mmbbaj Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Hugo-Kochaś napisał(a):zadziorny napisał(a):Fakt :roll:. Tylko teraz już nie pokazuje brak powera, a za to jakiś "critical error" co chwila wyskakuje 0X :evil: Qrna u mnie to samo,a na dodatek trzeba się za każdym razem logować 0X :evilbat: Ja chcę stare dogo!! a u mnie jeszcze było warrning i coś tam :lol: Quote
aga1215 Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 a ja nic niemiałam :evilbat: czytałam wybrane :evilbat: i nie mogłam się zalogować :evilbat: jestem tu dzięki Alicjirydzewskiej i Asher :) no i gg Quote
asher Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 Maga100 napisał(a):Asher, koniecznie zmień tytuł swojej galerii :lol: Na "Usterki i zmiany na dogo" :wink:I pipkowanie :lol: Alu, hej, hej Babicło, ja niesmiało przypominam, że ty coś o prezentach wspominałaś? Gdzież one? :icon_roc: Quote
Alicja Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Ale tan Mikołaj gna :o , jeszcze prezenty pogubi :-? :lol: [/img] Quote
asher Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Ale tan Mikołaj gna :o , jeszcze prezenty pogubi :-? :lol: On juz chyba nie ma czego gubić, popatrz na jego nos! Ochlapus jeden :roll: :lol: Quote
mmbbaj Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 asher napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Ale tan Mikołaj gna :o , jeszcze prezenty pogubi :-? :lol: On juz chyba nie ma czego gubić, popatrz na jego nos! Ochlapus jeden :roll: :lol: :nono: nie narażaj się Mikołajowi bo nic nie dostaniesz :wink: Quote
Alka Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 w końcu dotarły prezenciki. :wink: :D ..aleee wórrrr ! Quote
asher Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 Dzięki wam kochane Mikołaje :buzi: A Babicło sie boorków wyparła chyba, żadnego prezencika :( Nie, żebym była namolna... :evilbat: Quote
Alicja Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 asher napisał(a):Dzięki wam kochane Mikołaje :buzi: A Babicło sie boorków wyparła chyba, żadnrgo prezencika :( Nie, żebym była namolna... :evilbat:Babcidło się wszystkich wyparło , :( Pewnie baluje na imieninkach u młodego Mikołajka :wink: :lol: Quote
asher Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 Ozzego i Wektora się nie wyparło :cry: Tylko boorków :bigcry: Quote
Hanna R. Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 O Chrrrryste ! Te potworne Mikołaje rozmnażaja się jak wirusy ptasiej grypy :evilbat: Moje boorki kochane - :calus: Prezentów niet. OGŁASZAM BANKRUCTWO !!! ONI WSZYSCY MNIE WYKOŃCZYLI . FINANSOWO MNIE WYKOŃCZYLI .... Jak teraz widzę Mikołaja - to :shock: :shock: :shock: Quote
PIKA Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 HankaRupczewska napisał(a):O Chrrrryste ! Te potworne Mikołaje rozmnażaja się jak wirusy ptasiej grypy :evilbat: A ja myslalam, ze jak kroliki :-? A tak w ogóle to jak się rozmnażają wirusy? :oops: Quote
Agnes Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 A tak w ogóle to jak się rozmnażają wirusy? z tego co zapamietalam z liceum ;) to wirus po wniknieciu do komorki podwaja swoje DNA dzieki czemu sie namnaza, potem wokol namnozonych DNA tworza sie otoczki - powstaja wiriony - i opuszczaja komorke by dalej dzialac :evilbat: :roll: Quote
PIKA Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Agnes napisał(a):A tak w ogóle to jak się rozmnażają wirusy? z tego co zapamietalam z liceum ;) to wirus po wniknieciu do komorki podwaja swoje DNA dzieki czemu sie namnaza, potem wokol namnozonych DNA tworza sie otoczki - powstaja wiriony - i opuszczaja komorke by dalej dzialac :evilbat: :roll: :evilbat: a to się namnażają a ja sie pytam jak się rozmnażają :evilbat: Quote
Teklunia Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Agnes, daje Ci 5 (piąteczkę)!!! PIKA, Tobie dwóję, bo wirusy sie nie rozmnażają ale namnażaja. Ona nie sa organizmami zywymi, wiec mie moga sobie pouzywac zycia ... erotycznie ;) :oops: Quote
PIKA Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Teklunia napisał(a): PIKA, Tobie dwóję, bo wirusy sie nie rozmnażają ale namnażaja. Ona nie sa organizmami zywymi, wiec mie moga sobie pouzywac zycia ... erotycznie ;) :oops: Ale Pani Doktor Rupaczewska napisala, ze się rozmnażają 8) więc pytam jak 8) Quote
Teklunia Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 aaaa, no bo lekarze to sie na biologii nie znaja ;) taka wiedze ze swoich studiow (biologia) wynioslam :lol: Quote
Alicja Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Teklunia napisał(a):aaaa, no bo lekarze to sie na biologii nie znaja ;) taka wiedze ze swoich studiow (biologia) wynioslam :lol:otóż to taki dajmy na to lekarz ma się znać na Medycynie 8) Quote
asher Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 HankaRupczewska napisał(a):[b]Prezentów niet. OGŁASZAM BANKRUCTWO !!! ONI WSZYSCY MNIE WYKOŃCZYLI . FINANSOWO MNIE WYKOŃCZYLI ....No tak... Obiecanki cacanki, obietnice przedwyborcze... :sadCyber: Chyba razem z boorkami kupimy Babicłowi moherowy beret w prezencie :evilbat: :wink: A boorki pojechały dzis do moich rodziców :shock: Ja dopiero w czwartek :shock: Oczywiście mam stan przedzawałowy :shock: Quote
Hanna R. Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Pika - się czepiasz ! No jak mogłam napisać, że Mikołaje się namnażają ??? :o Ty nie bądź bardziej papieska niż sam papież :-? Chyba nie myślisz, że napisałabym ( gdybyś mnie nie zmusiła ) że MIKOŁAJE ROZMNAŻAJĄ SIĘ W TAKIM TEMPIE JAK WIRUSY - KTÓRE SIĘ NAMNAŻAJĄ - BO NIE MOGĄ SIĘ ROZMNAZAĆ. ŻEBY NAWET CHCIAŁY - nie wiem jak - erotycznie... Pozdrawiam serdecznie - bez domieszki ironii - oczywiscie 8) Asher - :angel: tak. Bardzo proszę o beret moherowy. Tylko musi być RÓŻOWY.... PIKA - proszę mi nie przekręcać nazwiska mojego rodowego ! nawet okulary nie usprawiedliwiają bałaganiarstwa w czytaniu :-? Quote
Recommended Posts