Alka Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 asher ,czworonożni w czapeczkach fajnie wyglądają i nastrój świąteczny wprowadzają :wink: :D nie daj sie prosić załóż swoim boorkom czerwone czapki :x-mas: :x-mas: Quote
Alicja Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 [quote name='asher'][quote name='Maga100'][quote name='asher'] Alu, 40zł to się da przeżyć, tylko kurna, czmu w Ikei??? Strasznie mam daleko :roll: :roflt: :roflt: :roflt: Asherku, zmień te soczewki w końcu :lol: :lol: Naprawdę nie sądzę, że w Ikei sprzedają kabelki do telefonów 8) Ala napisała w IDEI...... :lol:O w mordę :roflt: Chyba naprawdę muszę soczewki zmienić :roflt: :oops: :oops: :oops: No i dzięki za sprostowanie, bo już sprawdzałam o której autobusy do Ikei odjeżdżają :cunao: Asher , zajady mi się ze śmiechu porobiły :lol: :lol: :lol: Quote
aga1215 Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 właśnie Asher - gdzie czapeczki??? widziałaś Cezarka :angel: http://www.dogomania.pl/forum/viewtopic.php?p=1327094#1327094 Quote
PIKA Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Asher, czemu mnie wpuścic tutaj nie chcialaś? :evil: I jak bylo w Ikei? 8) Quote
dbsst Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 asher masz strasznie drapiezny avantarek nie wiem czy to wazne ;) 8) ps suuuper Quote
Patka Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Asher to mi wyszedł już jestem na 100% pewna po wypowiedzi Dbsst :lol: Quote
asher Posted December 14, 2005 Author Posted December 14, 2005 Patka napisał(a):Asher to mi wyszedł już jestem na 100% pewna po wypowiedzi Dbsst :lol:A po moich to nie? :( Czuje sie niedoceniana :cry: :cry: :cry: :evilbat: Quote
Hanna R. Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 [quote name='asher'][quote name='mmbbaj']powinny mieć czapeczki mikołajkowe! :lol: :lol: :lol:O nie, żadnych czapeczek! :evilbat: Wystarcza mi wasze :evilbat: O rany, asherku :angel: A ja myślałam, że tylko ja jestem jakaś zboczona .... :lol: Quote
asher Posted December 14, 2005 Author Posted December 14, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='asher'][quote name='mmbbaj']powinny mieć czapeczki mikołajkowe! :lol: :lol: :lol:O nie, żadnych czapeczek! :evilbat: Wystarcza mi wasze :evilbat: O rany, asherku :angel: A ja myślałam, że tylko ja jestem jakaś zboczona .... :lol:No jasne, że jesteś! Giezia w moherowy kapelusz ubierać... :roll: Quote
Hanna R. Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 [quote name='asher'] O rany, asherku :angel: A ja myślałam, że tylko ja jestem jakaś zboczona .... :lol:No jasne, że jesteś! Giezia w moherowy kapelusz ubierać... :roll: :evilbat: Który ? Czy ten fioletowy będzie dobry ??? Quote
asher Posted December 14, 2005 Author Posted December 14, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='asher'][quote name='HankaRupczewska']O rany, asherku :angel: A ja myślałam, że tylko ja jestem jakaś zboczona .... :lol:No jasne, że jesteś! Giezia w moherowy kapelusz ubierać... :roll: :evilbat:Który ? Czy ten fioletowy będzie dobry ???A ten, co go ma na łbie :roll: Wygląda identycznie, jak ten dla Pana Premiera :evilbat: Quote
Hanna R. Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Ogólnie to on nawet nie leżał koło moheru... Gdzie mu tam, ach gdzie :cry: :cry: :cry: " class="ipsImage" alt=""> Quote
Patka Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 No po Twoich to 99,9 :wink: ale jak inni piszą ze pasuje do Ciebie to znaczy ze trafiłam :lol: :D Quote
Lucy* Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Ludzie.. :o ile tu ikeowo ideowo moherowo premierowo świąteczno foto rm-owych wątków :hmmmm: Strach się bać :hmmmm: :lol: A co u prostych boorków bo o tym nic nie piszą :evilbat: Quote
Hanna R. Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Asiu ? Gdzie jesteś ???? Czyżby u dentysty ??? Kłułam cię dzisiaj :evilbat: :evilbat: :evilbat: Czułaś ??? :evilbat: Quote
zadziorny Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Coś dla miłośników RM: http://moheroweberety.net/go/pl/ :roll: 8) :lol: Quote
Hanna R. Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Asherku - Gezio Cię odwiedza ... :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
dbsst Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 [quote name='asher'][quote name='Patka']Asher to mi wyszedł już jestem na 100% pewna po wypowiedzi Dbsst :lol:A po moich to nie? :( Czuje sie niedoceniana :cry: :cry: :cry: :evilbat: o Patka chyle czola :D cudownie niebespieczna bestie ujazmilas asher wiesz jak mowi to qtos obcy to jest bardziej prawdziwe niz jak mowi to swoj ;) :lol: :lol: :lol: cokolwiek mialo to znaczyc ;) nie no moherowy beret pierwssza klasa ;) :D Quote
Teklunia Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Asherku - Gezio Cię odwiedza ... :evilbat: :evilbat: :evilbat: ja nie moge :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: hit sezonu!!! Quote
Alicja Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 [quote name='zadziorny']Coś dla miłośników RM: http://moheroweberety.net/go/pl/ :roll: 8) :lol: :wink: dobra zabawa Boorki , gdzie wy :o Quote
asher Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 O matko, Gieziu, coś ty se chłopie na łeb wsadził??? :o A boorki schną :evilbat: Leje u nas przeokrutnie :( Wklejam zdjęcia ostatki przedpotopowych zdjęć, coby mi topiku nie zamknęli... Jak juz były to wybaczcie, zapomniałam które juz wklejałam, a które nie... :oops: Po spacerku... ... oczka mi sie kleją... ... ale nie dadzą psu pokimać w spokoju... :-? ... jakbym była niewystarczająco śliczna... :evil: ... i jakby faktycznie MUSIELI akurat teraz mnie czesać 0X :eviltong: Poudaję, że stróżuję, może dadzą mi święty spokój? :roll: Nie dali... Ratunkuuuu... Jedyne wyjście, to schowanie głowy w piasek. Zawsze działa Quote
asher Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 A Boogie, jak to Boogie, zawsze sobie znajdzie coś do roboty. Na przykład pełne napięcia oczekiwanie na przemarsz smiertelnego wroga za naszym ogrodzeniem :evilbat: ps. zwróccie uwagę na "sliczną" kwiatowa rabatke na drugim planie :evil_lol: Wróg mieszka dwa domy dalej, jest długowłosym owczarkiem niemieckim i stał sie śmiertelnym wrogiem, odkąd się na Bugajskiego rzucił bez powodu :evil: Sąsiedzi zazwyczaj wychodzą z nim na spacer mniej więcej o tej samej porze i Boogie juz ok. pół godziny wczesniej idzie pilnowac, żeby przypadkiem nie przegapić tego ważnego punktu dnia i sie z nim wściekle wzdłuz płota poganiać :evilbat: Najgorsze jest to, że na spacery chodzimy w to samo miejsce :roll: Nie daj boze, żebyśmy się z sąsiadami na siebie natknęli, byłoby pewnie po Boogim :( A spacerki radomskie odbywamy w pobliżu takiego oto uroczego obiektu. Kto wie, co to? :wink: Quote
Maga100 Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 [quote name='asher']ps. zwróccie uwagę na "sliczną" kwiatowa rabatke na drugim planie :evil_lol: tak, mnie też się rzuciły w oczy te piekne kwiaty :wink: Quote
mmbbaj Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='asher']ps. zwróccie uwagę na "sliczną" kwiatowa rabatke na drugim planie :evil_lol: tak, mnie też się rzuciły w oczy te piekne kwiaty :wink: no, nie ma jak zamiłowanie do ogrodnictwa :lol: :wink: Quote
Recommended Posts