Hanna R. Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='asher']Haniu tutaj to ja się pytam któż zacz :cool2: Bo mnie się wydaje, że ten szeregówkowy to taki YORK WIRTUALNY jest :vamp: Tak, tak, Alicjo ( wiem, że jestem w galerii borkowej ) No dobra, już idę dalej sprzatać - nie będę więcej mieszać .8-) Quote
zadziorny Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 A dogomania znowu dzisiaj nie ma powera :evil: :evilbat: :vamp: Quote
Alicja Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Kurcze przez to nowe dogo ominęłam BOORKI i dopiero teraz doczytałam , że Sabinka tez niedomaga :puppydog: .Kurcze zróbmy Hokus pokus i niech juz te psiaki nie chorują :nonono2: Aha a co tu robi SZeregówkowy od Alki:cool2: O nowe dogo muli gorzej jak stare , u hani 3 razy wysyłałam posta i mnie wywalało , a foty Ozzulca wrzucałam 5 razy:vamp: Quote
Hanna R. Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] O nowe dogo muli gorzej jak stare , u hani 3 razy wysyłałam posta i mnie wywalało , a foty Ozzulca wrzucałam 5 razy:vamp: Kuźwa - a ja wogóle NORMALNIE nie mogę wejść do Galerii... Ala - u ciebie nie mogę NIC napisać ! FAJNE JEST NOWE DOGO !!!! :bigok: Quote
Alicja Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Kuźwa - a ja wogóle NORMALNIE nie mogę wejść do Galerii... Ala - u ciebie nie mogę NIC napisać ! FAJNE JEST NOWE DOGO !!!! :bigok: może uznali , że za dużo piszemy :vamp: Quote
malawaszka Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 no właśnie też pomyślałam już że to dlatego że za dużo piszemy i chcą nas uspokoić :nonono2: Quote
Maga100 Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Asher, widziałaś ty to?? :multi: [quote name='Admin'] W temacie powiadomień na email: Dokonałem odpowiednich zmian w forum. Teraz kolejne powiadomienia powinny przychodzić dopiero po odwiedzeniu konkretnego topiku, a nie samego forum. Prosze sprawdzić i dać znać, czy jest już w porządku. Quote
asher Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 [quote name='Maga100']Asher, widziałaś ty to?? :multi: Sie nie odniosę bo znów mnie szlag trafi :evil: A mnie wczoraj umkło jedno sepiarksie zdjęcie :roll: Oto Boorek Sęp, odsłona trzecia... Na tej fotce zostało uwiecznione jego namolne gulgotanie... Czy ktos może wie ile mnie więcej kosztuje wyłanie e-maila z komórki? Bo ja sobie tak beztrosko ślę te zdjęcia i boję się, że za miesiąc zejdę na zawał na widok rachunku... :nonono2: Quote
bellatriks Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 asher: na pewno więcej niż zwykły MMS... może lepiej zainwestować w kabelek?? :lol: Quote
Maga100 Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='asher'] Czy ktos może wie ile mnie więcej kosztuje wyłanie e-maila z komórki? Bo ja sobie tak beztrosko ślę te zdjęcia i boję się, że za miesiąc zejdę na zawał na widok rachunku... :nonono2: U mojej mamy (Plus) 3,5 zł :bigok: nie napiszę już czy brutto czy netto 8-) Quote
asher Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 Kurde, zna ktoś może jakieś dobre I TANIE leki nasercowe??? Quote
Teklunia Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 asher napisał(a):Kurde, zna ktoś może jakieś dobre I TANIE leki nasercowe??? winko czerwone (z tych tanszych) ;) Quote
asher Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 :shake: Z wina to ja najbardziej lubię piwo. Ale masz rację, w razie czego walnę sobie koniaku... Quote
Maga100 Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='asher']Kurde, zna ktoś może jakieś dobre I TANIE leki nasercowe??? Zastosuj moją metodę: jak przyjdzie racunek z logo operatora, który jest ci skądinąd znany, po prostu NIE OTWIERAJ 8-) Otwórz jak już ci przyślą SMSa i będą coś w nim stwierdzali, że nie odnotowali jakiejśtam wpłaty :grins: Quote
Maga100 Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Kuźwa, a ja się pytam, dlaczego przychodzi mi powiadomienie, że sama odpowiedziałam na dany wątek? :evil: Quote
aga1215 Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Maga100']Kuźwa, a ja się pytam, dlaczego przychodzi mi powiadomienie, że sama odpowiedziałam na dany wątek? :evil: a skąd wiadomo, że to Ty odpowiedziałaś? Przeca to Leon mógł!!!! ;-) :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: Quote
PIKA Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Maga100 napisał(a):U mojej mamy (Plus) 3,5 zł :bigok: nie napiszę już czy brutto czy netto 8-) :o ile??? Ja placilam 1 zł :o Quote
malawaszka Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Asher lepiej poczekaj aż Ci ten kabelek przyjdzie :haha: Quote
asher Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 Waszka, chyba masz rację :lol: I daj znać, jak dojdzie kaska. Quote
Hanna R. Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Maga100']Kuźwa, a ja się pytam, dlaczego przychodzi mi powiadomienie, że sama odpowiedziałam na dany wątek? :evil: No a gdybyś zapomniała ??? A tak - pewność bedziesz miała ! :haha: Quote
malawaszka Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 jak sie wprowadza swoje urodziny do kalendarza :nonono2: Quote
asher Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 malawaszka napisał(a):jak sie wprowadza swoje urodziny do kalendarza :nonono2:Chyba musisz wejśc w swój panel użytkownika i tam wklepać datę. I chyba zaznaczyć jakąś opcję, ale nie wiem jaką bo się nie wczytywałam. A co, zbliżają się? 8) Quote
malawaszka Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 hahaha nieeeeee w lato dopiero mam ale potem zapomne :vamp: :haha: Quote
Alicja Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 malawaszka napisał(a):jak sie wprowadza swoje urodziny do kalendarza :nonono2:ja wklepałam ale nie wiem jak :nonono2: Quote
Hanna R. Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 AŚKA !!! Obezwładniłaś mnie komentarzem do TEGO zdjęcia !!! :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Recommended Posts