Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

"Asher" napisał(a):
Nie wiem, które dokonało tej sztuki. Zlew jest przecież wysoko, Sabina ślepa, a Bugajski z niedowładem tylnych łap...

Wiódł ślepy kulawego... ;)

Weki też ma na koncie takie występki, po których śladu nie ma...:mad:
Ostatnio zeżarł pracowicie przygotowane(ugotowane, zmiksowane, przetarte...) żarełko dla Felka, miseczka była czyściutka, tylko zostawił ją na podłodze:mad:

Posted

asher napisał(a):

Katerinas, to wszystko przez Waszkę, to się u niej zaczęło!!!! Od jajka niespodzianki :mad:
Nie u Waszki a u mnie ... U mnie 23 listopada Dora wchrzaniła jajo i zagryzła kotletem a dzień później u Waszki Pepa zjadła jajo :lol:
A w ogóle to wszystko przez Twoje Boorki :lol: Jak zaczęłam czytać jak Ci wykradają a to ziemniaki, a to mięsiwo ze zlewu... to od razu Dora zaczęła kraść :cool3: ;) :lol:

Posted

[quote name='LAZY']Ale u Was wesoło!!!

Widzę, ze Sabinka to tak jak Ida lubi zżerać czyjś obiad. Ida surowego, zamrożonego kurczaka wyciagneła z garnka stojącego na kuchence i nie pozostawiła po osbie ani śladu. Ino brak kurczaka na rosół ją zdradził:) Sensacji żołądkowych nie było...moze zamrozona surowizna jej pasuje;)

Pozdrawiamy! ło matko :crazyeye: :lol: :lol:

asher
Powinnaś zmienić temat wątku na "co i jak kradną Wasze psy" :lol: Bo się robi ciekawie :lol:

• 2 months later...
Posted

[quote name='asher']Dzięki, Kasiu, za pamięć.
Bugajski ok, Sabinka niestety już nie... Słabnie mi słoneczko...

[FONT=Arial]Asherku ...mizianka dla Boorków :glaszcze: i tzrymajcie sie cieplutko [/FONT]

Posted

Po sterydzie jest nieco lepiej, ale ja nie mam złudzeń. To już ostatnie chwile razem.

A z weselszych rzeczy, Sabinka jest jedną z bohaterek tekstu o niewidomych psiakach w marcowym "Moim Psie", moja gwiazdeczka kochana :loveu:

Posted

[quote name='asher']Po sterydzie jest nieco lepiej, ale ja nie mam złudzeń. To już ostatnie chwile razem.

A z weselszych rzeczy, Sabinka jest jedną z bohaterek tekstu o niewidomych psiakach w marcowym "Moim Psie", moja gwiazdeczka kochana :loveu:

Asherku ... życzę Wam aby te ostatnie chwile pełne były uczucia i spokoju , aby było jak najmniej bólu ... :calus:

No to wyruszam na poszukiwania gazetki ;)

Posted

Dziś w Warszawie piękna pogoda, powłóczyliśmy się z Burczętami ponad godzinkę po Łąkach Wilanowskich, było cudnie! :loveu:
Po powrocie Słoninka pobawiła się gumową kością, wtrąbiła michę, a teraz sobie odsypia. Ale muszę burkową obudzić, bo wygląda już jak strach na wróble, trzeba się uczesać ;)

Za to Bugajski źle się czuje i ma głodówkę, pierdołek zrobił wczoraj kupę tylko na porannym spacerze no i dzisiaj boli go brzucho, a kupka ogromna, rozluźniona i z krwią :roll: Dałam mu nospę i nifuroksazyd. Martwi mnie, bo nie sępił dziś zbyt nachalnie, ale też nie czuje się chyba najgorzej, skoro chwilkę podokazywał z zabawką... Mam nadzieję, że obejdzie się bez wizyty u weta :roll:

Czyli u nas bez zmian, jak nie urok to... :p ;)
Ale i tak staram się łapać te dobre chwile :loveu: