Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Haniu, różowy :o No dobra, postaramy się. Tylko jeszcze obwód głowy podaj! Z antenką ma być? 8)

aga1215 napisał(a):
Phiiii :roll: Koniaczek wolę. Smaczniejszy i efekty lepsze 8)

HankaRupczewska napisał(a):
MIKOŁAJE ROZMNAŻAJĄ SIĘ W TAKIM TEMPIE JAK WIRUSY - KTÓRE SIĘ NAMNAŻAJĄ - BO NIE MOGĄ SIĘ ROZMNAZAĆ. ŻEBY NAWET CHCIAŁY - nie wiem jak - erotycznie...
:ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :roflt:

Posted

asher napisał(a):
Haniu, różowy :o No dobra, postaramy się. Tylko jeszcze obwód głowy podaj! Z antenką ma być? 8)

No muswo z antenką... A obwód głowy - to tak jakos uśrednij. Wiedziałam1 Wiedziaaalam, na kogo mogę liczyć - choć sama zawiodę ... :-?

Babicło- Bankrut... Ale ja się wkrótce odkuję !!!!

Posted

Pozdrawiam serdecznie - bez domieszki ironii -oczywiscie 8)

To szkoda :cry:
A tak w ogóle to czemu? :o

A za przekręcenie tak rodowodowego nazwiska przepraszam
:modla: :lol:

Asher piekne bereciki 8) załapie się na jeden ? 8)

Posted

PIKA napisał(a):

A za przekręcenie tak rodowodowego nazwiska przepraszam :modla: :lol:

Hihihi - teraz ja się czepiam :roll: RODOWEGO ( czyli tak jakby panieńskiego :wink: ) a nie RODOWODOWEGO

Pika ! mam rodowód ??? :lol:

Asher - zdecydowanie wersja trzy !

I może juz zostać ten fijolecik :evilbat:

Posted

Mam coś dla "miłośników" toruńskiej rozgłośni:

"JAK WYKOŃCZYĆ RADIO MARYJA:

1. W urzędach pocztowych znajdują się specjalne druki o następującej treści: Cel Radio Maryja Dar dla Radia Maryja w Toruniu Bank Pocztowy SA pierwszy oddział w Toruniu 131263-61580-27006-100-0/0 2.
2. Wypełniamy druk i wysyłamy na rzecz Radia Maryja 1 grosz. W urzędzie mogą nie chcieć przyjąć jednego grosza, ale wtedy trzeba się kłócić, bo pocztowcy nie mają prawa odmówić przyjęcia naszego wsparcia na rzecz naszej ulubionej stacji.
3. Za nami staje nasz kolega i też wpłaca 1 grosz. Uwaga: nie płacimy nic za przekaz, ponieważ płaci za niego odbiorca - taka jest umowa radia z pocztą.
4. Za nim staje nasz trzeci kolega i również wpłaca grosz.
5. Następnie znowu my wpłacamy 1 grosz i tak w kółko.
6. Wysyłam w sumie 120 groszy, trzy razy (w sumie 360 groszy, czyli 3,6 PLN).
7. Operacja ma sens. Za każdy z przekazów Radio Maryja płaci poczcie opłatę pocztową (ok. 3,6 zł). 3,6 x 360 to 1296 zł opłaty pocztowej zapłaconej przez radio.
8. 1296 zł odjąć wpłacone przez nas 3,6 zł daje 1292,4 zł ujemnego wsparcia dla rozgłośni.
9. Wpłacać pieniądze na rzecz radia mogą również niewierzący."

:roll: :lol: :wink:

Posted

zadziorny napisał(a):
Mam coś dla "miłośników" toruńskiej rozgłośni:

"JAK WYKOŃCZYĆ RADIO MARYJA:

1. W urzędach pocztowych znajdują się specjalne druki o następującej treści: Cel Radio Maryja Dar dla Radia Maryja w Toruniu Bank Pocztowy SA pierwszy oddział w Toruniu 131263-61580-27006-100-0/0 2.
2. Wypełniamy druk i wysyłamy na rzecz Radia Maryja 1 grosz. W urzędzie mogą nie chcieć przyjąć jednego grosza, ale wtedy trzeba się kłócić, bo pocztowcy nie mają prawa odmówić przyjęcia naszego wsparcia na rzecz naszej ulubionej stacji.
3. Za nami staje nasz kolega i też wpłaca 1 grosz. Uwaga: nie płacimy nic za przekaz, ponieważ płaci za niego odbiorca - taka jest umowa radia z pocztą.
4. Za nim staje nasz trzeci kolega i również wpłaca grosz.
5. Następnie znowu my wpłacamy 1 grosz i tak w kółko.
6. Wysyłam w sumie 120 groszy, trzy razy (w sumie 360 groszy, czyli 3,6 PLN).
7. Operacja ma sens. Za każdy z przekazów Radio Maryja płaci poczcie opłatę pocztową (ok. 3,6 zł). 3,6 x 360 to 1296 zł opłaty pocztowej zapłaconej przez radio.
8. 1296 zł odjąć wpłacone przez nas 3,6 zł daje 1292,4 zł ujemnego wsparcia dla rozgłośni.
9. Wpłacać pieniądze na rzecz radia mogą również niewierzący."

:roll: :lol: :wink:
Buahahahaha :lol: Świetne!!! :klacz:
Aż se tytuł topiku zmienię!!! :lol:

Babicło, cieszymy się, że utrafiliśmy z prezentem :lol:

A kapelusz Marcinkiewicza... Się usmialiśmy :cunao: :cunao: :cunao:

Posted

Zadziorny :o Lece na poczte :evilbat:

PIKA napisał(a):

A za przekręcenie tak rodowodowego nazwiska przepraszam :modla: :lol:

Hihihi - teraz ja się czepiam :roll: RODOWEGO ( czyli tak jakby panieńskiego :wink: ) a nie RODOWODOWEGO

Celowe to bylo 8)
Pika ! mam rodowód ??? :lol:

A nie? :o
Akt urodzenia ma? - MA
Wydany przez odpowiedni organ urzędowy - TAK
To zobaczy co ma w tym akcie wpisane 8)
Toż to jak rodowód :lol:

a tak w ogole to zdjęcia okien wsadzilam :evilbat:

Posted

Ten komiks to efekt poszukiwań w necie przez mojego Kubę , który teraz siedzi chory w domu / :evilbat: / i wywala mnie sprzed kompa :evil: :lol:
Obiecał jeszcze coś poszukać :wink:
A na forum szkolnym to dziecko ma nick..........Moherowy Transporter 8) , a klasowe pseudo to ..............Rydzyk 8) :lol: :lol: :lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
A na forum szkolnym to dziecko ma nick..........Moherowy Transporter 8) , a klasowe pseudo to ..............Rydzyk 8) :lol: :lol: :lol:
Zobaczysz, jeszcze księdzem zostanie... 8) :evilbat:

Posted

asher napisał(a):
oj Asher nie znasz mojego dziecka :lol: :lol: :lol: :lol: toż to inny biegun 8) :lol:

Posted

asher napisał(a):
oj Asher nie znasz mojego dziecka :lol: :lol: :lol: :lol: toż to inny biegun 8) :lol:
Teraz tak, ale za te kilka lat...? Może mu się biegun odwrócić 8) :lol: