Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):

Biedna Sabcia :evil_lol:

A czemu biedna? :hmmmm:
Ona w leb nie dostaje jak warczy na niego. :evil_lol:
On jest biedny, bo chlop a tu baby nim rzadza :evil_lol:
A tak w ogole to on sie jej boi :cool1:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

PIKA napisał(a):
A czemu biedna? :hmmmm:
Ona w leb nie dostaje jak warczy na niego. :evil_lol:
On jest biedny, bo chlop a tu baby nim rzadza :evil_lol:
A tak w ogole to on sie jej boi :cool1:

Biedna , bo musi patrzeć z politowaniem na takie ogromne i durne :evil_lol:

Posted

Waszka, a Ty czemu nie chcesz? :cool3:

Vectra napisał(a):
Biedna , bo musi patrzeć z politowaniem na takie ogromne i durne :evil_lol:

No mnie by kto pozalowal, bo ja sobie chociaz z tej jego durnosci zdaje sprawe

A tak w ogole Ewa to ja mam Twoja ksiazke i stabiliztor :cool3:
Ostatnio znalazlam jak bylam na zwolnieniu i robilam generalne porzadki :evil_lol:

Posted

Hehehe, ja też nie chcę Dużego Żółtego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Za to Dużą Żółtą chętnie wezmę :loveu:
Ale jak się uśmiechniesz do Kaki, to może się ulituje, ona młoda i jeszcze lubi wyzwania :evil_lol:

PIKA napisał(a):
Saba, dobzre, patrzy na Durnia z politowaniem, szczegolnie jak on na nia warczy bo akuratnie cos memla a ona smie przechodzic :evil_lol:

:crazyeye: Inti warczy na Sabę? Tym bardziej go nie chcę, wolę psy posiadające choć trochę instynktu samozachowawczego :diabloti::eviltong:

A z tym RTG to się nie wygłupiaj :mad: Będzie dobrze!!!!!!!!!

Posted

:multi::multi::multi:ja wiem ja wiem ...debe chciała żołtego :grins:

PIKA wiesz że musi być oki :p

Asherku .......czy płukanie gruczołów przydoopnych musi być w głupim jasku :razz::razz:

i jak mu go dadza to nic mu sie nie stanie ;/

Posted

PIKA napisał(a):
Chcesz Sabe? :crazyeye: To jest dopiero wyzwanie :evil_lol: do tego skostniale toto juz jest a Duren , mlody i nadal plastyczny :cool3:

Iiiii tam wyzwanie. Dojrzała, stateczna matrona :p

PIKA napisał(a):
A na RTG to ja nie wiem czy dzisiaj dotre, bo mialam wyjsc wczesniej, ale sie nie zanosi :angryy:
Babo, nie szukaj sobie wymówek, na RTG MARSZ!!!! :angryy:

Posted

asher napisał(a):
Hehehe, ja też nie chcę Dużego Żółtego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Za to Dużą Żółtą chętnie wezmę :loveu:
Ale jak się uśmiechniesz do Kaki, to może się ulituje, ona młoda i jeszcze lubi wyzwania :evil_lol:

Chcesz Sabe? :crazyeye: To jest dopiero wyzwanie :evil_lol: do tego skostniale toto juz jest a Duren , mlody i nadal plastyczny :cool3:

asher napisał(a):
:crazyeye: Inti warczy na Sabę? Tym bardziej go nie chcę, wolę psy posiadające choć trochę instynktu samozachowawczego :diabloti::eviltong:

Jak cos zre to warczy,:cool1: sama go idiotka tego nauczyla, to ma :eviltong:
Ale chyba nie warczy z wielkim przekonaniem, bo mu jeszcze za te warki nie wpierdzielila :cool1:

A na RTG to ja nie wiem czy dzisiaj dotre, bo mialam wyjsc wczesniej, ale sie nie zanosi :angryy:

Posted

O w mordę, a co to za czary :crazyeye: Mój post jest przed postem Piki, który zacytowałam :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

[quote name='Alicja']Asherku .......czy płukanie gruczołów przydoopnych musi być w głupim jasku :razz::razz:

i jak mu go dadza to nic mu sie nie stanie ;/

Alu, nie mam pojęcia, Bugajski jeszcze nigdy nie miał płukanych gruczolów. Tylko przetykane i to robili na żywca. Ale do przetykania wet używał igły służącej właśnie do płukania, więc może płukanie też się da zrobić bez znieczulenia :niewiem:
Jeden z wetów wspomnial to o podawaniu antybiotyków przez cewnik i to faktycznie miało odbywac się na głupim jasiu. I chyba niestety Bugajskiego to czeka :/
A co, Ozzy ma problem z pupką? Jak jest zdrowy, serducho silne, to od głupiego jasia raczej na pewno nic mu się nie stanie ;)

Posted

[quote name='asher']O w mordę, a co to za czary :crazyeye: Mój post jest przed postem Piki, który zacytowałam :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

ostatnio Dogo tak czaruje :angryy:

Alu, nie mam pojęcia, Bugajski jeszcze nigdy nie miał płukanych gruczolów. Tylko przetykane i to robili na żywca. Ale do przetykania wet używał igły służącej właśnie do płukania, więc może płukanie też się da zrobić bez znieczulenia :niewiem:
Jeden z wetów wspomnial to o podawaniu antybiotyków przez cewnik i to faktycznie miało odbywac się na głupim jasiu. I chyba niestety Bugajskiego to czeka :/
A co, Ozzy ma problem z pupką? Jak jest zdrowy, serducho silne, to od głupiego jasia raczej na pewno nic mu się nie stanie ;)

ano tak .....co jakiś czas jeździmy czyścić wnętrze doopalona :roll:...i dziś własnie już wet chciał mu to zrobić po podaniu jaska :razz::razz:ale ja spanikowałam ...mowił o wypłukaniu i podaniu antybioyku , ze już od tego nie uciekniemy a że byłam gotowa sie tam rozpłakać to dziś było wyduszanie doopki ......biedny Ozzulec ...przeżył napad 4 wściekłych , obezwładniajacych go bestii:diabloti:... no myśle że serducho ma Ozzy oki :roll::razz:

Posted

[quote name='Alicja']ano tak .....co jakiś czas jeździmy czyścić wnętrze doopalona :roll:...i dziś własnie już wet chciał mu to zrobić po podaniu jaska :razz::razz:ale ja spanikowałam ...mowił o wypłukaniu i podaniu antybioyku , ze już od tego nie uciekniemy a że byłam gotowa sie tam rozpłakać to dziś było wyduszanie doopki ......biedny Ozzulec ...przeżył napad 4 wściekłych , obezwładniajacych go bestii:diabloti:... no myśle że serducho ma Ozzy oki :roll::razz:
Alu, ja myślę, że nie ma co panikować. Lepiej kilka razy przyćpać psa głupim jasiem i porządnie oczyścić gruczoły, niż tak się z tym bujać. Zwłaszcza, że przy niedoleczonym stanie zapalnym mogą się robić przetoki, potem blizny co tylko pogorszy sprawę i w końcu może się okazać, że jedynym ratunkiem jest usunięcie gruczołów. A to już poważna operacja. No i wystarczy nieostrożny ruch chirurga, żeby uszkodzić zwieracz odbytu, a wtedy pies nie trzyma kału.
Jeśli boisz się głupiego jasia, to zrób wcześniej Ozziemu badanie krwi i ekg/echo serca. Jak wszystko będzie ok, to nie ma się czego bać ;)
Ozzy jeszcze nigdy nie był znieczulany? Jeśli nie, to postaraj się przypomniec sobie, czy kiedykowliek zareagował źle na jakieś leki, powiedz też lekarzowi o ewentualnych uczuleniach (bo coś mi się majaczy, że Ozzy jest alergikiem?).
Acha, jeszcze ejdno. Nie wiem, czy po samym głupim jasiu podaje się psu wybudzacz. Jesli tak, to postaraj się tego uniknąć. Dla organizmu o wiele lepiej bęzie, jeśli wybudzi się wlasnymi siłami.

Posted

asher napisał(a):

Babo, nie szukaj sobie wymówek, na RTG MARSZ!!!! :angryy:

Do 17,00 jest, nie zdaze :angryy: Bo oczywiscie jak mam wyjsci to sie nagle okazalo, ze jest pilna robota do zrobienia, a caly dzien na to byl :angryy:

Kurna jutro na 8,00 pojde .. pol dnia mi zejdzie :diabloti: a jak plucka mam czyste to chyba zaczne nowej roboty szukac :diabloti: Sobie to od roku obiecuje, ale chyba teraz obietnicy dotrzymam :diabloti:

Posted

PIKA napisał(a):
Do 17,00 jest, nie zdaze :angryy: Bo oczywiscie jak mam wyjsci to sie nagle okazalo, ze jest pilna robota do zrobienia, a caly dzien na to byl :angryy:

Kurna jutro na 8,00 pojde .. pol dnia mi zejdzie :diabloti: a jak plucka mam czyste to chyba zaczne nowej roboty szukac :diabloti: Sobie to od roku obiecuje, ale chyba teraz obietnicy dotrzymam :diabloti:

Nie ma to jak Państwowa służba zdrowia :diabloti:
Meliski sobie w termosik zaparz :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:multi::multi::multi:ja wiem ja wiem ...debe chciała żołtego :grins:

OOoo to jej zapisze, tylko jej nic nie mowcie :evil_lol:

[quote name='malawaszka']a to ma dla niego jakieś znaczenie?
Dla niego nie ma, :cool1: ale czy dla Ciebie ma? :cool1:

[quote name='Vectra']Nie ma to jak Państwowa służba zdrowia :diabloti:
Meliski sobie w termosik zaparz :evil_lol: :evil_lol:
W doopie mam ile będe czekać, ide jutro rano i niech się w robocie zastanawiają kiedy łaskawie się zjawie, jak mnie dzisiaj nie puścili :diabloti:

Posted

To ja przyszlam zameldowac, ze se fotke szczelilam :cool3:.....
i musze z ta swiadomoscia zyc do .. wtorku, bo dopiero we wtorek bedzie wynik :roll:
Na pocieszenie, to fotke dostane, jak w profesjonalnym studiu foto.........na CD :cool1: :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']To ja przyszlam zameldowac, ze se fotke szczelilam :cool3:.....
i musze z ta swiadomoscia zyc do .. wtorku, bo dopiero we wtorek bedzie wynik :roll:
Na pocieszenie, to fotke dostane, jak w profesjonalnym studiu foto.........na CD :cool1: :evil_lol:

:crazyeye::crazyeye:wow........

pociesz się ja też miałam robioną fote ...ale klasyczną ...bo se pani lekarz ubzdurała ze albo nie mam płuc albo mam z guzami a ja tam mam normalne dziewicze nieskalane płucka :grins:

Posted

PIKA napisał(a):

no to trzymamy do wtorku :kciuki:

Posted

PIKA napisał(a):

Ekstra :loveu: :diabloti:
czekamy do wtorku .... jak ja nie cierpię czekać :angryy:
a czemu tak długo ? czasu nie mają :cool3: :cool3:
To zawsze mnie fascynuje z Państwowej służbie zdrowia :loveu: czas oczekiwania
To samo badania za kase miała byś od ręki :roll: nie wiem po ki grzyb ten zus się płaci :angryy:

Posted

asher napisał(a):

powiedziała stareńka już asher....
co to za knucie za moimi plecami... jedno duże, goopie, ale czarne mi nie wystarczy? chociaż...wreszcie byłoby kolorowo....rottki ciemnie, bulwa ciemna... nudno się już robi :p