asher Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Aaaaaaaaaaa..... :o Haniu, spokojnie :wink: To ponoć zupełnie naturalna reakcja organizmu na narkozę. Nie było żadnego zamieszania, żadnego niepokoju ze strony weta, więc chyba tak faktycznie jest :wink: Quote
malawaszka Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 asher napisał(a):Waszko, kiedy pisałaś, to jeszcze nie lezała, ale teraz już pewnie tak... Widok psa w narkozie jest straszny... Na dodatek sucz miała bezdech - o mało nie umarłam na serce, jak zobaczyłam, że nie oddycha :roll: A to ponoć normalne... Lekarz pociągnął ja za języczek i płuca ruszyły :modla: :o :o :o o żesz qrrrrrnaaaa Sabinko bez takich wybryków prosimy!!!! :kciuki: kiedy ją odbierasz??? Quote
Katerinas Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 asher Psiska masz super :D A te zdjęcia mnie całkiem powaliły :o :lol: [quote name='asher']Zagryzę :evilbat: :evilbat: Zjem :evilbat: :evilbat: :evilbat: No jak nic wilki :lol: Quote
anetta Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Oj, jak dobrze ze juz po wszystkim :D Pisza nam Asher co teraz sie u was dzieje :) Quote
asher Posted July 29, 2005 Author Posted July 29, 2005 Rekonwalescentka chodzi i sępi :eating: :roll: :lol: A poniewaz to galeria, a Sabinka ma swój chorobowy topik na "Weterynarii", to wklejam kilka bardzo kiepskich fotek bardzo groźnych boorków 8) MY tu pilnujemy! Quote
daga10011 Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 no to super ze dochodzi do siebie moja ulubienica :P :oops: Quote
asher Posted July 29, 2005 Author Posted July 29, 2005 Taka jestem czujna! Kobieto, ja tu pracuję, a ty mię fleszem po oczach?! :x Nawet mysz się nie prześliźnie miedy pełnię wartę! :evilbat: Quote
daga10011 Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 Alez ona jest piekna :P :P :P ..bugajski tez :wink: ..ale ona jest naj,naj :oops: Quote
asher Posted July 29, 2005 Author Posted July 29, 2005 Daga, dzięki za troskę :buzi: Ja się jeszcze nie cieszę, żeby nie zapeszyć :oops: Ale chyba faktycznie powolutku dochodzi do siebie :wink: Kolejna porcja kiepskich fotek :lol: Oczka cuś nam się kleją :roll: :silly: Ale... oczywiście... nadal... jesteśmy... czujni... zwarci... i gotowi :sleep: Dobranoc... :sleep2: Quote
daga10011 Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 dobranocka pieknym Onkom :D .i bedzie dobrze-musi byc :oops: :D :P Quote
anetta Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 Taaak, niesamowicie czujni, mysz sie nie przeslizgnie :lol: :lol: :lol: :lol: Po fotach widac ze Sabinka bardzo dobrze sie czuje :D Uwielbiam jej to klapniete uszko :oops: Quote
asher Posted July 29, 2005 Author Posted July 29, 2005 anetta napisał(a):Po fotach widac ze Sabinka bardzo dobrze sie czuje :D Fotki sa sprzed dwóch tygodni :wink: Teraz sucz wygląda nieco gorzej - ale nie tyle z powodu operacji, co dlatego, że totalnie wysypała się z włosa :wink: anetta napisał(a):Uwielbiam jej to klapniete uszko :oops: Ja też :oops: :D Quote
Camara Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 tiaaa... :hmmmm: rewelacyjne psy stróżujące (niczym nie ustępują moim :lol: ) a kto ich w nocy pilnuje??? :roflt: Quote
asher Posted July 29, 2005 Author Posted July 29, 2005 Camara napisał(a):tiaaa... :hmmmm: rewelacyjne psy stróżujące (niczym nie ustępują moim :lol: ) a kto ich w nocy pilnuje??? :roflt: W nocy, kiedy psy stróżujące grzeją tyłki na kanapach, pilnuje ich alarm 8) :lol: Quote
Camara Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 asher napisał(a):Camara napisał(a):tiaaa... :hmmmm: rewelacyjne psy stróżujące (niczym nie ustępują moim :lol: ) a kto ich w nocy pilnuje??? :roflt: W nocy, kiedy psy stróżujące grzeją tyłki na kanapach, pilnuje ich alarm 8) :lol: dobrą fuchę załapały :lol: wikt i opierunek zapewniony a na dodatek jeszcze pomocnik na etacie :evillaug: ale co to za imię "alarm" ????? :megagrin: :mdrmed: :megagrin: Quote
Recommended Posts