Maga100 Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):1 3 .00godzina jak najbardziej odpowiednia na dogomaniackie spotkanie :wink: / i znów bede zazdraszczać :-? / to czemu mieszkasz, tam gdzie mieszkasz, a nie mieszkasz gdzies bliżej? :-? Quote
dbsst Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 asher napisał(a):Dla mnie oki. Maga, to się umawiamy na orzytanku tym co wtedy? a gdzie to jest czy oby napewno gdzies blisko Quote
Alicja Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):1 3 .00godzina jak najbardziej odpowiednia na dogomaniackie spotkanie :wink: / i znów bede zazdraszczać :-? / to czemu mieszkasz, tam gdzie mieszkasz, a nie mieszkasz gdzies bliżej? :-?bo mnie sie wyprowadzić nie chciało , a jakbym się wyprowadziła jak się miałam wyprowadzac 20 lat temu to bym miała jeszcze dalej do was bo przez ocean 8) :lol: :lol: :lol: Quote
Vectra Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 a ja niestety pracuje w sobote o 13tej :cry: :cry: Quote
Maga100 Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 asher napisał(a):Dla mnie oki. Maga, to się umawiamy na orzytanku tym co wtedy? :o :o :o Alicjarydzewska napisał(a):bo mnie sie wyprowadzić nie chciało , a jakbym się wyprowadziła jak się miałam wyprowadzac 20 lat temu to bym miała jeszcze dalej do was bo przez ocean 8) :lol: :lol: :lol: to podjełaś ze wszech miar słuszną decyzję :lol: Quote
Maga100 Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Vectra napisał(a):a ja niestety pracuje w sobote o 13tej :cry: :cry: o mamo, a do której? :( to beznadzieja, zawsze tak? Quote
Vectra Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Maga100 napisał(a):Vectra napisał(a):a ja niestety pracuje w sobote o 13tej :cry: :cry: o mamo, a do której? :( to beznadzieja, zawsze tak? niestety zawsze tak w soboty i nic się nie da z tym zrobić w tym jedynym dniu jestem niezbędna w mojej pracy (fundusze pracownikom rozdzielam) i wolna jestem po 15tej dopiero Quote
malawaszka Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 :grab: zaś sie złośliwie na forum umawiają :grab: PADA DESZCZ U MNIE :evil: a ja musze pracować zamiast spać :motz: zbieram opier*** za cały zespół i to JA jestem wszystkiemu winna żegnam państwa qrwa mać!!!! w dodatku nikt mnie nie kocha Quote
Sabina1 Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Waszeczko, a cóż to za listopadowe chrzanienie :evilbat: Mnóstwo ludzi Cię kocha, ja Cię bardzo kocham :oops: :oops: :oops: i Lunę i Bolcia i zawsze śledzę Twoją galerię, ale dlaczego Ty nie sypiasz ????????? Quote
zadziorny Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 malawaszka napisał(a)::grab: zaś sie złośliwie na forum umawiają :grab: BARDZO ZŁOŚLIWIE 0X :roll: :wink: Quote
Alka Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 zadziorny napisał(a):malawaszka napisał(a)::grab: zaś sie złośliwie na forum umawiają :grab: BARDZO ZŁOŚLIWIE 0X :roll: :wink: nam pozostaje tylko czekanie na fotorelację ze spotkanka :evil: :wink: :D Quote
Alicja Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Maga100 napisał(a):asher napisał(a):Dla mnie oki. Maga, to się umawiamy na orzytanku tym co wtedy? :o :o :o Alicjarydzewska napisał(a):bo mnie sie wyprowadzić nie chciało , a jakbym się wyprowadziła jak się miałam wyprowadzac 20 lat temu to bym miała jeszcze dalej do was bo przez ocean 8) :lol: :lol: :lol: to podjełaś ze wszech miar słuszną decyzję :lol: Co to takiego orzytanku :wink: Maga no czasem nie wiem czy słuszna decyzja , ale biorąc pod uwagę to , że chyba bym was nawet wirtualnie nie poznała to Jednak Słuszna , że zostałam :wink: Quote
asher Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 Orzytanek w wieczornej gwarze usypiającej nad klawiaturą asher to oczywiście - przystanek. No ja nie wiem, coś nie w formie jesteście, o takie oczywiste rzeczy pytać :roll: opętana Waszka napisał(a)::grab: zaś sie złośliwie na forum umawiają :grab: A ktoś ci broni umówić się z nami? :roll: Quote
Alicja Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 asher napisał(a):Orzytanek w wieczornej gwarze usypiającej nad klawiaturą asher to oczywiście - przystanek. No ja nie wiem, coś nie w formie jesteście, o takie oczywiste rzeczy pytać :roll: opętana Waszka napisał(a)::grab: zaś sie złośliwie na forum umawiają :grab: A ktoś ci broni umówić się z nami? :roll:a jak mam być w formie jak mnie gniecie żołądek , a na dodatek piszę kobylasty protokół z Narady podsumowujacej obserwację pedagogiczną poszczególnych grup / :evil: / i na dodatek musi być gotowy na jutro/ :evilbat: / a ja tak to się domyslałam że ,,orzytanek'' to pewnie przystanek , ale wolałam sie upewnić :wink: Quote
asher Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):a ja tak to się domyslałam że ,,orzytanek'' to pewnie przystanek , ale wolałam sie upewnić :wink: Jasne, jasne, teraz jak już napisałam, to każdy mundry jest 8) Quote
tajdzi Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 malawaszka napisał(a)::grab: zaś sie złośliwie na forum umawiają :grab: PADA DESZCZ U MNIE :evil: a ja musze pracować zamiast spać :motz: zbieram opier*** za cały zespół i to JA jestem wszystkiemu winna żegnam państwa qrwa mać!!!! w dodatku nikt mnie nie kocha To ja widzę, że trzeba się umówić następnym razem... u Waszeczki? Zrobimy jej niespodziankę, co wy na to? :) Quote
Evelina Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Czy w tym topiku napewno wszystko w porzadku ? Quote
Teklunia Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 asher wybacz, ze sie mieszam do Twojej galerii, ale boje sie ze Ewelina wezmie i zamknie ten kramik :evil: wiec daje zdjecie. i to zwierzece :lol: i zwierze ma 4 lapy!!! wiec moze chyba byc w psiej galerii? Quote
zadziorny Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 asher napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):a ja tak to się domyslałam że ,,orzytanek'' to pewnie przystanek , ale wolałam sie upewnić :wink: Jasne, jasne, teraz jak już napisałam, to każdy mundry jest 8) Ja jestem mundry, bo się nie pytałem :lol: :wink: Quote
zadziorny Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 O :o. Teriery gnojowe szorstkowłose :lol: 8) :wink: Quote
dbsst Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 waszka ja Cie iloviuje i co Ty na to 8) asher ale Ci sie boorki zmienily :roll: Teklunia zlosliwosc 10 :lol: :lol: :lol: Quote
Teklunia Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 zadziorny napisał(a):O :o. Teriery gnojowe szorstkowłose :lol: 8) :wink: lepiej bym tego nie ujela :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
asher Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 Teklunia napisał(a):Ooooo, moja Sabinka :angel: A Boogie z tyłu, jak zwykle ryje w ziemi :roll: Tylko skąd ty masz ich zdjęcie? :o Quote
Teklunia Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 asher napisał(a):Teklunia napisał(a):Ooooo, moja Sabinka :angel: A Boogie z tyłu, jak zwykle r**** w ziemi :roll: Tylko skąd ty masz ich zdjęcie? :o no jak to? nie poznajesz? przeciez to te slynne pola kabackie... ;) tak si ezastanawiam, co sie kRYJE pod tym "r****"? no bo chyba nie ten zwyczajny, pospolity, nieszkodliwy wyrazik? Quote
asher Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 Teklunia, pipkowanie już było tu wałkowane. Niezbadane są wyroki dogomaniakiego cenzora :lol: Quote
Recommended Posts