malawaszka Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Lucy* napisał(a):Kurcze jak ja Wam to wytłumaczę.. Malawszaka może będziesz wiedzieć... jest taka droga ktora leci z Zagórza przez Klimontów (Hubala Dobrzańskiego) potem mija bokiem moją mieścinę czyli Osiedle Juliusz i dalej sobie leci , następnie po prawej stronie jest Balaton ukryty nieco w lesie , a jakbyś pojechała jeszcze kawalątek dalej to będzie rozjazd - na prawo na Sosinę , na lewo na Kazimierz :D jesooo wiem gdzie to jest i ja tamtędy baardzo często jeżdżę do Jaworzn przez Maczki :-? że też nigdy nie zbłądziłam nad Balaton :lol: Quote
malawaszka Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 asher napisał(a):A ja w maju byłam nad Sosiną :multi: Kurczę, dziewczyny, jak będę się wybierała do rodzinki, to dam znac. No przecież grzech by się było nie spotkać, nie? :D Asher PEWNIE!!!! :multi: a kiedy planujesz odwiedzinki 8) :D Quote
Lucy* Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Jasne :multi: gadajcie kiedy :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
asher Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 A tego niestety nie wiem... Ale może jeszcze przed nowym rokiem mi sie uda :wink: Quote
mmbbaj Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 asher napisał(a):... mmbbaj a co jest z Chechłem nie tak? W zalewie ponoć można się kąpać, ale rzeka Chechło....brudna :( asher napisał(a):... Kurczę, dziewczyny, jak będę się wybierała do rodzinki, to dam znac. No przecież grzech by się było nie spotkać, nie? :D A my w te wakacje byliśmy w Chrzanowie 2 razy! :D Quote
Alicja Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 A może ktoś jest z Rybnika i okolic / znaczy może ma rodzinę , / bo my tu jak na wygnaniu :wink: :lol: Quote
Alka Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):A może ktoś jest z Rybnika i okolic / znaczy może ma rodzinę , / bo my tu jak na wygnaniu :wink: :lol: chociaż we dwie nam razniej... :wink: :D Quote
Alicja Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Alka napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):A może ktoś jest z Rybnika i okolic / znaczy może ma rodzinę , / bo my tu jak na wygnaniu :wink: :lol: chociaż we dwie nam razniej... :wink: :Dno tak ale mogłyby od czasu do czasu odwiedzić... :-? :wink: Quote
asher Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 mmbbaj, ja nawe nie wiedziałam, że jest jakaś rzeka Chechło :lol: A w zalewie to się na sto procent można kąpac, moje kuzynostwo tam jeździ i żadnych parchów nie dostaje :wink: Alicje drogie, a może to wy nas w razie czego odwiedzicie,co? :D Quote
Hanna R. Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Asher - wysłałyśmy się z Manią na twoją skrzynkę. Chcesz nas jeszcze ??? 8) Quote
asher Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 Chcem chcem chcem :multi: Dziękujem :buzi: Maniuta jest słodka :loveu: Dzisiaj w lecznicy widziałam jej siostrę bliźniaczkę, tyle, że brzydszą 8) (i tez z guzami sutka, ale ogrooomnymi, a waściciele nie chcą usuwać :o :( ) Quote
Hanna R. Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 asher napisał(a): Dzisiaj w lecznicy widziałam jej siostrę bliźniaczkę, tyle, że brzydszą 8) (i tez z guzami sutka, ale ogrooomnymi, a waściciele nie chcą usuwać :o :( ) Ale dlaczego ? :o Mówili ??? Quote
bos Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 :D :D asher - dzięki podanemu linkowi na galerii Jazona trafiłem do Twoich Boorków. To naprawdę jest piękne widząc takie ślicznoty zabawiające się wokół domu , a zabawa z wodą........ :D :D :P Jazon gdy pierwszy raz zjawił się na działce tak upodobał sobie wąż z wodą ,że go przegryzł, i od tego czasu woda to wróg :evilbat: ktorego trzeba unieszkodliwić,więc goni za każdym strumieniem wody jak Twoje psiurki. Miło mi było zagościć w galerii Boorków. Pozdrawiam Ciebie i pieski :hand: ............... :Dog_run: :D :D :hand: Quote
asher Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 Haniu, nie dociekałam... :-? Z tego, co zrozumiałam, to suczka jest już stareńka i nie chcieli jej męczyć... :roll: Bos, witaj :hand: :D Quote
Alicja Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 asher napisał(a):mmbbaj, ja nawe nie wiedziałam, że jest jakaś rzeka Chechło :lol: A w zalewie to się na sto procent można kąpac, moje kuzynostwo tam jeździ i żadnych parchów nie dostaje :wink: Alicje drogie, a może to wy nas w razie czego odwiedzicie,co? :Da czy ty masz pojęcie jak ta Warszawa daleko od nas leży :-? :lol: :lol: :lol: Quote
mmbbaj Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 asher napisał(a):mmbbaj, ja nawe nie wiedziałam, że jest jakaś rzeka Chechło :lol: Oto ona! :lol: Quote
Alicja Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 mmbbaj napisał(a):asher napisał(a):mmbbaj, ja nawe nie wiedziałam, że jest jakaś rzeka Chechło :lol: Oto ona! :lol: 8) jak nasza Ruda albo Nacyna :wink: Quote
PIKA Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 mmbbaj napisał(a):asher napisał(a):mmbbaj, ja nawe nie wiedziałam, że jest jakaś rzeka Chechło :lol: Oto ona! :lol: To jest rzeka? :o Toz to strumyczek siakis :lol: Quote
asher Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 Hahaha,dzięki mmbbaj :lol: ps. dlaczego twoja stronka nie działa? :( Quote
mmbbaj Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 asher napisał(a): ps. dlaczego twoja stronka nie działa? :( Właśnie sprawdziłam i mnie się otwiera, ale niektórzy zgłaszają, że mają z tym problem :( Nie wiemy dlaczego :niewiem: Quote
Alicja Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 mmbbaj napisał(a):asher napisał(a): ps. dlaczego twoja stronka nie działa? :( Właśnie sprawdziłam i mnie się otwiera, ale niektórzy zgłaszają, że mają z tym problem :( Nie wiemy dlaczego :niewiem: a u mnie działa :angel: Quote
Hanna R. Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Małgosiu i Marku, bardzo ładne są Wasze prace - zwłaszcza ta : Śliczna jest :klacz: Quote
Hanna R. Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Oooo, Asher - przepraszam - skorzystałam z twojej galerii - bo oglądając prace MM zapomniałam, że jestem u Ciebie :oops: Ale obraz jest taki " klimatyczny " .... Quote
zadziorny Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):mmbbaj napisał(a):asher napisał(a):mmbbaj, ja nawe nie wiedziałam, że jest jakaś rzeka Chechło :lol: Oto ona! :lol: 8) jak nasza Ruda albo Nacyna :wink: Raczej Nacyna :lol: Ruda jest szersza :roll: :wink: Quote
Alicja Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 zadziorny napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):mmbbaj napisał(a):asher napisał(a):mmbbaj, ja nawe nie wiedziałam, że jest jakaś rzeka Chechło :lol: Oto ona! :lol: 8) jak nasza Ruda albo Nacyna :wink: Raczej Nacyna :lol: Ruda jest szersza :roll: :wink:zależy w którym miejscu :wink: :lol: Quote
Recommended Posts