Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='asher']Haniu tutaj to ja się pytam któż zacz :cool2:

Bo mnie się wydaje, że ten szeregówkowy to taki YORK WIRTUALNY jest :vamp: Tak, tak, Alicjo ( wiem, że jestem w galerii borkowej ) No dobra, już idę dalej sprzatać - nie będę więcej mieszać .8-)

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze przez to nowe dogo ominęłam BOORKI i dopiero teraz doczytałam , że Sabinka tez niedomaga :puppydog: .Kurcze zróbmy Hokus pokus i niech juz te psiaki nie chorują :nonono2:

Aha a co tu robi SZeregówkowy od Alki:cool2:

O nowe dogo muli gorzej jak stare , u hani 3 razy wysyłałam posta i mnie wywalało , a foty Ozzulca wrzucałam 5 razy:vamp:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
O nowe dogo muli gorzej jak stare , u hani 3 razy wysyłałam posta i mnie wywalało , a foty Ozzulca wrzucałam 5 razy:vamp:

Kuźwa - a ja wogóle NORMALNIE nie mogę wejść do Galerii...
Ala - u ciebie nie mogę NIC napisać !
FAJNE JEST NOWE DOGO !!!! :bigok:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Kuźwa - a ja wogóle NORMALNIE nie mogę wejść do Galerii...
Ala - u ciebie nie mogę NIC napisać !
FAJNE JEST NOWE DOGO !!!! :bigok: może uznali , że za dużo piszemy :vamp:

Posted

Asher, widziałaś ty to?? :multi:

[quote name='Admin']
W temacie powiadomień na email:

Dokonałem odpowiednich zmian w forum. Teraz kolejne powiadomienia powinny przychodzić dopiero po odwiedzeniu konkretnego topiku, a nie samego forum. Prosze sprawdzić i dać znać, czy jest już w porządku.

Posted

[quote name='Maga100']Asher, widziałaś ty to?? :multi:
Sie nie odniosę bo znów mnie szlag trafi :evil:

A mnie wczoraj umkło jedno sepiarksie zdjęcie :roll:

Oto Boorek Sęp, odsłona trzecia... Na tej fotce zostało uwiecznione jego namolne gulgotanie...

Czy ktos może wie ile mnie więcej kosztuje wyłanie e-maila z komórki? Bo ja sobie tak beztrosko ślę te zdjęcia i boję się, że za miesiąc zejdę na zawał na widok rachunku... :nonono2:

Posted

[quote name='asher']
Czy ktos może wie ile mnie więcej kosztuje wyłanie e-maila z komórki? Bo ja sobie tak beztrosko ślę te zdjęcia i boję się, że za miesiąc zejdę na zawał na widok rachunku... :nonono2:

U mojej mamy (Plus) 3,5 zł :bigok:
nie napiszę już czy brutto czy netto 8-)

Posted

[quote name='asher']Kurde, zna ktoś może jakieś dobre I TANIE leki nasercowe???

Zastosuj moją metodę: jak przyjdzie racunek z logo operatora, który jest ci skądinąd znany, po prostu NIE OTWIERAJ 8-)
Otwórz jak już ci przyślą SMSa i będą coś w nim stwierdzali, że nie odnotowali jakiejśtam wpłaty :grins:

Posted

[quote name='Maga100']Kuźwa, a ja się pytam, dlaczego przychodzi mi powiadomienie, że sama odpowiedziałam na dany wątek? :evil:
a skąd wiadomo, że to Ty odpowiedziałaś? Przeca to Leon mógł!!!! ;-) :cunao: :cunao: :cunao: :cunao:

Posted

[quote name='Maga100']Kuźwa, a ja się pytam, dlaczego przychodzi mi powiadomienie, że sama odpowiedziałam na dany wątek? :evil:

No a gdybyś zapomniała ??? A tak - pewność bedziesz miała ! :haha:

Posted

malawaszka napisał(a):
jak sie wprowadza swoje urodziny do kalendarza :nonono2:
Chyba musisz wejśc w swój panel użytkownika i tam wklepać datę. I chyba zaznaczyć jakąś opcję, ale nie wiem jaką bo się nie wczytywałam.
A co, zbliżają się? 8)