molka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Film z pokazów frisbee z Poznania.Jakość kiepska ,ale pyrkę widać;)(moja na kolankach:cool3:) YouTube - Pokazy Poznań'09 Mam nadzieję ,że Rauni nie będzie miała nic przeciw;) Quote
Rauni Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 O, dzięki, nie wiedziałam, że nas nagrałaś :) No cóż, występ trochę niepozbierany, ale w przyszłości mam nadzieję trochę się podciągniemy :) Quote
molka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Zaraz niepozbierany,najważniejsze ,że Brava się super bawiła i sprawiało jej to kupę radochy.Była w pełni profesjonalna,zero stresu i skupienie na paniuni,super jak na takiego szczylka:loveu: Quote
Rauni Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 A ja dostałam fotki z wystawy w Poznaniu: Quote
molka Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Moja Kikinka prześliczna się na takie fajne foty załapała:loveu:Oczywiście nie ujmując urody Bravie.Ślicznie razem wyglądają:loveu::loveu::loveu:Bardzo dziękujemy za wstawienie zdjęć!!! Quote
Rauni Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Anti: Anti, Vigo, w tle Kaira: Kaira i Brava: Kaira: Quote
Rauni Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Czterej wrocławscy pyrkieterowie: Quote
Unbelievable Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Kaira to ta czarna kuleczka co w wawie na zawodach była?! jak te szczylki szybko rosną... Quote
Anza&Hacker Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Cudne :loveu: - a Kaira to jakiś gigant chyba! :-o Quote
ito Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Anza&Hacker napisał(a):Cudne :loveu: - a Kaira to jakiś gigant chyba! :-o Bo Robert to fajny gość i nie zostawi evoczka samego w largach ;) Quote
Neo&Anti Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Anza&Hacker napisał(a): Kaira to jakiś gigant chyba! :-o Gigantem nie jest, drobniutka długo noga modelka z niej. Z ciekawości pomierzyłem oba psy. Wynik: Anti i Kaira są równi, mają po 41cm wzrostu choć Kaira wygląda na mniejszą. Romek a co ty tego Evoczka tak pchasz do tego Larga, bedzie miał wiek startowy zrobisz pomiar i wtedy zobaczymy. Medium jest do 43 cm włącznie. Quote
ito Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Neo&Anti napisał(a):Gigantem nie jest, drobniutka długo noga modelka z niej. Z ciekawości pomierzyłem oba psy. Wynik: Anti i Kaira są równi, mają po 41cm wzrostu choć Kaira wygląda na mniejszą. Romek a co ty tego Evoczka tak pchasz do tego Larga, bedzie miał wiek startowy zrobisz pomiar i wtedy zobaczymy. Medium jest do 43 cm włącznie. 43 to już Large:) 42,99 to medium jeszcze a on już ma 43,5-44, ale ciągle mam cicha nadzieje ze znajdę "lepszego" mierniczego :) Quote
Neo&Anti Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [quote name='ito']43 to już Large:) Faktycznie masz rację, w starym regulaminie było inaczej. [quote name='ito'] ciągle mam cicha nadzieje ze znajdę "lepszego" mierniczego :) Naucz Evoczka żeby wciągał brzuch, skulał łapki i ogólnie się kurczył, a to wszystko np. na komendę mierzymy. Quote
ito Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [quote name='Neo&Anti'] Naucz Evoczka żeby wciągał brzuch, skulał łapki i ogólnie się kurczył, a to wszystko np. na komendę mierzymy. tak to tylko w erze :p, ale postaramy sie Quote
Magda i Saga Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Robert! Sam zacznij z kaira nauke komendy mierzymy :-) bo Evoczkowi to może tylko dobry mierniczy starczy, ale Kajrze to chyba nie, ale moze będzie jak w erze :-) Quote
Neo&Anti Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 będzie jak będzie, myślę że u Kairy raczej się już tylko proporcje zmienią, bo na dzień dzisiejszy to ona ma bardzo długie nogi (dłuższe niż Anti) w końcu to dziewczynka jest. Z drugiej strony Ona ma niewiele ponad 5 miesięcy więc wszystko się jeszcze może zdarzyć. Powiem tak: Tata Kairy mały nie jest. Quote
Neo&Anti Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Dodałem nowy filmik; do obejrzenia na YouTube http://www.youtube.com/watch?v=EZAVUPOyiJY lub naszej stronie http://www.antibes.republika.pl/filmiki.html Quote
Anza&Hacker Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Super ten mały, czarny popylacz :loveu: ...a tak swoją drogą to możesz mi powiedzieć jak Kaira wyglądała na tle reszty miotu? Była raczej mniejsza, większa, średnia? Wyróżniała się jakoś tak z fizycznej strony? :roll: Quote
Neo&Anti Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Jak wybierałem z miotu to fizycznie nie wyróżniała się niczym, wszystkie maluchy były tej samej wielkości. Na dzień dzisiejszy Kaira mała nie jest ale myślę że to zasługa tatusia. Widziałem go i od razu zwróciło to moją uwagę. Kiedy zapytałem Lenkę ile on ma wzrostu to powiedziała że 43cm ale jestem pewien że skłamała. Na 100 % ma więcej i obstawiam że jest w górnej granicy wzorca czyli coś koło 48 cm. Anti przy nim wyglądał jak chihuahua. Więc jeśli pytasz pod kątem swojego przyszłego pyrka to trzeba się liczyć z dużym zwierzakiem. Kaira jeszcze kwalifikuje się do medium ale biorąc pod uwagę jej wiek i tempo w jakim rośnie to wszystko się może zdarzyć. Antiego już przerosła. Wyróżniała się za to psychicznie, była bezstresową luzarą i tak jej zostało do dziś. Teraz wiem że gdyby Anti był taki jak ona, to życie było by dużo prostsze. Quote
Neo&Anti Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Jak wybierałem z miotu to fizycznie nie wyróżniała się niczym, wszystkie maluchy były tej samej wielkości. Na dzień dzisiejszy Kaira mała nie jest ale myślę że to zasługa tatusia. Widziałem go i od razu zwróciło to moją uwagę. Kiedy zapytałem Lenkę ile on ma wzrostu to powiedziała że 43cm ale jestem pewien że skłamała. Na 100 % ma więcej i obstawiam że jest w górnej granicy wzorca czyli coś koło 48 cm. Anti przy nim wyglądał jak chihuahua. Więc jeśli pytasz pod kątem swojego przyszłego pyrka to trzeba się liczyć z dużym zwierzakiem. Kaira jeszcze kwalifikuje się do medium ale biorąc pod uwagę jej wiek i tempo w jakim rośnie to wszystko się może zdarzyć. Antiego już przerosła.:evil_lol: Wyróżniała się za to psychicznie, była bezstresową luzarą i tak jej zostało do dziś. Teraz wiem że gdyby Anti był taki jak ona, to życie było by dużo prostsze. Quote
Anza&Hacker Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Dzięki za odpowiedź - tak w dużej mierze myślę o swoim przyszłym szczeniaku, a generalnie ja preferuje małe psiaki :( ...a wiesz coś o Cordobie? Po niej też Lenka planuje miot i ojca musi mieć jakiegoś spoza hodowli :) Quote
kizimizi Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 dziewczyny, mi powiedziano, ze to pies w typie pireneja. Szzcerze powiedziawszy nie mam zielonego pojęcia. jeśli wiecie oceńcie: [FONT="] [/FONT] pies jest w schronei i ma problem z adopcją Nikt go nie chce! Quote
Rauni Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Nie ma nic wspólnego z owczarkiem pirenejskim. Quote
Neo&Anti Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Anza&Hacker napisał(a):...a wiesz coś o Cordobie? Po niej też Lenka planuje miot i ojca musi mieć jakiegoś spoza hodowli :) Niestety o Cordobie nie mam zielonego pojęcia, ale są na YouTube filmiki z jej siostrą Corvettą no to ho ho...nie powiem popyla bardzo superowo jak na Corvettę przystało. Quote
Anza&Hacker Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Faktycznie miło popyla :loveu: Więc predyspozycje do sportu Cordoba może i też fajne niesie... ciekawe tylko jaki ojciec będzie :) Quote
Recommended Posts