mmbbaj Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Ooooooooooo! już jest! :o ......, ale go nie było :crazyeye: :hmmmm: :cunao: Quote
mmbbaj Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='asher']Mała poprawka, Saba zadowolona, a Booie ciężko zestrsowany, że się do niego babszyl śmie przytulac :lol: Wy też macie teraz problemy z Dogo? :x No to ja się nie znam na facetach :roll: Ja mam dziś problem z dogo od rana, ciągle mnie wykopuje! :evilbat: Quote
Alicja Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 a mi wyskakuje taki komunikat Power coś tam coś tam Data Bass :evilbat: Quote
asher Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Asher ale ja naprawdę tych fotek nie widziałam 8) Wklejałam? :oops: Mnie też ten power wyskakuje :-? Quote
Alicja Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 asher napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Asher ale ja naprawdę tych fotek nie widziałam 8) Wklejałam? :oops: Mnie też ten power wyskakuje :-?ale tej Z lotu ptaka jakoś nie kojarzę :roll: Quote
LAZY Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 asher napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Asher ale ja naprawdę tych fotek nie widziałam 8) Wklejałam? :oops: Mnie też ten power wyskakuje :-? jestescie jakies niedopowerowane :lol: Ale spoko...ja tysz :evilbat: Quote
malawaszka Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 ufff to dobrze że nie tylko mnie :lol: bo już od jakiegoś czasu zastanawiam się czy nie poprosić o bana i założyć nowe konto :roll: za często mnie wywala :evil: Quote
LAZY Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 malawaszka napisał(a):ufff to dobrze że nie tylko mnie :lol: bo już od jakiegoś czasu zastanawiam się czy nie poprosić o bana i założyć nowe konto :roll: za często mnie wywala :evil: Hahaha...bo to jest kolejny stopien wtajemniczenia po "Komplentym-Psychopacie" :lol: Quote
PIKA Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 O Boorki :angel: :angel: I wiedze, ze Wam tez coś bredzi, że DataBase nie ma Powera czy jakoś tak :roll: Quote
Alicja Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Przez tego Powera to ja dzis połowy Galerii nie obejrzałam :( chyba pójdę spać :-? Quote
mmbbaj Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 PIKA napisał(a): I wiedze, ze Wam tez coś bredzi, że DataBase nie ma Powera czy jakoś tak :roll: :cunao: :roflt: ....mnie też tak ..."jakoś tak" bredzi :lol: Quote
Maga100 Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 zdjęcia rozwodowe boorków extra :lol: nawet chciałam je tu zacytowac, ale nie mogię, bo mam problem in database :evilbat: Quote
Hanna R. Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Maga100 napisał(a):ale nie mogię Nie mogę :lol: :lol: :lol: To wasze " nie mogię " nieustająco mnie cieszy :lol: Quote
Hanna R. Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 :angel: :angel: :angel: Asia - jaki masz temat pracy ? Quote
asher Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 Haniu, błaaagam, nie dobijaj mnie pytaniami o pracę magisterską :modla: :lol: Mam jej serdecznie dość. temat jest historyczny, wprawdzie niejekieś zamierzchłe czasy, a międzywojnie, ale ja z historia wzięłam rozwód ładnych kilka lat temu i kompletnie nic nie pamiętam, wszystkiego muszę się uczyć od początku :-? A nie wpadło do mojego głupiego łba, żeby sobie temat zmienić, zresztą nie mam pomysłu :roll: A nie mogię to chyba po warszawsku? :lol: Quote
Hanna R. Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 E tam ! Zaraz nie dobijaj ! A gdzie pozytywne myślenie ? A gdzie wspaniałe uczucie wykopania WSZYSTKICH książek i pomocy naukowych PO ??? Przecież ten moment jest najwspanialszym momentem zwiazanym z każdym egzaminem ! Przychodzisz do domu, mówisz k...a ( jezeli jesteś niedelikatna ) lub o Boże ( jeżeli jesteś mimoza ) JUŻ PO WSZYSTKIM. I przsięgasz sobie, że to juz opstatni raz. :lol: To oczywiście NIEPRAWDA. Będa następne. Ale one też bedą wiązały się z tym ... patrz wyżej 8) Tak wię myśl o tym właśnie momencie 8) A " nie mogię" to takie samo cudo w Warszawie jak w Krakowie " na polu" zamiast na dworze Quote
Camara Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 HankaRupczewska napisał(a): A " nie mogię" to takie samo cudo w Warszawie jak w Krakowie " na polu" zamiast na dworze Haniu, bo u nas w Krakowie to dwór był jeden - ten na Wawelu, no i nie każden mógł nań wejść (lub wyjść :lol: ) ... no to reszta galicyjskiej hołoty na pole wychodzic musiała... i tak zostało do dziś... to mówię wam ja... ! krakowska galicjanka z z dziada-pradziada :wink: :lol: :lol: :lol: oraz to mogię podoba mi sie niezwykle, a jak ktoś mówi, że wychodzi na dwór to nie za bardzo wiem o co mu chodzi :o :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 A u nas też się mówi ....na pole , ale mogię to już nie :lol: Quote
PIKA Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):A u nas też się mówi ....na pole , ale mogię to już nie :lol: A gdzie macie Dwór? :lol: Quote
Alicja Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 PIKA napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):A u nas też się mówi ....na pole , ale mogię to już nie :lol: A gdzie macie Dwór? :lol: :lol: tam gdzie mieszkam , były takie czworaki i mówiło się na nie Nowy Dwór :wink: /nawet nie wiem kto tam kiedys mieszkał :roll: , ale chałupiny wyburzyli i postawili szeregowce i bloki / 8) Quote
asher Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 Hahaha, wiem coś o tym polu :lol: Moja babiczka pohażi spod Chrzanowa :lol: Quote
PIKA Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):PIKA napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):A u nas też się mówi ....na pole , ale mogię to już nie :lol: A gdzie macie Dwór? :lol: :lol: tam gdzie mieszkam :o O Królowo :o Quote
Alicja Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 PIKA napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):PIKA napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):A u nas też się mówi ....na pole , ale mogię to już nie :lol: A gdzie macie Dwór? :lol: :lol: tam gdzie mieszkam :o O Królowo :o 8) tylko cóś zamczysko mi za małe wybudowali :lol: :lol: :lol: Quote
aga1215 Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):PIKA napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):PIKA napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):A u nas też się mówi ....na pole , ale mogię to już nie :lol: A gdzie macie Dwór? :lol: :lol: tam gdzie mieszkam :o O Królowo :o 8) tylko cóś zamczysko mi za małe wybudowali :lol: :lol: :lol: to się ciesz - wiesz, ile miałabyś sprzątania :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 aga1215 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):PIKA napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):PIKA napisał(a):[quote name='Alicjarydzewska']A u nas też się mówi ....na pole , ale mogię to już nie :lol: A gdzie macie Dwór? :lol: :lol: tam gdzie mieszkam :o O Królowo :o 8) tylko cóś zamczysko mi za małe wybudowali :lol: :lol: :lol: to się ciesz - wiesz, ile miałabyś sprzątania :lol: :lol: :lol: 8) Hania by mi pomogła :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts