Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']Katerinas ...zobacz jakie tu były cudeńka na oddanie ;)
http://www.dogomania.pl/threads/199127-*Pabianice*-bezdomna-CUDNA-sunia-oszczeni%C5%82a-sie-w-lecznicy-SZUKAMY-DS-DT/page4

o matko jakie cudeńka... wymiękłam :loveu::loveu:
uwielbiam takie merlaki :)

Nie mam czasu tak przeglądać dogo ... choć zaglądam na dział adopcyjny na tyle ile mi czasu starczy... Ale tych cudeniek nie przyuważyłam...
Są piękne. I cieszę się, że mają wszystkie już swoje domki. Bo na to wygląda z postów.

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jak dostałam od Asi życzenia z podpisem: Asia, Bugajski i Truś to aż mi serce mocniej zabiło, ale takiego cuda to ja się nie spodziewałam! On jest przepiękny!!!

Posted

[quote name='Agnes']Lo rany, niech maluch szybko dochodzi do siebie! I z niecierpliwoscia czekam na spacer:loveu::loveu:
Odezwę się do ciebie w tym tygodniu :) Z tym, że u mnie tylko weekendy wchodzą w grę, bo jak wracam z pracy, to już ciemno...

[quote name='Katerinas']Kochana Ty nie kuś... bo wtedy jakimś dziwnym sposobem Trusiek Ci zaginie ;)
A Dora będzie miała super towarzysza ;)
(żartuję :lol:)

Ale na spacerem bardzoe chętnie. Dora kocha małe szczeniorki.
Teraz wychowuje szczeniora sąsiadów :)
Uwierz, po góra dwóch dniach przebywania non stop z Truśkiem Dorka postanowi się wyprowadzić :diabloti:
A ja chyba nie mam do ciebie telefonu :hmmmm:

[quote name='Katerinas']asher - Czy aussie są takie same jak bordery pod względem charakteru?Fajniejsze :grins:

Lazy, cieszę się, że mały się podoba :D

Kama&Diana, witaj :)

Posted

asher napisał(a):
Uwierz, po góra dwóch dniach przebywania non stop z Truśkiem Dorka postanowi się wyprowadzić :diabloti:
Nie Dora. Uwierz mi. To stoicki spokój.
A wręcz bym powiedziała, że ona się marnuje... bo to pies do dogoterii...
Teraz wychowuje cockera, który ma motorek w d. ;)

asher napisał(a):
A ja chyba nie mam do ciebie telefonu :hmmmm:
Jakby co 601-176-185 :)

• 1 month later...
Posted

Nie ma już Boorków :(

Bugi zasnął dziś o 21.15. Idealny do końca. Najukochańszy, najcudowniejszy, najdzielniejszy Pies na świecie. Za miesiąc skończyłby 14 lat.
Teraz Sabinka już nie jest sama.

(')

Posted

Asiu dopiero się dowiedziałam.... a jeszcze w weekend na spacerze myślałam sobie o was i naszych dawnych spacerach, a tu taka wiadomość :((

Żegnaj Bugajski...Ucałuj i od nas Sabinkę... [']['][']

Posted

Dzięki, Kochani.
Klaudia, ja też wspominam... A wiesz, że to Ty zrobiłas jedno z moich dwóch ulubionych zdjęć Bugajskiego? Jak wciska mi nos pod pachę, żeby dobrać się do piłki :)