mmbbaj Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 :jumpie: :jumpie: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: , oj Asher, ale z ciebie numerek!!! :ylsuper: :megagrin: Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 asher :o ale ta głowa to chyba nie z tej fotki :roll: :lol: :lol: :lol: Quote
Patka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Asher ale Ty amsz wielkiiie oczyyy :o śliczne :D jedna rzecz mi nna tym zdjećiu nie pasuje :evilbat: Quote
asher Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 Patka, normalnie nie są aż takie wielkie, tu są po prostu wytrzeszczone :lol: A TA RZECZ jak najbardziej pasuje :evilbat: Alu, fakt, głowa z innej fotki, ta z fają ufocona przez mojego kolegę fotoreportera Wojtka Grzędzińskiego (to tak tytułem praw autorskich :wink: ) I jeszcze jedna głowa, tym razem dziełko Eveliny Ślę Wam moc uśmiechów :fadein: :roflt: Quote
Patka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 dOBRA, DOBRA I TAK CI NIE WIERZę duże i koniec!!! co do "rzeczy" to nic już nie powiem :evilbat: Quote
Camara Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 asher :klacz: wreszcie :D i więcej tej głowy na fotach nie odcinaj :evil: ładne buzie trzeba pokazywać :P Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Evelinko podrasuj tę fotkę z papieroskiem :lol: plissssss Quote
Hanna R. Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 O rany !!!! Ale foty ! Cholera, na świecie SĄ GRZECZNE PSY !!! :o :o :o :o Ale są też niegrzeczne dziewczynki :-? Co se dają w płuco - i co ? I nico - ty zgrzędliwa babo. ( Napomniałam sama siebie - znaczy się - posiadam nad soba częściową kontrolę 8) :roll: :lol: ) Quote
asher Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 Ze niby jak miałaby ją podrasować???!!! :lol: No to kilka foteczek z kolejnego spacerku na Polach Mok. z Doddy i Brenką. Tym razem towarzyszyli nam Katcherine i Grot, niestety nie mam ich na fotkach, a nie pamietam gdzie je Doddy wklejała... Maj 2005 Sabina w nowym (wtedy :lol: ) nabytku na pycholu :evilbat: Znowu każą warować :-? W duecie z Brenką I solo (na zdjęciu kawałek Katcherne się załapał) Asher chla i chla to piwsko :-? A ja biedna muszę tak lezeć na zimnej niegościnnej posadzce i się nudzić :cry: Haniu, sęk w tym, że te moje biirki nie takie znów grzeczne :roll: :lol: Ale fakt, jakos strasznie nie narzekam :wink: A co do dawania sobie w płuco, to nie bądź taką zrzędliwą babą 8) :wink: :lol: Quote
Hanna R. Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 asher napisał(a): A co do dawania sobie w płuco, to nie bądź taką zrzędliwą babą 8) :wink: :lol: Wiesz, że neofici są najgorsi :lol: Trochę temu paliłam po dwie paczki dziennie 8) Quote
asher Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Trochę temu paliłam po dwie paczki dziennie 8)A jakich? 8) Quote
Hanna R. Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 asher napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):Trochę temu paliłam po dwie paczki dziennie 8)A jakich? 8) Kiedyś Carmenów ( ale - co ty k**** wiesz o Carmenach ) - a potem LM-ów :roll: - sama sobie wypipkowałam :-? Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 HankaRupczewska napisał(a):asher napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):Trochę temu paliłam po dwie paczki dziennie 8)A jakich? 8) Kiedyś Carmenów ( ale - co ty k**** wiesz o Carmenach ) - a potem LM-ów :roll: - sama sobie wypipkowałam :-? :wink: ja wiem ja wiem , strasznie smierdziały :evilbat: fffuuuujjj / ale ja nie paliłam 8) :lol: :lol: / Quote
Hanna R. Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):asher napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):Trochę temu paliłam po dwie paczki dziennie 8)A jakich? 8) Kiedyś Carmenów ( ale - co ty k**** wiesz o Carmenach ) - a potem LM-ów :roll: - sama sobie wypipkowałam :-? :wink: ja wiem ja wiem , strasznie smierdziały :evilbat: fffuuuujjj / ale ja nie paliłam 8) :lol: :lol: / Tak, tak, tak !!! :lol: :lol: :lol: Pamietam ZAGRANICĘ ( była to Jugosławia ) - wszyscy od nas w kawiarni dziwnie szybko sie oddalali :wink: Quote
asher Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 No jak to cio wiem o Carmenach? :o Dużo wiem o Carmenach, choć osobistych doświadczeń z nimi nie mam. Sporo wiem też o Radomskich i Kapitanach :evilbat: Quote
Maga100 Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 HankaRupczewska napisał(a): Kiedyś Carmenów ( ale - co ty k**** wiesz o Carmenach ) - a potem LM-ów :roll: - sama sobie wypipkowałam :-? ale ww wątku powinno być o Camelach :-? a mój pierwszy papieros zwędzony tacie to był John Player Special - ktos pamięta? 8) I moja pierwszą miłość w podstawówce zwędziłam właśnie na tego papierosa 8) A potem go rzuciłam po 3 dniach (te miłość), bo usiłował mnie pocałowac w windzie :o I dostał w dziób 8) Quote
Hanna R. Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Maga100 napisał(a):HankaRupczewska napisał(a): Kiedyś Carmenów ( ale - co ty k**** wiesz o Carmenach ) - a potem LM-ów :roll: - sama sobie wypipkowałam :-? ale ww wątku powinno być o Camelach :-? a mój pierwszy papieros zwędzony tacie to był John Player Special - ktos pamięta? 8) I moja pierwszą miłość w podstawówce zwędziłam właśnie na tego papierosa 8) A potem go rzuciłam po 3 dniach (te miłość), bo usiłował mnie pocałowac w windzie :o I dostał w dziób 8) Noooo to Ty dominujący OSOBNIK JESTEŚ ! tYP aLFA :lol: Jak zawiążą spisek wewnąnątrz domowy - To będa cię szkolić - np klikerem :roll: :roll: :roll: Quote
Maga100 Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Noooo to Ty dominujący OSOBNIK JESTEŚ ! tYP aLFA :lol: Jak zawiążą spisek wewnąnątrz domowy - To będa cię szkolić - np klikerem :roll: :roll: :roll: ale jak można niewinne dziewczę atakować w windzie? :evil: a ten spisek to kto ma zawiązać? :o Leon z TZtem? hahahahah 8) nie mają szans :evilbat: Quote
zadziorny Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 A ja mogę coś, kurwa, powiedzieć o Carmenach ponieważ latami paliłem to świństwo :evil: Łomatko, ale mnie wypipkowało :wink:. No to idę: Quote
daga10011 Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 ja tez palilam Carmeny i Kapitany :roll: ..moje ulubione byly Camele :lol: ..teraz pale LM lub marlboro-ale od nowego roku rzucam-znowu :roll: :oops: .mam nadzieje ze na stale-za duzo kasy idzie na to swinstwo-w ciagu roku przepalam chyba tyle co jeden leon zje w miesiacu :roll: .... Quote
mmbbaj Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 daga10011 napisał(a):...w ciagu roku przepalam chyba tyle co jeden leon zje w miesiacu :roll: .... A nie odwrotnie? :wink: :lol: Quote
PIKA Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 daga10011 napisał(a):...w ciagu roku przepalam chyba tyle co jeden leon zje w miesiacu :roll: .... To albo mało palisz, albo leony za dużo jedzą :o :lol: Quote
Recommended Posts