Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Patka, normalnie nie są aż takie wielkie, tu są po prostu wytrzeszczone :lol: A TA RZECZ jak najbardziej pasuje :evilbat:

Alu, fakt, głowa z innej fotki, ta z fają ufocona przez mojego kolegę fotoreportera Wojtka Grzędzińskiego (to tak tytułem praw autorskich :wink: )

I jeszcze jedna głowa, tym razem dziełko Eveliny
Ślę Wam moc uśmiechów :fadein:

:roflt:

Posted

O rany !!!! Ale foty ! Cholera, na świecie SĄ GRZECZNE PSY !!! :o :o :o :o

Ale są też niegrzeczne dziewczynki :-? Co se dają w płuco - i co ? I nico - ty zgrzędliwa babo. ( Napomniałam sama siebie - znaczy się - posiadam nad soba częściową kontrolę 8) :roll: :lol: )

Posted

Ze niby jak miałaby ją podrasować???!!! :lol:

No to kilka foteczek z kolejnego spacerku na Polach Mok. z Doddy i Brenką. Tym razem towarzyszyli nam Katcherine i Grot, niestety nie mam ich na fotkach, a nie pamietam gdzie je Doddy wklejała...

Maj 2005

Sabina w nowym (wtedy :lol: ) nabytku na pycholu :evilbat:

Znowu każą warować :-?
W duecie z Brenką

I solo (na zdjęciu kawałek Katcherne się załapał)

Asher chla i chla to piwsko :-? A ja biedna muszę tak lezeć na zimnej niegościnnej posadzce i się nudzić :cry:

Haniu, sęk w tym, że te moje biirki nie takie znów grzeczne :roll: :lol: Ale fakt, jakos strasznie nie narzekam :wink:

A co do dawania sobie w płuco, to nie bądź taką zrzędliwą babą 8) :wink: :lol:

Posted

asher napisał(a):

A co do dawania sobie w płuco, to nie bądź taką zrzędliwą babą 8) :wink: :lol:

Wiesz, że neofici są najgorsi :lol: Trochę temu paliłam po dwie paczki dziennie 8)

Posted

asher napisał(a):
HankaRupczewska napisał(a):
Trochę temu paliłam po dwie paczki dziennie 8)
A jakich? 8)

Kiedyś Carmenów ( ale - co ty k**** wiesz o Carmenach ) - a potem LM-ów :roll: - sama sobie wypipkowałam :-?

Posted

asher napisał(a):
A jakich? 8)

Kiedyś Carmenów ( ale - co ty k**** wiesz o Carmenach ) - a potem LM-ów :roll: - sama sobie wypipkowałam :-?
:wink: ja wiem ja wiem , strasznie smierdziały :evilbat: fffuuuujjj / ale ja nie paliłam 8) :lol: :lol: /

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
asher napisał(a):
A jakich? 8)

:wink: ja wiem ja wiem , strasznie smierdziały :evilbat: fffuuuujjj / ale ja nie paliłam 8) :lol: :lol: /

Tak, tak, tak !!! :lol: :lol: :lol: Pamietam ZAGRANICĘ ( była to Jugosławia ) - wszyscy od nas w kawiarni dziwnie szybko sie oddalali :wink:

Posted

No jak to cio wiem o Carmenach? :o Dużo wiem o Carmenach, choć osobistych doświadczeń z nimi nie mam. Sporo wiem też o Radomskich i Kapitanach :evilbat:

Posted

ale ww wątku powinno być o Camelach :-?
a mój pierwszy papieros zwędzony tacie to był John Player Special - ktos pamięta? 8)
I moja pierwszą miłość w podstawówce zwędziłam właśnie na tego papierosa 8) A potem go rzuciłam po 3 dniach (te miłość), bo usiłował mnie pocałowac w windzie :o I dostał w dziób 8)

Posted

Maga100 napisał(a):

ale ww wątku powinno być o Camelach :-?
a mój pierwszy papieros zwędzony tacie to był John Player Special - ktos pamięta? 8)
I moja pierwszą miłość w podstawówce zwędziłam właśnie na tego papierosa 8) A potem go rzuciłam po 3 dniach (te miłość), bo usiłował mnie pocałowac w windzie :o I dostał w dziób 8)

Noooo to Ty dominujący OSOBNIK JESTEŚ ! tYP aLFA :lol: Jak zawiążą spisek wewnąnątrz domowy - To będa cię szkolić - np klikerem :roll: :roll: :roll:

Posted

Noooo to Ty dominujący OSOBNIK JESTEŚ ! tYP aLFA :lol: Jak zawiążą spisek wewnąnątrz domowy - To będa cię szkolić - np klikerem :roll: :roll: :roll:

ale jak można niewinne dziewczę atakować w windzie? :evil:
a ten spisek to kto ma zawiązać? :o Leon z TZtem? hahahahah 8) nie mają szans :evilbat:

Posted

ja tez palilam Carmeny i Kapitany :roll: ..moje ulubione byly Camele :lol: ..teraz pale LM lub marlboro-ale od nowego roku rzucam-znowu :roll: :oops: .mam nadzieje ze na stale-za duzo kasy idzie na to swinstwo-w ciagu roku przepalam chyba tyle co jeden leon zje w miesiacu :roll: ....

Posted

daga10011 napisał(a):
...w ciagu roku przepalam chyba tyle co jeden leon zje w miesiacu :roll: ....

To albo mało palisz, albo leony za dużo jedzą :o :lol: