asher Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 Agnes, w dziale "pozostałe terriery" jest cavanowski topik, tam głównodowodząca Mokka opisała trening ;) Ja się nie czuję kompetentna, bo nawet nazw przeszkód nie znam, wiem tylko, ze trenowaliśmy m. in. tunel :lol: I kładkę chyba :lol: I było super :ylsuper: Quote
Agnes Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 asher mi nie chodzilo o profesjonalny opis, a o Twoje sprawozdanie - jak bylo wg Ciebie, nie wg osoby 'trzeciej' ;) Quote
Ka-ka Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 masz zakwasy???? :evil_lol: mnie kolana strasznie bolały i jakoś takos wieczorem mi dziwnie było, że myślałam, że się z posadzką w kościele przywitam :roll: dopiero dziś poczułam, że ostatnio nie chodziłam za wiele :shake: nie jest tragicznie, ale musze się wziąć za siebie, wraz z rostopami...no ale na wiosnę wystraczy mi butów....zimowe się rozpadły :angryy: Quote
anetta Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 :cool3: Asher, i Ty tez sie wciagnelas w agility...? Ulala :cool3: Quote
asher Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 anetta napisał(a)::cool3: Asher, i Ty tez sie wciagnelas w agility...? Ulala :cool3:Wiesz, to za duzo powiedziane. Ale od dawna żałowałam, że kiedy Boogie byl młody, to ten sport nie był jeszcze popularny... Więc jak się nadarzyła okazja, to postanowiłam spróbować, lepiej późno, niż wcale ;) Tye, ze Boogie, to emeryt prawie, ma już 9 lat, więc na jakieś cuda nie liczę ;) Agnes, no co ja mam napisać... Fajnie było :lol: Ćwiczyliśmy trzy elementy, tunel, kładkę i skoki przez barierki - dwie pod rząd. Następnym razem pewnie będzie slalom, bo nam kazali poćwiczyć z psem chodzenie za ręką ze smakołykiem ;) Quote
Lucy* Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Asher... żyjesz ?? zatrenowałaś się czy jak ?? :hmmmm: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Lucy* napisał(a):Asher... żyjesz ?? zatrenowałaś się czy jak ?? :hmmmm: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:pewnie z Ka-ką trenują slalom ;) Quote
dbsst Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 :evil_lol: :evil_lol: puk puk wpadlam z mala niespodzianka oznajmiam w szem i wobec Boogie skacze i biega nie kopie tylko dziur :evil_lol: :evil_lol: tak wiem złosliwa jeżdem ;) :evil_lol: Quote
dbsst Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 i moja ulubiona modelka :D :loveu: i dalej Boogie ;) Quote
dbsst Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 :evil_lol: :evil_lol: i takie jakies romantyczne ;) Quote
asher Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Dzięki Debest, zdjęcia są śliczne!!! :buzi: dbsst napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :roflt: Zołzo, ufociłas to? :crazyeye: :lol: Quote
dbsst Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 no cóż asher staram sie jak moge zostac paparazzi :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Ale śliczna niespodzianka :klacz: Ja widzę, że Bugajskiemu świetnie idzie:lol:...i jaki pomysłowy :evil_lol: Najważniejsze żeby mu się podobało,a chyba tak jest! Tylko co robi tam debe?:roll: Czyżby panna Szpilencja też trenowała? :cool3: A zdjęcia są naprawdę piękne! :Cool!: Quote
PIKA Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 :klacz: :klacz: dla Bugajskiego sportowca :multi: Chyba Asiu dobrze zrobilaś, bo Boogajski jak skacze to ma ....ten specyficzny ....... blysk w oku :loveu: Widac zadowolonego psa :loveu: Quote
Patka Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 No nie ktoś tu jest bardzo zdolny i pięknie skacze :loveu: Świetna fotka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Hanna R. Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 O Boże !!!! Asherku, po raz kolejny mi zaimponowałaś Bugajski na taaaakim szkoleniu ! :multi: A i założony przez Ciebie temat - chociaż jakoś tak nie tłoczny w wypowiedziach - to też powód do podziwiania Twojej odwagi. Quote
asher Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Haniu, tak naprawde to super zabawa, a nie żadne szkolenie :) Naprawdę serdecznie polecam każdemu! Boogie ma wielką frajdę :loveu: Dziękujemy wszystkim za komplementa :loveu: Quote
malawaszka Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 :placz: :placz: :placz: ja się chyba powieszę jak będę dalej czytała jaka to super zabawa :shake: powiedzcie chociaż, że coś jest niefajnego w agility :lol: Quote
Recommended Posts