Ka-ka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 ciiiichooooo.... :mad: przecież widzisz, że tu wszyscy pokojowe zamiary mają :evil_lol: :diabloti: Quote
asher Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Kamila, PIKA mówi o innych łąkach, te o których ty myślisz będziemy testować jutro ;) A o Prestona się nie zahaczyło, bo miałam wątpliwości, czy jego stosunki z rozbrykanym, energicznym, będącym w okresie młodzieńczego buntu dogiem niemieckim ułozyłyby sie pomyślnie :evil_lol: Quote
PIKA Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Ka-ka napisał(a):ooooo, Ty "Maupo" :diabloti: byłaś, ale o nas, to się już nie zahaczyło....wrrrrrr....zapamiętamy z Prestonem, zapamiętamy :angryy: Ja bardzo przepraszam :oops: ale to tak nagle ta wycieczka wyskoczyla :oops: Ale to świadczy o tym, ze galerii nie oglądnełas :mad: O mojej nie wspomnę, ale asherowej też nie widzialaś :mad: bo zdjęcia z wycieczki są tutaj :mad: Quote
PIKA Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Ten weekendzik asher spędzila w towarzystwie takiego przystojniaka :razz: Troche rozbrykanego I taki tez tam byl Quote
mmbbaj Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 [quote name='PIKA']Bryki :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Boorki się w dogi zamieniły :placz: PS. czy ktoś mi przypadkiem nie mówił, że pieski nie powinny się bawić w kolczatkach?...:hmmmm: Quote
Alicja Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 [quote name='mmbbaj']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Boorki się w dogi zamieniły :placz: PS. czy ktoś mi przypadkiem nie mówił, że pieski nie powinny się bawić w kolczatkach?...:hmmmm::crazyeye::crazyeye::crazyeye:oj mnie też zaniepokoiła ta metamorfoza :cool3: Quote
Teklunia Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 wszystko ladnie, pieknie, ale to nie sa Boorki... :shake: Quote
PIKA Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 O matko, ale wy marudne towrzystwo jesteście :shake: To nie sa Burki i to nie są Burki :roll: a co to jest? :roll: Koty? :roll: a co do kolczatki to niech sie asher tlumaczy :evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 [quote name='PIKA']O matko, ale wy marudne towrzystwo jesteście :shake: To nie sa Burki i to nie są Burki :roll: a co to jest? :roll: Koty? :roll: a co do kolczatki to niech sie asher tlumaczy :evil_lol: koty to nie..., ale do koni to juz calkiem podobne ;) Quote
PIKA Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 aa zapomnialam dodać, ze kolczatka faktycznie może byc niebezpieczna :evil_lol: bo ów dzentelmen, ktory to brykal w kolczatce po kilku skokach z Saba odbiegl od niej z przyczepionym do kolczatki jej skórzanym kagancem :evil_lol:, zaczy uwolnil kilerke :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 [quote name='PIKA']aa zapomnialam dodać, ze kolczatka faktycznie może byc niebezpieczna :evil_lol: bo ów dzentelmen, ktory to brykal w kolczatce po kilku skokach z Saba odbiegl od niej z przyczepionym do kolczatki jej skórzanym kagancem :evil_lol:, zaczy uwolnil kilerke :evil_lol::crazyeye:o matyldo, desperat :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Te koniki to mi się bardzo podobują :oops::razz: Quote
mmbbaj Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 [quote name='PIKA']O matko, ale wy marudne towrzystwo jesteście :shake: To nie sa Burki i to nie są Burki :roll: a co to jest? :roll: Koty? :roll: Ja nie wiem, ja ich nie znam :obrazic: [quote name='PIKA'] a co do kolczatki to niech sie asher tlumaczy :evil_lol: nooooooo..........czekam :siara: Quote
mmbbaj Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Te koniki to mi się bardzo podobują :oops::razz: dobra, dobra, ale GDZIE są Boorki??????????????:p Quote
PIKA Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Zaraz będa burki :roll: Po kolei bo mi się pomięsza :razz: i tak wstawiam w dwa topiki na raz :lol: Ala moze i desperat, ale i tak Saba latala bez kagańca, bo nic się nie dzialo, to po co mialam ja meczyc ;) [quote name='mmbbaj']Ja nie wiem, ja ich nie znam :obrazic: a kcesz poznać ? :razz: Quote
asher Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 Jasne, że Aragi nie powinien mieć kolców w czasie zabawy, ale kurde, tak byłam przez niego zakręcona - wymęczona, ze na śmierć zapomniałam zabrać na spacer zwykłą obrożę :shake: :oops: A zupełnie bez obroży go puscić nie mogłam, bo głupek mały średnio reaguje na przywołanie, podbiega, owszem, ale w razie czego musiałam miec go za co złapać ;) Na szczęście nie ucierpiał nikt, oprcz kagańca Saby :evil_lol: Słuchajcie, po dwóch dniach pobytu tego rozbrykanego kunia u mnie padam na pysk, a mieszkanie wyglada, jakby po nim tajfun przeszedł :evil_lol: A ten drugi kuń to Tadeusz, rówiesnik Aragiego, ośmimiesięczny gentelman ;) Quote
PIKA Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 No to doczekaliście sie Boorków :evil_lol: Nie wiem czemu, ale mam strasznie duzo Bugajskiego a mało Sabinki :oops: Seria " na stole sa ciasteczka" :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 [quote name='PIKA'] Booge...:loveu::loveu::loveu:, a przez moment myślałam, że jest przywiązany do firanki :lol: [quote name='asher']... A zupełnie bez obroży go puscić nie mogłam, bo głupek mały średnio reaguje na przywołanie W każdym razie miło mi usłyszeć, że są na tym świecie jeszcze inne psy, które średnio reagują na przywołanie...:cool3: [quote name='PIKA'] a kcesz poznać ? :razz: :razz::razz::razz: Quote
Recommended Posts