asher Posted July 26, 2005 Author Posted July 26, 2005 A tak w ogóle to nie ja zżerałam ten konkretny kawałek ciasta, tylko mój ojciec :lol: Ale zaraz potem jadłam ja i Bugajski odstawiał identyczne sceny, tylko nie miałam jak focić :lol: Quote
martussia83 Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 W obronie kawałka kruchego ciasta z truskawkami i zapiekaną pianą z białek robionego przez moją mamę jestem w stanie rzucić się do gardła skąpiradło :evilbat: Asher prosze dać psom ciasteczko i to do popicia (kawa?)też... :roll: Quote
asher Posted July 26, 2005 Author Posted July 26, 2005 [quote name='martussia83']Asher prosze dać psom ciasteczko i to do popicia (kawa?)też... :roll: Taaaa, a na koniec fajeczkę? :HUT012: NO WAY!!! :nono: Ja o zdrowie i figurę boorków dbam bardziej, niż o własne :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 asher napisał(a):Ja o zdrowie i figurę boorków dbam bardziej, niż o własne :evil_lol: hahaha to tak jak ja :lol: łatwiej tak nie?? :evilbat: :lol: Quote
martussia83 Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Taaaa, a na koniec fajeczkę? dobry pomysł :D a później idźcie do kasyna w ruletke pograć :evilbat: (żeby wszystkim nałogom stało się zadość 8) ) Quote
daga10011 Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Asher-jak moglas plesniaka odmowic psiurom?????? :o :evilbat: ..ja tez bym sie nie podzielila :oops: :lol: Quote
Alicja Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 [quote name='daga10011']Asher-jak moglas plesniaka odmowic psiurom?????? :o :evilbat: ..ja tez bym sie nie podzielila :oops: :lol:oj niedobre wy :evil: trzeba się z bliznimi podzielić :wink: Quote
takatuka Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 [quote name='asher'] Zjem :evilbat: :evilbat: :evilbat: :o haha, super :lol: :lol: :lol: Normalnie prawdziwy wilk :lol: Quote
asher Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 No przestańcie już mnie linczować :roll: :oops: :lol: Na swoje usprawiedliwienie dodam, że jak im piekę ciasto wątróbkowe to im nie wyżeram :D (za to pasztetowe juz tak :evilbat: :oops: ) Takatuka, "wilczyca" ślicznie dziekuje za słowa uznania :D A tak na codzień to ona ma raczej nieruchawy charakter molosa :lol: Ale w oczach ma... terwiki :lol: Quote
Alicja Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 [quote name='asher']No przestańcie już mnie linczować :roll: :oops: :lol: Na swoje usprawiedliwienie dodam, że jak im piekę ciasto wątróbkowe to im nie wyżeram :D (za to pasztetowe juz tak :evilbat: :oops: ) Takatuka, "wilczyca" ślicznie dziekuje za słowa uznania :D A tak na codzień to ona ma raczej nieruchawy charakter molosa :lol: Ale w oczach ma... terwiki :lol:co do ciasteczek to masz absolutną rację / a z keczupem są najlepsze :lol: / Quote
asher Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):co do ciasteczek to masz absolutną rację / a z keczupem są najlepsze :lol: / A nie próbowałam, zawsze pożerałam jeszcze ciepłe, prosto z brytfanki :oops: Ale sie głodna zrobiłam :-? Kurde :-? Chyba sobie ugotuje pyzy :eating: Quote
Alicja Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 asher napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):co do ciasteczek to masz absolutną rację / a z keczupem są najlepsze :lol: / A nie próbowałam, zawsze pożerałam jeszcze ciepłe, prosto z brytfanki :oops: Ale sie głodna zrobiłam :-? Kurde :-? Chyba sobie ugotuje pyzy :eating:to wypróbuj :wink: mi smakują Pyzy też dobre , ja miałam własnoręcznie robioną pizzę :eating: Quote
asher Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):ja miałam własnoręcznie robioną pizzę :eating: Na sniadanie??? :o :lol: Quote
Alicja Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 asher napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):ja miałam własnoręcznie robioną pizzę :eating: Na sniadanie??? :o :lol:obiadek :roll: taki wcześniejszy /bez śniadanka :-? /bo potem nie będziemy mieć czasu na gotowanie :-? Quote
sota36 Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 "Zdjecia wodne" sa extra!!!!!!!!!!!!!! A ja myslalam, ze tylko Agat to "szambo - nurek" (chyba sie nie obrazisz????) Quote
asher Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 Sota36, no cos ty, jasne, że się nie obrażę :lol: [quote name='Alicjarydzewska']bo potem nie będziemy mieć czasu na gotowanie :-? Bo? :o Quote
Hanna R. Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Sabinka trzymaj się ! :buzi: - to od Mani... Quote
asher Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 Sabinka to się trzyma, szczęściara, niczego nieświadoma... Gorzej ze mną :roll: :wink: Quote
anetta Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Okazalo sie ze dopiero jutro ma zdejmowane szwy :lol: :lol: :lol: Sabinko, patrz, trzymam za Ciebie :kciuki: z calych sil!!!! :D Asher, Ty sie uspokoj. Wez moze Nerwosol :wink: :lol: Quote
asher Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 anetta napisał(a):Asher, Ty sie uspokoj. Wez moze Nerwosol :wink: :lol: Już wzięłam... Piwo :oops: :wink: No dobra, t ja spadam :hand: O 18 - tej sucz ląduje na stole, więc proszę trzymać kciuki!!! ps. Haniu, odpisałam. w razie czego śmiało dzwoń! Quote
malawaszka Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Sabinko :kciuki: już pewnie na stole leżysz - będzie dobrze :fadein: Quote
asher Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 Waszko, kiedy pisałaś, to jeszcze nie lezała, ale teraz już pewnie tak... Widok psa w narkozie jest straszny... Na dodatek sucz miała bezdech - o mało nie umarłam na serce, jak zobaczyłam, że nie oddycha :roll: A to ponoć normalne... Lekarz pociągnął ja za języczek i płuca ruszyły :modla: Quote
Recommended Posts