem, gdy wracają z tzw. kolacji.
Przecież oni na drugi dzień rano psów nie widzą a co dopiero mówić o sędziowaniu, oglądaniu zębów itd.
Kogo uważacie za największegopijaka?
żeby podnieść poprzeczkę podaję, moim zdaniem - sam prezes - robiąc BIS w Lesznie i Szczecinie nie wiedział gdzi jest!:P

A komu by się chciało czaić się za winklem o 4.00 rano i oglądać sędziów wracających po imprezie ? :roll: Chyba,że ktoś ma jakieś ....hmm...problemy :stupid:

Posted

Witam,
dlatego proponuje szybko zamknac ten temat, bo smierdzi pomowieniami i klotniami na forum.
A nie po to chyba sie tu spotykamy.
Co do 4 rano, to mysle, ze ten wie jak wyglada wowczas sedzia, kto z nim przebywa (czyt. pije :wink:)
Pozdrawiam

Posted

z tego co zauważyłam po postach ainamjezrdna , a było ich dokładnie 3 ( :lol: ) to jeden możecie zobaczyc tutaj:) a w dwóch innych pyta sie on o to jak sedziuja sedziowie w gdyni i augustowie.
co to jakas mania (to nie nazwisko sedziego;)) sedziowska?!!? że tylko o sędziach rozprawia :lol: trochę mnie to rozśmieszyło 8)
Pzdr
rozśmieszona Villarica

Posted

BO ja ciemny jestem i się zastanwaim kim jest ta osoba której imie i nazwisko jest tak ''zaszyfrowane''?? bo ja nie kojarze tego nazwiska :roll:

Posted

To jest złośliwy szyfr ,jak się domyślam .
Mam też takie wrażenie ,że nazwisko i imię celowo napisane ,żeby było wiadomo, o kim ten niby anonim chciał pisać .
Sądzę też ,że nikt normalny nie czai się na wychodzących z kolacji nad ranem ,a takie gadanie jest tylko dowodem chyba zazdrości ,że na tej kolacji nie było się zaproszonym .
Pozdrawiam.

Posted

Andrzej Mania jest Prezesem Związku Kynologicznego w Polsce .
Sądzę ,że osoba pisząca takie insynuacje celowo podpisała się imieniem i nazwiskiem Prezesa ,pisząc właśnie o nim ,że jest pijakiem wracającym o 4 rano ze Związkowej kolacji.
SAWA.

Posted

:cry:
chyba jednak jestem słaba z rebusów lierowych
to chyba ma nawet jakąś nazwę, kalambry czy cóś takiego :-?

dzięki

Posted

Myslę że ten temat powinien zostać zablokowany bo komuś się po prostu za bardzo nudzi :-? tym bardziej ze załozyciel tematu celowo wybrał nick zeby było wiadomo o kogo chodzi :x Moze sam jest sędzią i przypadkowo o tej 4 rano "orzygał"drugiego i teraz prubuje się mścić :lol: :lol: :lol:

Posted

cynio6 napisał(a):
Myslę że ten temat powinien zostać zablokowany bo komuś się po prostu za bardzo nudzi :-? tym bardziej ze załozyciel tematu celowo wybrał nick zeby było wiadomo o kogo chodzi :x Moze sam jest sędzią i przypadkowo o tej 4 rano "orzygał"drugiego i teraz prubuje się mścić :lol: :lol: :lol:

no cóż to jes prawdopodobne :x :evil:
niech webmaster jak najszybciej zamknie ten temat i po kłopocie i żenadzie :wink:
Pozdrawiam
Lidka i Villarica

Posted

Zgadzam sie, temat powinien być zamknięty, bo gdyby ta osoba sie dowiedziałą o tym, to mogły by być niezłe problemy :-? i to nie z naszje winy, tylko kogoś komu sie nudzi :evil: