sota36 Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Zdrowka w Nowym Roku i jak najmniej klopotow, albo wcale!!!!:BIG: Quote
zadziorny Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Wszystkim dogomaniakom życzymy szampańskiego SYLWESTRA oraz Szczęśliwego Zapsionego NOWEGO 2006 ROKU :BIG: :laola: :knajpa: :drink1: Quote
Agga Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku. Quote
asher Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 ŚLICZNIE DZIĘKUJEMY ZA ŻYCZENIA! MY WAM RÓWNIEŻ ŻYCZYMY WYSTRZAŁOWEJ ZABAWY SPEŁNIENIA MARZEŃ [SIZE=2]I NOWOROCZNYCH POSTANOWIEŃ :evil_lol: ORAZ ŻEBY NADCHODZĄCY ROK PRZYNIÓSŁ WAM MNÓSTWO MNÓSTWO RADOŚCI!!! SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU! asher i Boorki Quote
Hanna R. Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Asher, wywlekam Was z PIĄTEJ strony ! Podobno masz kabelek ! I niezwykłego Windows XP ? I już chyba NIE POWINNAŚ mieć kłopotów instalacyjnych, bo troche czasu upłynęło przecież ... Już jest 2006 ! Quote
malawaszka Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 nooo i napisz mi co mam napisać o tymże kabelku i o całej tranzakcji bo muszę wystawić komentarz :p Quote
PIKA Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 malawaszka napisał(a):nooo i napisz mi co mam napisać o tymże kabelku i o całej tranzakcji bo muszę wystawić komentarz :p Ja Ci napisze Tak porysowanej płyty instalacyjnej to ja w życiu nie widzialam :angryy: Nawet mój komp, który ma bardzo dobre czytniki do CD -romów nie chcial jej otowrzyc :angryy: I jak się domyslasz, sterownikow z niej się zainstalowac nie dało :mad: Quote
malawaszka Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 a kabel działa? udało się w końcu jakoś zainstalować z innych źródeł? Quote
PIKA Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 malawaszka napisał(a):a kabel działa? udało się w końcu jakoś zainstalować z innych źródeł? a to już Asher musi odpowiedzieć. Miala probowąc ze strony Nokii Quote
Hanna R. Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Asher - CZEMU SIĘ UKRYWASZ ??? Czyżby jeszcze bolała Cię głowa ??? Quote
asher Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 [quote name='PIKA']a to już Asher musi odpowiedzieć. Miala probowąc ze strony NokiiNiestety nie udało mi sie zainstalować sterowników ze strony Nokii :angryy: W trakcie instalacji wyskakuje mi jakis błąd jednego z pobieranych plików i wszystko szlag trafia :angryy: :mad: :shake: :lmaa: :chainsaw: :evil: :flaming: Tak więc waszko nadal nie wiem co z kabelkiem... Nie pisałam do nich, bo miałam nadzieje na te sterowniki z Nokii, ale teraz już nie mam wyjścia. Doczytalam, że oni w aukcji pisali, że w razie problemów dają namiary na potrzebne oprogramowanie, więc cały czas mam nadzieje, że jednak coś z tego kabelka będzie... Dam ci znać jak tylko będę coś wiedziała. Quote
Vectra Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Asher a do jakiej Nokii potrzebujesz sterownik??? bo ja mam jakieś sterowniki do USB.Sama jak kupiłam kabelek to nie chciało mi śmigać bo cosik ten od producenta sterowniczek nie chce współpracować z win XP.Ja mam nokie 6610 wrazie coś to podeśle ci na maila pliczek i poszukam instrukcji jak to się instaluje. [SIZE="4"]Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku :lol: PS pliczki wysłałam mam nadzieje że to te Quote
Vectra Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 http://www.gsm2pc.pl/ tu masz stronke z dużą ilością softu Ja też poszukam i podeśle.Myśle że kabelki i oprogramowanie nie różnią się.Mój kabelek i sterownik obsługuje kilka modeli Nokii aby wejście było takie samo to śmigać musi. Quote
asher Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 Vectra, dzieki!!! Zapisałam sobie wszystko co mi podesłałaś. Najpierw spróbuje z tymi pierwszymi. Ale to juz chyba jutro, bo mi się oczy kleją ;) Dobranoc :hand: Quote
asher Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 Z kabelkiem na razie doopa :roll: E-mul, którego zainstalowała mi PIka, jak nie działał, tak nie działa :roll: Program antywirusowy nie chce mi się aktualizować, mimo, ze jeszcze mi się licencja nie skończyła :roll: Od wczoraj co najmniej raz dziennie wywala mnie z internetu w kosmos, bo wyskakuja mi jakieś krytyczne błędy systemowe :roll: Mam dość!!!!!! :flaming: Quote
Alicja Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Z programem antywir. miałam podobnie 2 miesiące temu , miałam Nortona / teraz też ale nowszego/ A wywalać to i mnie dzis wywalało , ale tylko na dogo :angryy: Quote
Recommended Posts