malawaszka Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 aaa Luna też - wszystko sobie przywłaszca :-? Quote
Lucy* Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Hallo :o gdzie żeście się Boorki pochowały ?? :lol: :lol: Co tam u was ?? Quote
asher Posted October 10, 2005 Author Posted October 10, 2005 Za moment pędzimy z Sabiną do weta na badanie krwi, a wieczorem jeszcze do kardiologa na EKG i RTG płuc... A za jakiś tydzień kolejna operacja :roll: Zdjęć nowych niestety nie mam, bo nie mam cyfrówki :-? Ale za to wstawiam wczorajsze z odwiedzin u Oskarka ze schroniska w Gliwicach. Obecnie Oskar jest w Warszawie na SGGW i czeka na konsultacje u ortopedy. Półtora roku temu miał wypadek i ma całkowicie niesprawne tylne łapki :( Ciocia asher pierwsza z prawej. W białej kurtce ciocia asiaf1, a w czerwonym polarze ciocia asiuniap (same Aśki :lol: ) i jej ciemnowłosa córa. Zdjęcia robiła ciocia doddy. A tutaj oskarkowy topik. Quote
Alicja Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Czytałam już o Oskarku , jest taki kochany , a te jego oczy jak się spojrzy to oczy mokre i miękkie serce :( Quote
Hanna R. Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 "JOANNA - chętnie opiekuje sie domowymi zwierzętami, słabszymi , chorymi, lubi być przydatna i potrzebna, a w życiu kieruje sie przede wszystkim sercem, skłonna poświecać sie ideałom - jest także uparta, bywa porywcza, łatwo wpada w gniew i złość , a częst bywa poprostu tyranem " :roll: :lol: :roll: Tyle cytat .... No i co wy na to , Joanny ??? Asiu, dla Sabinki specjalne :buzi: od nas wszystkich. Od mojej domowej Joanny oczywiście też 8) Quote
LAZY Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 HankaRupczewska napisał(a):"JOANNA - chętnie opiekuje sie domowymi zwierzętami, słabszymi , chorymi, lubi być przydatna i potrzebna, a w życiu kieruje sie przede wszystkim sercem, skłonna poświecać sie ideałom - jest także uparta, bywa porywcza, łatwo wpada w gniew i złość , a częst bywa poprostu tyranem " :roll: :lol: :roll: Tyle cytat .... No i co wy na to , Joanny ??? Asiu, dla Sabinki specjalne :buzi: od nas wszystkich. Od mojej domowej Joanny oczywiście też 8) Cytat pasuje do Asi jak ulał! :D Quote
Hanna R. Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 LAZY napisał(a): Cytat pasuje do Asi jak ulał! :D Niewątpliwie najbardziej ta część o TYRANIE :lol: Quote
LAZY Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 HankaRupczewska napisał(a):LAZY napisał(a): Cytat pasuje do Asi jak ulał! :D Niewątpliwie najbardziej ta część o TYRANIE :lol: Własciwie to nie mogłam się zdecydowac, która częśc najbardziej, ale chyba ten tyran to faktycznie dobre porównianie... :evilbat: :lol: Quote
asher Posted October 11, 2005 Author Posted October 11, 2005 Odstosunkowac się proszę ode mnie :evil: :lol: A tak w ogóle to ja miałam być Jakubem :evilbat: a jak się okazało, że Jakub moim rodzicom nie wyszedł, to Elwirą :evilbat: Babcia się uparła :evilbat: I mam tak na drugie :evilbat: :roll: To imię kojarzy mi się z totalną słodka idiotką :lol: (z góry przepraszam wszystkie Elwiry :oops: :lol: ) Quote
Alicja Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 asher napisał(a):Odstosunkowac się proszę ode mnie :evil: :lol: A tak w ogóle to ja miałam być Jakubem :evilbat: a jak się okazało, że Jakub moim rodzicom nie wyszedł, to Elwirą :evilbat: Babcia się uparła :evilbat: I mam tak na drugie :evilbat: :roll: To imię kojarzy mi się z totalną słodka idiotką :lol: (z góry przepraszam wszystkie Elwiry :oops: :lol: )hi hi ja mam syna Jakuba :lol: i mamę Joaśkę :lol: , a Elwirę znam tylko jedną :wink: Quote
asher Posted October 11, 2005 Author Posted October 11, 2005 Tfu odpukac płuca czyste. Jeszcze w sobotę robimy badania krwi i za ydzień w czwartek operacja... :roll: Quote
Lucy* Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Będzie dobrze Asiu :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Alicja Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 asher napisał(a):Tfu odpukac płuca czyste. Jeszcze w sobotę robimy badania krwi i za ydzień w czwartek operacja... :roll:nie ma innej opcji , musi być OK :wink: Quote
Maga100 Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 asher napisał(a):Odstosunkowac się proszę ode mnie :evil: :lol: A tak w ogóle to ja miałam być Jakubem :evilbat: a jak się okazało, że Jakub moim rodzicom nie wyszedł, Asher, no nie uwierzysz :lol: ja też miałam być Jakubem :lol: I byli tak zaskoczeniu po urodzeniu, że przez pierwsze parę dni w ogóle nie miałam imienia 8) Po latach kupili sobie psa i nazwali go... Kuba :P Quote
asher Posted October 12, 2005 Author Posted October 12, 2005 Maga100 napisał(a):Asher, no nie uwierzysz :lol: ja też miałam być Jakubem :lol: I byli tak zaskoczeniu po urodzeniu, że przez pierwsze parę dni w ogóle nie miałam imienia 8) Hahaha, mój ojciec, ze względu na specyfikę dnia, w którym postanowiłam przyjśc na świat, był tak zaskoczony, że nie mógł uwierzyć w to, że się w ogóle urodziłam :lol: Myślał, że go wszyscy w konia robią i nawet pojemniki na pościel w tapczanach sprawdzał, mysląc, że moja docipna mama się tam przed nim schowała :o :lol: A z tym, że ma córkę a nie syna, do dziś się nie pogodził :roll: :evilbat: Quote
Maga100 Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 asher napisał(a): A z tym, że ma córkę a nie syna, do dziś się nie pogodził :roll: :evilbat: hahaha, mój też się czasami zapominał :lol: Ale za to już w podstawówce umiałam się bić 8) :lol: Quote
PIKA Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Maga100 napisał(a):asher napisał(a): A z tym, że ma córkę a nie syna, do dziś się nie pogodził :roll: :evilbat: hahaha, mój też się czasami zapominał :lol: Ale za to już w podstawówce umiałam się bić 8) :lol: O! :o To tak jak ja :o Wszystkich chłopaków lalam :oops: Quote
Alicja Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 asher napisał(a):Maga100 napisał(a):Asher, no nie uwierzysz :lol: ja też miałam być Jakubem :lol: I byli tak zaskoczeniu po urodzeniu, że przez pierwsze parę dni w ogóle nie miałam imienia 8) Hahaha, mój ojciec, ze względu na specyfikę dnia, w którym postanowiłam przyjśc na świat, był tak zaskoczony, że nie mógł uwierzyć w to, że się w ogóle urodziłam :lol: Myślał, że go wszyscy w konia robią i nawet pojemniki na pościel w tapczanach sprawdzał, mysląc, że moja docipna mama się tam przed nim schowała :o :lol: A z tym, że ma córkę a nie syna, do dziś się nie pogodził :roll: :evilbat: czyżbyś przyszła na świat 1 kwietnia :wink: co do bicia :oops: to w 8 kl podstawówki pobiłam syna z-cy dyr , 8) za całokształt Quote
Maga100 Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): co do bicia :oops: to w 8 kl podstawówki pobiłam syna z-cy dyr , 8) za całokształt pewnie był lizusem :evilbat: a ja kiedyś obejrzałam film, gdzie kobieta chlasnęła faceta otwartą dłonią w pysk i tak mi się spodobało, że testowałam na kolegach w klasie :lol: Tylko, że później, świnie, zbiorowo sie poskarżyli wychowawczyni i potem już nie było wesoło :-? Quote
Alicja Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): co do bicia :oops: to w 8 kl podstawówki pobiłam syna z-cy dyr , 8) za całokształt pewnie był lizusem :evilbat: a ja kiedyś obejrzałam film, gdzie kobieta chlasnęła faceta otwartą dłonią w pysk i tak mi się spodobało, że testowałam na kolegach w klasie :lol: Tylko, że później, świnie, zbiorowo sie poskarżyli wychowawczyni i potem już nie było wesoło :-?nie, był okropny i dostał po m.....e za wyciagnięcie mi krzesła spod poopy a potem jeszcze tym krzesłem :oops: , a w licem mieliśmy wspólną książkę do rosyjskiego 8) :lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Jak mnie kolega pociagnął za warkocz to oberwał podręcznikiem w łeba :lol: A nasza wychowawczyni to nie sadzała z najbardziej rozrabiającym chlopakiem i jak ten rozrabial na lekcji to obrywal po łbie .... ksiązka oczywiście :lol: To w podstawówce było :roll: Quote
Lucy* Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Dlaczego ja nikogo nie pobiłam w podstawówce ?? :cry: Tak to mogłabym se z wami powspominać.. :wallbash: To ino zapytam jak tam boorki ?? :D Quote
asher Posted October 13, 2005 Author Posted October 13, 2005 Boorki całe utytłane w błocie i piasku po porannym deszczowym spacerze :roll: Własnie leżą w przedpokoju z zakazem wejścia "na salony" i schną :lol: Quote
Recommended Posts