Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jojkowa, my dziś na polach wilanowskic byliśmy ;) W weekend sie pod las nie pchamy, bo dzikie tłumy tam łażą... :shake:

Agnes napisał(a):
ooo to Sabina tez chodzi na agility? fajowo:lol: ja to jak zwykle do tylu jestem ;)
[SIZE=2]ostatanio spotkalam Waszego dogowego kolege - bo asher chodzisz jeszcze z Leonem na spacerki? Maly mial mala sesje foto ;) ale nie chcem tutaj u Boorkow "smiecic":oops: A maly to 4 miesieczny chyba blekitny dozio:loveu:

Sabina na agility chodzi tylko towarzysko, ma zwyrodnienie stawów, więc nie może skakać :shake:

A jakiego naszego kolegę spotkałaś? Bo ja żadnego 4 miesięcznego dozia nie znam :hmmmm:
A śmiec jak najbardziej! :)

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

asher napisał(a):
Jojkowa, my dziś na polach wilanowskic byliśmy ;) W weekend sie pod las nie pchamy, bo dzikie tłumy tam łażą... :shake:
A jakiego naszego kolegę spotkałaś? Bo ja żadnego 4 miesięcznego dozia nie znam :hmmmm:
A śmiec jak najbardziej! :)

Oj tak pielgrzymy :lol:

Asher to moze nasz kolega :lol:

Jaki doziek gdzie co jak !

Posted

jo-jo napisał(a):
Oj tak pielgrzymy :lol:

A na polach wilanowskich puuusto :multi: I jeziorko jest do pluskania się :multi:

jo-jo napisał(a):
Asher to moze nasz kolega :lol:
Znaczy się ten "płaszczak"? :lol:

Posted

asher napisał(a):
A na polach wilanowskich puuusto :multi: I jeziorko jest do pluskania się :multi:

Znaczy się ten "płaszczak"? :lol:

No wiesz przecież wszystko to teraz płaszczowe :lol::lol::lol::lol:

No to o jakiego 4 miesięcznego dozia chodzi ?;-))

Posted

asher napisał(a):
Właściwie pewności nie mam, bo skoro baterie ledwo zipały, to zdjęcia mogły wyjść do niczego ;)
Ha ha, jak baterie przestają działać, to zdjęć nie ma. Dopóki działają - zdjęcia są:eviltong:

Posted

asher napisał(a):

Taak jeziorko najlepsiejsze :multi: :multi:

A mala blekitka sliczna, :multi:

Posted

Agnes napisał(a):
taaak chyba tak :)
mowilam, ze znacie ;)
strasznie fajne to to

Znamy zznamy ;-)) to jest Negrula poznaliśmy ja na dogowisku w zesżłym tygodniu ;-)) i ona na kazury mieszka a nie na kabatach ;-)) i to błękitek ;-)

Posted

Aga, to "jeziorko" to po prostu niecka na łakach, która tak mniej więcej do lipca jest wypełniona wodą z roztopów. Teraz jest jeszcze w miarę czyste, bo roślinki nie zaczęły jeszcze na dobre gnić. Moje psy się tam chlapią i nic im nie jest. W tym obok ciebie tez się chlapały i też nic im nie było - ale tylko od strony lasu, bo tam jest dużo czyściej, niż od strony torów.

Posted

ja jak Aze puszcze za tory to pojdzie i do tego brodnego rowniez ;)
ja cos pamietam, ze mi mowilas o wodzie na polach wilanowskich - szukam kurcze czegos do poplywania dla Azy ale nie jakos daleko bardzo i ciezko cos idzie...w wakacje takie wypady moglabym robic co jakis czas

Posted

Na naszych łąkach to raczej nie popływa - za płytko ;) Prawdziwe stawy są przy Vogla w Wilanowie, w sumie z łąk to nie jest bardzo daleko, ale tak na 3 - 4 godzinny spacer trzeba się nastawić ;)

A teraz już dobranoc wszystkim :hand:

Posted

asher napisał(a):
Na naszych łąkach to raczej nie popływa - za płytko ;) Prawdziwe stawy są przy Vogla w Wilanowie, w sumie z łąk to nie jest bardzo daleko, ale tak na 3 - 4 godzinny spacer trzeba się nastawić ;)

:mad: i nic mi nie powiedzialaś? :mad:

a da sie tam jakoś dojechać, bez zapylania na piechtę? :razz:

Posted

A po co miałam ci mówić? :lol: I tak wczoraj nie wybrałybyśmy się tam, bo dzisiaj burki miały szkolenie, więc nie mogły się przemęczać ;)
A samochodem na pewno da się dojechać ;)
Ja tam nigdy nie byłam, ale opowiadał mi o stawach ten facet od Belgie (tej czarnej suczki, która nas na łąkach mijała).

A dziś cała nasza trojka padła na pysk :mdleje: Nóg nie czuję, burki tez chyba nie... :mdleje:

Posted

asher napisał(a):
A po co miałam ci mówić? :lol: I tak wczoraj nie wybrałybyśmy się tam, bo dzisiaj burki miały szkolenie, więc nie mogły się przemęczać ;)
A samochodem na pewno da się dojechać ;)
Ja tam nigdy nie byłam, ale opowiadał mi o stawach ten facet od Belgie (tej czarnej suczki, która nas na łąkach mijała).

to się wywiedz dokladnie :mad:
a jak to jest na Wilanowie, to pewnie gdzieś w poblize chodzi komunikacja miejska, bo 30-to minutowy spacerek do stawiku to ja i sucz przeżyjemy :lol:

Posted

Nie mam się jak dowiedzieć, bo po pierwsze ja się znimi spotykam bardzo rzadko, a po drugie z tym facetem gada mi się jakoś dziwnie ;)

Sprawdź sobie na mapie, gdzie to jest :cool3:

Posted

asher napisał(a):
Nie mam się jak dowiedzieć, bo po pierwsze ja się znimi spotykam bardzo rzadko, a po drugie z tym facetem gada mi się jakoś dziwnie ;)

Sprawdź sobie na mapie, gdzie to jest :cool3:

znalazlam :razz:

http://www.viamichelin.com/viamichelin/gbr/dyn/controller/mapPerformPage?expressMap=false&act=&pim=true&strAddress=Vogla&strCP=&strLocation=Warszawa&strCountry=1743&x=35&y=14

na Przyczólkową i Vogla mozna dojechac :razz:

Posted

A tak wyglądamy w czasie agilitowych zmagań :evil_lol: Zdjęcia z ostatniej niedzieli, byo strasznie gorąco, ale Boogie radził sobie całkiem, całkiem. Choć znów trochę cwaniakował i hopki wolał omijac, niż przez nie skakać :mad: :lol:

[quote name='Mokka']Oto Boogie w całej okazałości

dynamiczny zwrot