Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PIKA napisał(a):
Faci ma szczęście, ze się na nas nie natknął :evilbat: 0X :evil:
Wiesz, ja przez chwilę chciałam rzucić psom hasło "bierz go!". Ale nie wiem, jak by zareagowaly, jeszcze nigdy nie były szczute na człowieka. Nie wiem, czy nie zaatakowałyby na przykład tego biednego szczeniaka :( I nie wiem tez co by zrobił ten popierdoleniec, to był podpity przypakowany dres... O siebie sie nie bałam, o psy i owszem...

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Och Asher wspólczuję tej przygody :( Najgorsza w takim przypadku jest ta bezsilność :evilbat: , ale i tak byłaś dzielna! Facet na tym pustkowiu mógł Ci dołożyć i też nikt by Ci nie pomógł :evilbat: Myślę, że jeszcze go spotkasz :-?

Posted

asher napisał(a):
PIKA napisał(a):
Faci ma szczęście, ze się na nas nie natknął :evilbat: 0X :evil:
Wiesz, ja przez chwilę chciałam rzucić psom hasło "bierz go!". Ale nie wiem, jak by zareagowaly, jeszcze nigdy nie były szczute na człowieka.

Saba tez nie byla szczuta na czlowieka, ale ona instynktownie wyczwa agresje i nie lubi pijaczków więc na 200% zaczeła by go obszczekiwac a to by chyba wystaczylo :evilbat: a jeżeli facet probowalby zrobić coś mnie to nie wiem, czy by go ugryzła, a na pewno by na niego skoczyla tego tez jestem pewna :evilbat:

Ona mi kiedyś obszczekala babkę, ktora strzelila swojemu synkowi klapsa :oops: :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahha a Luna by ugryzła :evilbat: tylko jakby dostała potem koopa to wylądowałaby na księżycu :(

No w końcu ciagnie swój do swego :lol:

:evil: szlag mnie zaraz :evil:
znow mi database nie ma powera :evil:

Posted

PIKA napisał(a):
malawaszka napisał(a):
hahha a Luna by ugryzła :evilbat: tylko jakby dostała potem koopa to wylądowałaby na księżycu :(

:evil: szlag mnie zaraz :evil:
znow mi database nie ma powera :evil:
nie dość że mnie poruszyła historia asher :evil: / Asher ty tego skurkowańca jeszcze napewno trafisz :x / to jeszcze na mojego doła dogo najpierw chodziło jak zółw a jak teraz włączyłam to albo nie można znależć serwera albo coś tam... data base :evilbat: wyskakuje :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
... to jeszcze na mojego doła dogo najpierw chodziło jak zółw a jak teraz włączyłam to albo nie można znależć serwera albo coś tam... data base :evilbat: wyskakuje :evilbat: :evilbat: :evilbat:

No, a teraz ja mam dogo-żółwia i data base i szlag mnie trafia! :evilbat:

Posted

PIKA napisał(a):
malawaszka napisał(a):

hahahha :klacz:

a powera moja database tyż nie ma :evil:

Posted

Asher, kurcze, aż mi sie płakac zachciało :cry: :cry:
szkoda, że ci się nie udało, ale jak nastepnym razem go spotkasz, to zabierz mu psa bez wzgledu na wszystko, ukradnij, cokolwiek, my ci pomożemy potem :(

A mój databes tez nie ma powera co chwilę :evil:

Posted

Asher - może na przyszłość lepiej zaopatrz się w komórkę z wklepanymi numerami Policji i Straży Miejskiej :roll:. Tak będzie chyba bezpieczniej dla Ciebie, a interwencja w/w organów będzie skuteczniejsza :roll: 8) :wink: (swoją drogą, to sam nie wiem co bym takiemu s.kur.wielowi zrobił :evilbat: :flop: )

Posted

Dzięki Babicło :buzi: :lol:
Za oknem paskudnie, zimno, a nowych fotek brak, to se lato jeszcze powspominamy :wink:

Oddawaj!!! :evil:

Myślałby kto, że jestem nieuczesany :roll:

Ale higieny intymnej nigdy za wiele :oops:

Toaleta dokonana. Taaaki jestem śliczny 8)

Posted

mmbbaj napisał(a):
Szkoda, że taki niedotykalski bo bym go wycałowała :buzi: :lol:
Nie nooo, aż tak niedotykalski nie jest! Zwłaszcza, jesli zamienisz całowanie na mizianie po brzuszku :lol:

A wczoraj mi Bugajski trochę stracha napedził. Koło 21 zacząl się bardzo źle czuć, popiskiwał, postękiwał, był osowiały, pokładał się. Brzuszek miał twardy jak kamień i wzdęty. Gdyby jadł co innego, niż zazwyczaj, to bym nie panikowała, ale jak zwykle jadł sucha karmę i troche parówek i serka jako nagródki... Odczekałam trochę, ale nie przeszło mu, więc popędziliśmy do weterynarza, bo sie bałam, że to może skręt żołądka :roll: Na szczęście to chyba zwykła niestrawność, ale brzuszek musiał go bardzo bolec, bo jak go weterynarz obmacywał, to biedak zaskowyczał i chciał lekarza capnąć... Dostał lek rozkurczowy i przeciwbólowy i odzył. A dzisiaj głodóweczka :roll: Własnie siedzi obok mnie i... SIĘ PATRZY :o Aż mi ciarki po plecach chodzą od intensywności tego niemego (no prawie, po coś tam sobie jęczy pod nosem, pewnie mnie przeklina :wink: ) wyrzutu :roll:
Ale jest jeden do jednego, bo w nocy mnie prwie zagazował, takie bączersy puszczał :evilbat:

Posted

Robie pikietę !!!

DAĆ SUCHARA BUGAJSKIEMU

(zważywszy na to że jest na głodówce to udajmy że suchar to rarytas)

DAĆ SUCHARA BUGAJSKIEMU

:terazpol: :terazpol: :terazpol:

Posted

Lucy* napisał(a):
Robie pikietę !!!

DAĆ SUCHARA BUGAJSKIEMU

(zważywszy na to że jest na głodówce to udajmy że suchar to rarytas)

DAĆ SUCHARA BUGAJSKIEMU