aga1215 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 asher napisał(a):Koniecznie!!! :multi: Już się boję... :oops: Że znów nie będę wiedziała co i jak :lol: Boże dlaczego te komputery muszą być tak beznadziejnie skomplikowane???!!! :shake: :lol: a Norton Commandera używałaś - bardzo podobny :lol: Quote
asher Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 aga, nic nie używałam i nie wiem co to jest :lol: Zaraz sobie rozpakuje prezent od Vectry i zobaczę czy pojmuję, czy jednak jestem debil ;) Waszka, nooo, ja nie wiem, czy ci wyślę :evil_lol: Zasłużyłaś? :cool1: Quote
aga1215 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='asher']aga, nic nie używałam i nie wiem co to jest :lol: Zaraz sobie rozpakuje prezent od Vectry i zobaczę czy pojmuję, czy jednak jestem debil ;) Waszka, nooo, ja nie wiem, czy ci wyślę :evil_lol: Zasłużyłaś? :cool1: a pod Dosem nie pracowałaś???? Quote
malawaszka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='asher']Waszka, nooo, ja nie wiem, czy ci wyślę :evil_lol: Zasłużyłaś? :cool1: yhyyyy :siara: Quote
asher Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 aga1215 napisał(a):a pod Dosem nie pracowałaś????To do mnie??? To ja poproszę po polsku :lol: Waszka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
aga1215 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='asher']To do mnie??? To ja poproszę po polsku :lol: Waszka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no to do jutra :bye: Dos to taki system operacyjny....kiedyś był jedyny.... Quote
asher Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 Waszka, poszło ;) Aga, ja mniej więcej wiem, co to ten DOS, ale jak to się ma do Commandera nie wiem ;) Vectra, po raz koleny ci dziękuję!!!! :buzi: Quote
malawaszka Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 [quote name='asher']Waszka, poszło ;) :cool1: dzięki :) tylko ja mam pusty folder Tem. int. files :roll: :crazyeye: a nie usuwałam już daaawno nic :shake: Quote
Ka-ka Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 i co z łyżwami???jakby co, to daj znać sms-kiem, bo ja teraz bezsieciowa :placz: jestem Quote
Maga100 Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 [quote name='Ka-ka']i co z łyżwami???jakby co, to daj znać sms-kiem, bo ja teraz bezsieciowa :placz: jestem Damy znać :cool1: Asher pewnie nie będzie, bo przepiła wszystkie pieniądze :angryy: Quote
asher Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 [quote name='Maga100']Damy znać :cool1: Asher pewnie nie będzie, bo przepiła wszystkie pieniądze :angryy: Wbrew pozorom :cool3: ja naprawde mało piję!!! Za to dużo palę, a papierosów niestety za darmo nie dają :placz: Quote
zaba14 Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 asher napisał(a):Wbrew pozorom :cool3: ja naprawde mało piję!!! Za to dużo palę, a papierosów niestety za darmo nie dają :placz: I bardzo dobrze !! Byłoby miło gdyby ceny tytoniu poszly w górę :evil_lol: Quote
PIKA Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 zaba14 napisał(a):I bardzo dobrze !! Byłoby miło gdyby ceny tytoniu poszly w górę :evil_lol: I pójda :angryy: Quote
zaba14 Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 PIKA napisał(a):I pójda :angryy: No i prawidłowo :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 jejku a ja juz liczyłam na foty z łyzwiarstwa figurowego :evil_lol: Quote
PIKA Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):jejku a ja juz liczyłam na foty z łyzwiarstwa figurowego :evil_lol: O nie :nono: żadnych aparatów :nono: Quote
Alicja Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 PIKA napisał(a):O nie :nono: żadnych aparatów :nono::shake: szkoda :placz: :placz: Quote
Maga100 Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Ależ Piko OCZYWIŚCIE, że wezmę aparat! :cool3: :cool3: :cool3: Żaba14, a dlaczego zależy ci na tym, żeby papierosy były droższe? Przecież skoro nie palisz, to co to za różnica dla ciebie? :hmmmm: Quote
Pysia Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 [quote name='Vectra']mój nr 0503-818-136 niestety PW też mi nie działa ostatnio panel to coś takiego kabelek to ten USB do telefonu ja też wstaje zazwyczaj po południu ,ale jutro sobota i musze prace odwiedzić;) więc czekam na telefon :evil_lol: Dzięki tej galerii dowiedziałam sięco to panel :evil_lol: :lol: Quote
LAZY Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Przepraszam czy cyzszcczenie rejestrów to usuwanie plików typu cookies? A jak nie to jak to robic? Quote
PIKA Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 [quote name='Maga100']Ależ Piko OCZYWIŚCIE, że wezmę aparat! :cool3: :cool3: :cool3: No to ja chce zobaczyc te fotki ktore bedziesz robic przewracając się na lodzie :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 [quote name='PIKA']No to ja chce zobaczyc te fotki ktore bedziesz robic przewracając się na lodzie :evil_lol: A kto powiedział, że ja się będę przewracać? :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
PIKA Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 [quote name='Maga100']A kto powiedział, że ja się będę przewracać? :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Jak nie sama to z czyjąś pomoca na pewno :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Cholera za duzo emotek wrzucila i ja juz nie moge więcej :placz: Kilka Ci wykasowałam :diabloti: Quote
Maga100 Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 [quote name='PIKA']Jak nie sama to z czyjąś pomoca na pewno :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Jak mnie dogonisz :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Cholera za duzo emotek wrzucila i ja juz nie moge więcej :placz: Kilka Ci wykasowałam :diabloti: Tak nie wolno :angryy: Cytując wypowiedź nie możesz jej zmieniać, bo nie tak napisał autor :angryy: :lol: Quote
Recommended Posts