aga1215 Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 asher napisał(a): A boorki pojechały dzis do moich rodziców :shock: Ja dopiero w czwartek :shock: Oczywiście mam stan przedzawałowy :shock: Asherku - se łyknij http://zdrowie.medicentrum.pl/ed/0/do/lifestyle/foods/herbs/?f=zz5 aby do czwartku dobranoc Quote
asher Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 Haniu, różowy :o No dobra, postaramy się. Tylko jeszcze obwód głowy podaj! Z antenką ma być? 8) aga1215 napisał(a):Asherku - se łyknij http://zdrowie.medicentrum.pl/ed/0/do/lifestyle/foods/herbs/?f=zz5Phiiii :roll: Koniaczek wolę. Smaczniejszy i efekty lepsze 8) HankaRupczewska napisał(a): MIKOŁAJE ROZMNAŻAJĄ SIĘ W TAKIM TEMPIE JAK WIRUSY - KTÓRE SIĘ NAMNAŻAJĄ - BO NIE MOGĄ SIĘ ROZMNAZAĆ. ŻEBY NAWET CHCIAŁY - nie wiem jak - erotycznie... :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :roflt: Quote
Hanna R. Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 asher napisał(a):Haniu, różowy :o No dobra, postaramy się. Tylko jeszcze obwód głowy podaj! Z antenką ma być? 8) No muswo z antenką... A obwód głowy - to tak jakos uśrednij. Wiedziałam1 Wiedziaaalam, na kogo mogę liczyć - choć sama zawiodę ... :-? Babicło- Bankrut... Ale ja się wkrótce odkuję !!!! Quote
asher Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 Haniu, może być taki? Bardzo elegancki, tylko chyba kolor nie ten? :hmmmm: No to może taki? Ale strzałem w dziesiątkę będzie chyba ten!!! (pierwszy plan, pośrodku!) Opis powienien wynagrodzić to, że beret nie do końca jest rózowy 8) Quote
PIKA Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 HankaRupczewska napisał(a): Pozdrawiam serdecznie - bez domieszki ironii -oczywiscie 8) To szkoda :cry: A tak w ogóle to czemu? :o A za przekręcenie tak rodowodowego nazwiska przepraszam :modla: :lol: Asher piekne bereciki 8) załapie się na jeden ? 8) Quote
Alicja Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Gabryjella napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Wow berecik 8) KLASYKA :wink: a dla mężczyzn http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=76024382 :o REWELACJA Quote
Katerinas Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 a propos moherowych berecików :wink: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3052995.html Asher przepraszam że w Twoim temaciku... ale nie ja zaczęłam :oops: :wink: Quote
Teklunia Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Katerinas napisał(a):a propos moherowych berecików :wink: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3052995.html matko kochana, komedia po prostu! :cunao: :cunao: :cunao: Quote
Hanna R. Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 PIKA napisał(a): A za przekręcenie tak rodowodowego nazwiska przepraszam :modla: :lol: Hihihi - teraz ja się czepiam :roll: RODOWEGO ( czyli tak jakby panieńskiego :wink: ) a nie RODOWODOWEGO Pika ! mam rodowód ??? :lol: Asher - zdecydowanie wersja trzy ! I może juz zostać ten fijolecik :evilbat: Quote
zadziorny Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Mam coś dla "miłośników" toruńskiej rozgłośni: "JAK WYKOŃCZYĆ RADIO MARYJA: 1. W urzędach pocztowych znajdują się specjalne druki o następującej treści: Cel Radio Maryja Dar dla Radia Maryja w Toruniu Bank Pocztowy SA pierwszy oddział w Toruniu 131263-61580-27006-100-0/0 2. 2. Wypełniamy druk i wysyłamy na rzecz Radia Maryja 1 grosz. W urzędzie mogą nie chcieć przyjąć jednego grosza, ale wtedy trzeba się kłócić, bo pocztowcy nie mają prawa odmówić przyjęcia naszego wsparcia na rzecz naszej ulubionej stacji. 3. Za nami staje nasz kolega i też wpłaca 1 grosz. Uwaga: nie płacimy nic za przekaz, ponieważ płaci za niego odbiorca - taka jest umowa radia z pocztą. 4. Za nim staje nasz trzeci kolega i również wpłaca grosz. 5. Następnie znowu my wpłacamy 1 grosz i tak w kółko. 6. Wysyłam w sumie 120 groszy, trzy razy (w sumie 360 groszy, czyli 3,6 PLN). 7. Operacja ma sens. Za każdy z przekazów Radio Maryja płaci poczcie opłatę pocztową (ok. 3,6 zł). 3,6 x 360 to 1296 zł opłaty pocztowej zapłaconej przez radio. 8. 1296 zł odjąć wpłacone przez nas 3,6 zł daje 1292,4 zł ujemnego wsparcia dla rozgłośni. 9. Wpłacać pieniądze na rzecz radia mogą również niewierzący." :roll: :lol: :wink: Quote
BoJa2 Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 A berety dzisiaj mają święto. 14 lat temu wyniosły swojego KACYKA na derektorski tron. :roll: :stupid: :stupid: Quote
Alicja Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Zadziorny , tego by mój portfel nie zdzierzył :lol: :lol: :lol: Asher mamy karmę , puchę 8) , gryzaczki i ulotki i gazetki :wink: Quote
asher Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 zadziorny napisał(a):Mam coś dla "miłośników" toruńskiej rozgłośni: "JAK WYKOŃCZYĆ RADIO MARYJA: 1. W urzędach pocztowych znajdują się specjalne druki o następującej treści: Cel Radio Maryja Dar dla Radia Maryja w Toruniu Bank Pocztowy SA pierwszy oddział w Toruniu 131263-61580-27006-100-0/0 2. 2. Wypełniamy druk i wysyłamy na rzecz Radia Maryja 1 grosz. W urzędzie mogą nie chcieć przyjąć jednego grosza, ale wtedy trzeba się kłócić, bo pocztowcy nie mają prawa odmówić przyjęcia naszego wsparcia na rzecz naszej ulubionej stacji. 3. Za nami staje nasz kolega i też wpłaca 1 grosz. Uwaga: nie płacimy nic za przekaz, ponieważ płaci za niego odbiorca - taka jest umowa radia z pocztą. 4. Za nim staje nasz trzeci kolega i również wpłaca grosz. 5. Następnie znowu my wpłacamy 1 grosz i tak w kółko. 6. Wysyłam w sumie 120 groszy, trzy razy (w sumie 360 groszy, czyli 3,6 PLN). 7. Operacja ma sens. Za każdy z przekazów Radio Maryja płaci poczcie opłatę pocztową (ok. 3,6 zł). 3,6 x 360 to 1296 zł opłaty pocztowej zapłaconej przez radio. 8. 1296 zł odjąć wpłacone przez nas 3,6 zł daje 1292,4 zł ujemnego wsparcia dla rozgłośni. 9. Wpłacać pieniądze na rzecz radia mogą również niewierzący." :roll: :lol: :wink:Buahahahaha :lol: Świetne!!! :klacz: Aż se tytuł topiku zmienię!!! :lol: Babicło, cieszymy się, że utrafiliśmy z prezentem :lol: A kapelusz Marcinkiewicza... Się usmialiśmy :cunao: :cunao: :cunao: Quote
PIKA Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Zadziorny :o Lece na poczte :evilbat: HankaRupczewska napisał(a): PIKA napisał(a): A za przekręcenie tak rodowodowego nazwiska przepraszam :modla: :lol: Hihihi - teraz ja się czepiam :roll: RODOWEGO ( czyli tak jakby panieńskiego :wink: ) a nie RODOWODOWEGO Celowe to bylo 8) HankaRupczewska napisał(a):Pika ! mam rodowód ??? :lol: A nie? :o Akt urodzenia ma? - MA Wydany przez odpowiedni organ urzędowy - TAK To zobaczy co ma w tym akcie wpisane 8) Toż to jak rodowód :lol: a tak w ogole to zdjęcia okien wsadzilam :evilbat: Quote
dbsst Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 ej musicie tyle gadac berety sa strasznie...................................................................gustowne ;) :lol: Quote
Alicja Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 A tu trochę rozrywki :wink: http://www.jeja.pl/komiks.php 8) Quote
dbsst Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):A tu trochę rozrywki :wink: http://www.jeja.pl/komiks.php 8) zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarabiste Quote
asher Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 Hahaha, super, powysyłałam znajomym :lol: Quote
Alicja Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Ten komiks to efekt poszukiwań w necie przez mojego Kubę , który teraz siedzi chory w domu / :evilbat: / i wywala mnie sprzed kompa :evil: :lol: Obiecał jeszcze coś poszukać :wink: A na forum szkolnym to dziecko ma nick..........Moherowy Transporter 8) , a klasowe pseudo to ..............Rydzyk 8) :lol: :lol: :lol: Quote
Patka Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 a CO JA MAM POWIEDZIEć MóJ TZ PRACOWAł PRAWIE NA PRZECIWKO SłAWNEGO RADIA I ONO JEST W MOIM CUDNYM MIEśCIE .... BUUU :evilbat: Quote
asher Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):A na forum szkolnym to dziecko ma nick..........Moherowy Transporter 8) , a klasowe pseudo to ..............Rydzyk 8) :lol: :lol: :lol:Zobaczysz, jeszcze księdzem zostanie... 8) :evilbat: Quote
Alicja Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 asher napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):A na forum szkolnym to dziecko ma nick..........Moherowy Transporter 8) , a klasowe pseudo to ..............Rydzyk 8) :lol: :lol: :lol:Zobaczysz, jeszcze księdzem zostanie... 8) :evilbat:oj Asher nie znasz mojego dziecka :lol: :lol: :lol: :lol: toż to inny biegun 8) :lol: Quote
asher Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):asher napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):A na forum szkolnym to dziecko ma nick..........Moherowy Transporter 8) , a klasowe pseudo to ..............Rydzyk 8) :lol: :lol: :lol:Zobaczysz, jeszcze księdzem zostanie... 8) :evilbat:oj Asher nie znasz mojego dziecka :lol: :lol: :lol: :lol: toż to inny biegun 8) :lol:Teraz tak, ale za te kilka lat...? Może mu się biegun odwrócić 8) :lol: Quote
Recommended Posts