PIKA Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 A ja widzialam dzisiaj tego gwalciciela :Cool!: I z nim faktycznie jest coś nie tak :no-no-no: Mojej SUKI kryć NIE CHCIAL :ices_bla: Quote
Alicja Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='PIKA']A ja widzialam dzisiaj tego gwalciciela :Cool!: I z nim faktycznie jest coś nie tak :no-no-no: Mojej SUKI kryć NIE CHCIAL :ices_bla::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 SERIA - DOG KANGUREK Odlatuje Piekny i bestia Quote
mmbbaj Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 :lol::lol::lol: ale suuuuuuuuuuuuuper Leon! I ciągle w powietrzu :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 ale fajny qń:multi: :multi: :multi: Saba tysz śliczna:loveu: Quote
PIKA Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Pogibaniec :evil_lol: Piekny i bestie :evil_lol: Quote
jo-jo Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 nie no was poprostu palnąć :mad: do mnie nikt się nie odzywa żeby na spacerek i sama musze o tej 16 iść w siną dal wrrrr dobrze że Oli Bassecik nam się nawinął i Sziszka pointerka..bo inaczej była bym wściekla po tych zdjęciach :razz: Quote
PIKA Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Szaleństwa Do Pańci zmeczona asher i Saba :evil_lol: reszte zdjęć ze spaceru jest w mojej galerii ;) Quote
Hanna R. Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Asherku - znowu mam zaległości . Dożek z borkami sie nie spotyka wogóle ? A na tych ostatnich zdjęciach pikowych to jakieś takie wspólne cechy z Sabą posiadacie ... :lol: :lol: :lol: Quote
aga1215 Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='PIKA'] N i e!!!!!!!!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: upadłe KOBIETY :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: dwie naraz :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Ponieważ jest to galeria Boorkow oczywiście nie moze ich tu zabraknąc Buziaki Sabinki :loveu: Usmiechnięta mordka Bugajski Gadający pies Quote
jo-jo Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 hmmm widze ze wszystkie pieski bardzo bardzo grzeczne :Lol: Quote
PIKA Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 ;) Sępiarze :evil_lol: a taka lampkę w domu ma asher :loveu: Bugajski pieszczoch :loveu: kuniec ;) Quote
Teklunia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 ale wspaniale sa zdjecia Boorkow!!! :multi: tak dawno ich nie bylo i to w pelnym formacie ;) one sa piekne!!!:loveu: szczesciara z Ciebie, Asiu, ze masz takie psy! Quote
PIKA Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='jo-jo']nie no was poprostu palnąć :mad: do mnie nikt się nie odzywa żeby na spacerek i sama musze o tej 16 iść w siną dal wrrrr dobrze że Oli Bassecik nam się nawinął i Sziszka pointerka..bo inaczej była bym wściekla po tych zdjęciach :razz: przeciez się z asher umawialysmy na publicznym forum Trzeba czytac :evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 HAAAAAAAAAAAAAAA :laola: a Boorki maja 200 strone i 2000 post!!! Uczcze to fiolecikiem :lol: :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
Teklunia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 no to pieknie :razz: nie wyrobilam sie na 200 strone :oops: ale i tak okazja do swietowania swietna! dziwie sie ze Ala R. nie wyczla tego pierwsza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jo-jo Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='PIKA']przeciez się z asher umawialysmy na publicznym forum Trzeba czytac :evil_lol: Pikuś tu Wy nastepnym razemn wyślijcie mi PW bo ja nie czytałam nic i nawet nie wiem gdzie sie umówilyście pewnie na twoim topicku 8) Quote
PIKA Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 jo-jo dobra :evil_lol: jak za pol roku zawitam na Kabaty to Cie nie omieszkam poinformować :evil_lol: A ten 2000 post to byl mój :oops: i tez nie zauwazylam :oops: :drink1: :drink1: :drink1: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :cunao: :cunao: :cunao: Quote
asher Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Hahaha, ------ napisała asher i zapomniała co ją tak ubawiło :oops: No kurna, mam dziury w mózgu :angryy: PIKA, dzięki za zdjęcia i za miłe spotkanie :buzi: Ale jak ty masz urlop do końca tygodnia, to może jeszcze do nas wpadniesz, co? :cool3: A jak wam się do domu wracało? Straszny tłok był? JoJo, myśmy sie spotkały o 13, ty o tej porze, to chyba jeszcze w szkole? ;) Jeśli uda mi się namówic Pikę na kolejne spotkanie, to jak najbardziej zapraszamy :multi: Haniu, boorki sie jak najbardziej spotykają z Leonem, ale teraz Sabina ma w sobie wszy i ja zdecydowanie wolę, żeby usunął je chirurg, a nie Leon ;) A Bugajskiego nie zabierałam, bo Pikowa dziewczynka charakterna jest i jakbyco, to łatwiej jest zapanowac nad jednym qniem, niż nad jednym qniem i psem ;) Tekluniu, burki dziękuja za komplement :buzi: Quote
asher Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 A, no i :drinking: :drinking: :drinking: za jubileuszowy Pikowy post! :BIG: Bo stronę, to ja mam dopiero 51 :lol: Quote
jo-jo Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 asher słońce ja cały dzień w domu siedziałam i sie nudziłam :lol: gdybynie to ze o 14 miałam matme dod to bym się wybrała nawet na pół godzinki (mam nadzieje że Leonek x Jojkiem bysię nie zezarli) Quote
Recommended Posts