asher Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Dzięki Bartolini :) Chciałabym napisać, że zapraszam częśćiej, ale sam(a) widzisz, że ostatnio nic się tu nie dzieje ;) ps. Mam jazdy :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 asher napisał(a): ps. Mam jazdy :diabloti: po czym???? :crazyeye: Quote
asher Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 malawaszka napisał(a):po czym???? :crazyeye:A bo to nie można mieć ot tak sobie, spontanicznie, po niczym? :niewiem: brrrrum brrrum brrrrrrrrrrrrrum brrrruuuuuuuum :p Quote
malawaszka Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 asher napisał(a):A bo to nie można mieć ot tak sobie, spontanicznie, po niczym? :niewiem: brrrrum brrrum brrrrrrrrrrrrrum brrrruuuuuuuum :p tak spontanicznie... po niczym jak ktoś ma jazdy to ląduje w wariatkowie :p Quote
Agnes Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 asher napisał(a): ps. Mam jazdy :diabloti: i jak?:evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='asher']ps. Mam jazdy :diabloti: zrób od razu kat. A, to cię w przyszłym roku na zlot zabiorę :evil_lol: Witaj, Asherku, gdzie byłaś, jak cię nie było? Bo nie było cię tam, gdzie ja byłam. Quote
PIKA Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 asher napisał(a): ps. Mam jazdy :diabloti: a mozesz podac godziny i trasę ? :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 ......:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
asher Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 ŚMiejcie, się, babolce, śmiejcie :angryy: A ja dzisiaj miałam totalnego doła szkoleniowego, nawet na pierwszej godzinie tak źle nie jeździłam, ja chrzanię :crazyeye: :placz: Ale ogólnie jest super! Jak siadam za kółkiem, to sobie odpoczywam, po całym dniu paskudnie stresującej pracy :loveu: Obawiam się tylko, że instruktor i inni kierowcy nie mają wtedy tak dobrze :evil_lol: Agnes, dzięki za polecnie Krzysztofa ;) [quote name='Maga100']Witaj, Asherku, gdzie byłaś, jak cię nie było? Bo nie było cię tam, gdzie ja byłam. Nie bądź taka pewna, całkiem niedawno leżałam sobie na Madalińskiego :cool1: A o A może za jakiś czas pomyślę :diabloti: Quote
Agnes Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='asher']Agnes, dzięki za polecnie Krzysztofa ;) rozumiem, ze pasuje?:eviltong: Powodzenia w dalszych jazdach w takim razie! A jak Boogie sie czuje? Quote
PIKA Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='asher']ŚMiejcie, się, babolce, śmiejcie :angryy: A ja dzisiaj miałam totalnego doła szkoleniowego, nawet na pierwszej godzinie tak źle nie jeździłam, ja chrzanię :crazyeye: :placz: Aaa to normalne.. Ja tak miałam w 5 lub 6 godzinie ... .. teraz to masz z górki :eviltong: Mam nadzieję, ze jutro ok. 5-6 rano jazd nie masz? :evil_lol: Quote
asher Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Agnes, pasuje ;) Ale pierwsze wrażenie było... hmmm... dziwne, bo spodziewałam się starszego pana :lol: [quote name='PIKA']Aaa to normalne.. Ja tak miałam w 5 lub 6 godzinie ... .. teraz to masz z górki :eviltong: Mam nadzieję, ze jutro ok. 5-6 rano jazd nie masz? :evil_lol: Ja na 11-12... Ale to po postu efekt zmęczenia: mocno nerwowy tydzień w pracy, pobudka o 5 rano (jazdy po południu)... Byłam totalnie rozkojarzona :shake: Quote
Agnes Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 asher napisał(a):Agnes, pasuje ;) Ale pierwsze wrażenie było... hmmm... dziwne, bo spodziewałam się starszego pana :lol: a chcialabys starszego pana?:evil_lol: Co do dola szkoleniowego - normalne, pojawia sie szczegolnie w polowie i pod koniec jazd:evil_lol: A teraz ile wyjezdzilas? Quote
asher Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Agnes napisał(a):a chcialabys starszego pana?:evil_lol: Nie :evil_lol: Na początku trochę byłam speszona, ale szybko nauczyłam się doceniać również walory estetyczne instruktora :lol: Agnes napisał(a):Co do dola szkoleniowego - normalne, pojawia sie szczegolnie w polowie i pod koniec jazd:evil_lol: A teraz ile wyjezdzilas?12 ;) PIKA, nie, dziś nie mam jazd. Ale serdecznie zapraszam na Ursynów/Mokotów/Ochotę/Okęcie w przyszłym tygodniu, codziennie w godz. 17-19 :loveu::loveu::loveu: :diabloti: Quote
PIKA Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 asher napisał(a):Agnes, pasuje ;) Ale pierwsze wrażenie było... hmmm... dziwne, bo spodziewałam się starszego pana :lol: Ja na 11-12... Ale to po postu efekt zmęczenia: mocno nerwowy tydzień w pracy, pobudka o 5 rano (jazdy po południu)... Byłam totalnie rozkojarzona :shake: A Ty myslisz, że ja to na urlopie byłam jak mialam jazdy? :eviltong: asher napisał(a): PIKA, nie, dziś nie mam jazd. Pytałam o jutro :p ale licze na to, ze w niedzielę tak rano wstawać nie będziesz :evil_lol: asher napisał(a): Ale serdecznie zapraszam na Ursynów/Mokotów/Ochotę/Okęcie w przyszłym tygodniu, codziennie w godz. 17-19 :loveu::loveu::loveu: :diabloti: Bardzo dziekuję :diabloti: posiedze w domu :evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='asher'] Nie bądź taka pewna, całkiem niedawno leżałam sobie na Madalińskiego :cool1: A o A może za jakiś czas pomyślę :diabloti: oooo, patrz, ja też :cool3: dokładnie 2 miesiące i 9 dni temu :eviltong: Quote
dbsst Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 asher napisał(a): Ale ogólnie jest super! Jak siadam za kółkiem, to sobie odpoczywam, po całym dniu paskudnie stresującej pracy :loveu: Obawiam się tylko, że instruktor i inni kierowcy nie mają wtedy tak dobrze :evil_lol: o nie kolejny pirat rośnie ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: pamiętaj omijaj Bielany :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
asher Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 [quote name='dbsst']o nie kolejny pirat rośnie ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: pamiętaj omijaj Bielany :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]Oooo, niech no tylko zdobędę prawko, już mam pierwszy cel wycieczki :cool3: :diabloti: Quote
Alicja Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='asher']Oooo, niech no tylko zdobędę prawko, już mam pierwszy cel wycieczki :cool3: :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:na Śląsk sie wybierasz tez :roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
asher Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:na Śląsk sie wybierasz tez :roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]A zapraszasz? :loveu: Może w przyszłym tygodniu uda nam się wreszcie wyjechać za miasto (ech, korki...), a do gierkówki rzut beretem... :cool1: Quote
Vectra Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 przyjedziesz do mnie :multi: :diabloti: Quote
Alicja Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='asher']A zapraszasz? :loveu: Może w przyszłym tygodniu uda nam się wreszcie wyjechać za miasto (ech, korki...), a do gierkówki rzut beretem... :cool1:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dobra ...powiem tylko którędy moja szefowa chodzi :p o i może sie z Tobą zabiorę w drodze powrotnej :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
dbsst Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='asher']Oooo, niech no tylko zdobędę prawko, już mam pierwszy cel wycieczki :cool3: :diabloti:[/quote] czym ja sobie zasłużyłam na tak krótki żywot oszczędź psa chociaż :diabloti: a tak serio zapraszam Quote
malawaszka Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 nooo i liczę na to, że w końcu do Trzebini przyjedziesz autkiem i będziesz miała wiece jczasu :cool3: Quote
Maga100 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [B]Aszerku i ja czekam na ciebie w Pierdach :loveu:[/B] Quote
Recommended Posts