mmbbaj Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 asher napisał(a):A tak wyglądamy w czasie agilitowych zmagań :evil_lol: Zdjęcia z ostatniej niedzieli, byo strasznie gorąco, ale Boogie radził sobie całkiem, całkiem. Choć znów trochę cwaniakował i hopki wolał omijac, niż przez nie skakać :mad: :lol: Nie wiem czemu, ale w odpowiedzi nie cytuje mi ani jednego zdjęcia :mad: Chciałam jednak powiedzieć, że Booge wygląda na bardzo zadowolonego i ślicznie skacze :lol: A foteczki super :loveu: Asher, bardzo ładnie ci w tej czerwonej kamizeli! Chyba o tym wiesz skoro nie zdjęłaś jej na ten upał?;) Quote
asher Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 [quote name='mmbbaj']Nie wiem czemu, ale w odpowiedzi nie cytuje mi ani jednego zdjęcia :mad: Bo zdjecia wkleiłam jako cytat z innego topiku, a nowe dogo nie cytuje cytatów ;) Asher, bardzo ładnie ci w tej czerwonej kamizeli! Chyba o tym wiesz skoro nie zdjęłaś jej na ten upał?;)Odpowiedź jest bardzo prosta, pod spodem miałam wybitnie niewyjściową, upapraną blotem z kagańcow i pogniecioną koszulkę :lol: Quote
r_2005 Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Ha ha ha, asher, na drugim zdjęciu jaką masz błogą minę:lol: :lol: :lol: Quote
an3czka Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='asher'] Odpowiedź jest bardzo prosta, pod spodem miałam wybitnie niewyjściową, upapraną blotem z kagańcow i pogniecioną koszulkę :lol: Tak się włączę... Ja sie przestałam już przejmować tym, że podczas ćwiczeń jestem ugnojona. Właściwie, to bardzo sie cieszę, jak "tylko" na butach i spodniach sie kończy:lol: Quote
asher Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 [quote name='an3czka']Tak się włączę... Ja sie przestałam już przejmować tym, że podczas ćwiczeń jestem ugnojona. Właściwie, to bardzo sie cieszę, jak "tylko" na butach i spodniach sie kończy:lol:Tez się nie przejmuję, ale tym razem foty robili :cool1: :lol: Quote
an3czka Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='asher']Tez się nie przejmuję, ale tym razem foty robili :cool1: :lol: Ja sie nawet fotami nie przejmuję. Zawsze można coś wyciąć...:cool3: Poza tym nieskazitelnie czysty przewodnik wygląda mało naturalnie:lol: Quote
asher Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 Hahaha, do nieskazitelnej czystości było mi baaardzo daleko, zwłaszcza, że w tym samym stroju byłam na porannym szkoleniu z Sabiną :lol: Ale jak patrze na tę swoją cyrwuną gębę, to mi się coś w środku przewraca :oops: Oj, kondycji to ja za dobrej nie mam :oops: Chyba czas się na aerobik zapisać, bo inaczej Bugajskiemu kroku na torze nie dotrzymam :shake: :oops: :oops: :diabloti: Quote
r_2005 Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 asher napisał(a):Ale jak patrze na tę swoją cyrwuną gębę :roflt: :roflt: :roflt: Quote
an3czka Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='asher']Hahaha, do nieskazitelnej czystości było mi baaardzo daleko, zwłaszcza, że w tym samym stroju byłam na porannym szkoleniu z Sabiną :lol: Ale jak patrze na tę swoją cyrwuną gębę, to mi się coś w środku przewraca :oops: Oj, kondycji to ja za dobrej nie mam :oops: Chyba czas się na aerobik zapisać, bo inaczej Bugajskiemu kroku na torze nie dotrzymam :shake: :oops: :oops: :diabloti: "Cyrwuna gęba" to efekt tego, że chciałaś na czystą wyglądać:lol:. Quote
asher Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 [quote name='an3czka']"Cyrwuna gęba" to efekt tego, że chciałaś na czystą wyglądać:lol:.Przynajmniej moje poszczególne elementy pasowały do siebie kolorystycznie :diabloti: Quote
an3czka Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='asher']Przynajmniej moje poszczególne elementy pasowały do siebie kolorystycznie :diabloti: No tak. Zgadzam sie w 100%:lol: Quote
Alicja Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 :razz::razz::razz:Boogajski dba o Twoją kondycję :p Quote
PIKA Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 asher napisał(a):Przynajmniej moje poszczególne elementy pasowały do siebie kolorystycznie :diabloti: a kiedy zakladasz zielona kamizelkę? :diabloti: Quote
asher Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 PIKA napisał(a):a kiedy zakladasz zielona kamizelkę? :diabloti:Nie posiadam :wink: Quote
malawaszka Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 łiiii superrr :klacz: ależ Boogie szczęśliwy :multi: Quote
Hanna R. Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Asherku z cyrwunom gembom stęskniłam sie za Wami ! :loveu: Specjalne ucałowania dla Sabinki. A Bugajski to piękny pies jes !!!! :p Quote
asher Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 Burki też się za Babicłem stęskniły :loveu: Sabinkę ucałowałam, a ona w odpowiedzi chciała mi... odgryźc nos. Ach, ten jej specyficzny sposób okazywania gorących uczuć :evil_lol: ;) Waszko, prawda, że mu się pychol śmieje? :) On sie cieszy, jak tylko przekroczymy bramę klubu, nawet, jak chwilę wczesniej nos ma na kwintę spuszczony, bo ochrzan ode mnie dostał, albo się czegoś przestraszył, to jak tylko wchodzimy na placyk treningowy ogon idzie w górę, a w oczach pojawiają się iskierki :loveu: Burek bury mój kochany :loveu: Quote
aga1215 Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 asher napisał(a):Burki też się za Babicłem stęskniły :loveu: Sabinkę ucałowałam, a ona w odpowiedzi chciała mi... odgryźc nos. Ach, ten jej specyficzny sposób okazywania gorących uczuć :evil_lol: ;) Waszko, prawda, że mu się pychol śmieje? :) On sie cieszy, jak tylko przekroczymy bramę klubu, nawet, jak chwilę wczesniej nos ma na kwintę spuszczony, bo ochrzan ode mnie dostał, albo się czegoś przestraszył, to jak tylko wchodzimy na placyk treningowy ogon idzie w górę, a w oczach pojawiają się iskierki :loveu: Burek bury mój kochany :loveu: ale Wam fajnie - zazdraszczam :oops: tych torów ... Quote
malawaszka Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 strasznie fajnie :loveu: :multi: Luna tyż by sie cieszyła :placz: a to niebieskie na szyi to co? taka krótka smycz? Quote
asher Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 To niebieskie to jedna z części smyczy, nowiusieńkiej, która przegryzła Sabina. Czasem dobrze jest miec jakąś kontrolę nad psem, na przykład, żeby przytrzymać go jak idzie po kładce, teoretycznie powinien to być cienki sznurek z małym lekkim karabińczykiem, ale sznurka nie mamy, więc wykorzystuję zdewastowaną smycz ;) Quote
malawaszka Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 a jak złapać psa za cienki sznurek?? :shake: Quote
asher Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 Jak to jak? :hmmmm: Normalnie, łapiesz i trzymasz :lol: Quote
malawaszka Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 no ale taki sznurek to się wysmyknie nie?? chyba że z supłem dużym :lol: Quote
asher Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 Waszko, ale to nie ma być cieniutka niteczka, tylko cos cieńszego i lżejszego, niż taki kawałek smyczy dla dużych piesków :lol: No i to nie ma służyć do prowadzania wyrywającego się brytana, a do delikatnego pokierowania grzecznym pieskiem :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 asher napisał(a):No i to nie ma służyć do prowadzania wyrywającego się brytana, a do delikatnego pokierowania grzecznym pieskiem :evil_lol: aa to u nas się nie przyda :evil_lol: :evil_lol: :lol: Quote
Recommended Posts