PIKA Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):aga1215 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):PIKA napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):[quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska']A u nas też się mówi ....na pole , ale mogię to już nie :lol: A gdzie macie Dwór? :lol: :lol: tam gdzie mieszkam :o O Królowo :o 8) tylko cóś zamczysko mi za małe wybudowali :lol: :lol: :lol: to się ciesz - wiesz, ile miałabyś sprzątania :lol: :lol: :lol: 8) Hania by mi pomogła :wink: :lol: :lol: :lol: No własnie, bo od kiedy to królowa sama sprzata :lol: Quote
aga1215 Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):aga1215 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):PIKA napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):[quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska']A u nas też się mówi ....na pole , ale mogię to już nie :lol: A gdzie macie Dwór? :lol: :lol: tam gdzie mieszkam :o O Królowo :o 8) tylko cóś zamczysko mi za małe wybudowali :lol: :lol: :lol: to się ciesz - wiesz, ile miałabyś sprzątania :lol: :lol: :lol: 8) Hania by mi pomogła :wink: :lol: :lol: :lol: :o a Hania o tym wie :o :wink: :lol: Quote
zadziorny Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 aga1215 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):aga1215 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):PIKA napisał(a):[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska']A u nas też się mówi ....na pole , ale mogię to już nie :lol: A gdzie macie Dwór? :lol: :lol: tam gdzie mieszkam :o O Królowo :o 8) tylko cóś zamczysko mi za małe wybudowali :lol: :lol: :lol: to się ciesz - wiesz, ile miałabyś sprzątania :lol: :lol: :lol: 8) Hania by mi pomogła :wink: :lol: :lol: :lol: :o a Hania o tym wie :o :wink: :lol: Pewnie nie :roll: :wink: Quote
Alicja Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 zadziorny napisał(a):aga1215 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):aga1215 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):[quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska']A u nas też się mówi ....na pole , ale mogię to już nie :lol: A gdzie macie Dwór? :lol: :lol: tam gdzie mieszkam :o O Królowo :o 8) tylko cóś zamczysko mi za małe wybudowali :lol: :lol: :lol: to się ciesz - wiesz, ile miałabyś sprzątania :lol: :lol: :lol: 8) Hania by mi pomogła :wink: :lol: :lol: :lol: :o a Hania o tym wie :o :wink: :lol: Pewnie nie :roll: :wink: 8) to się dowie :wink: jak nasze biura SBD sprząta to i komnaty by obleciała :wink: :lol: Quote
dbsst Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 DZIEKUJEMY ze zechcialas nas nawiedzic ze swoja brygada :D Mam nadzieje ze podobaja sie nasze tereny ;) zaraz bede ogladac zdjecia a potem je tu wstawie lalalalalalalallaala ;) Quote
asher Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 Debe, ja nie tyle zechciałam, co się do was wprosiłam :wink: Więc dziękuję za miłe przyjęcie :D A tereny suuuuper!!! Czekam na foty :D Rany, ile będzie oglądania :angel: :angel: :angel: Quote
dbsst Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 asher napisał(a):Debe, ja nie tyle zechciałam, co się do was wprosiłam :wink: Więc dziękuję za miłe przyjęcie :D A tereny suuuuper!!! Czekam na foty :D Rany, ile będzie oglądania :angel: :angel: :angel: hehehe to wpraszaj sie czesciej :D Quote
anetta Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Asher, zapraszamy w nasze skromne progi :D Ja tez sie nie moge doczekac fotek, wiec juz nie gadac tylko foty wstawiac :angel: Quote
PIKA Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Boorki i Szpilak Boogi, w roli norowca :lol: I Sabina w tejże roli :lol: No zostaw ten dołek :roll: Choć sie pobawic :angel: No co one robią? :o Boorki i fragment Masaja Quote
Hanna R. Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [quote name='Maga100']Sabinka Asia, forma Sabiny jest porywająca !!! :o :D :D Quote
dbsst Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 no nie i tu byla przedemna Pika :evilbat: :lol: Sabiniasta (qtora tez nie zjadla mi pokemona :D) i cala sylwetka :D Boogie łoogi ;) a czemu to zobaczycie zachwile ;) ej nie ma zebraka nad zebraki moglabys cos kopsnac asher no dobla i tak cie lubie Quote
dbsst Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 chodz walniemy sobie drina z kamienia a co ;) myslisz ze ktos widzi ze tak sobie popijamy 8) no i po malym conieco balety czas zaczac Boogie Boogie woogie all night long............. czy mi sie to snilo ;) Quote
Alicja Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Boogi boski 8) on pewnie brał lekcje u Trawolty :lol: :lol: :lol: Jakie boorki zgodne :wink: Quote
PIKA Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Saba z asher A ta pani nie zyczyla sobie publikacji twarzy :lol: Quote
mmbbaj Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Noooo! zaczynam latać po galeriach!!!! Ale boorki się razem trzymały!!! :lol: Taniec Boogiego po prostu suuuuuperrrrrr!!!!Sabina wygląda ślicznie!!! :P Quote
Camara Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Boogie Boogie woogie all night long............. :eek2: jest niesamowity... a ja myślałam, że tylko Szpila takie balety potrafi odstawiać :lol: Quote
Maga100 Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 i małe ćwiczonka Asher, ty w ogóle jesteś wśród nas? Quote
Recommended Posts