Alicja Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 :razz::razz::razz:...no to nie tylko ja sie robie sentymentalna ;):loveu: Asherku ...jak Sabinka choruje to chyba nie powinnaś teraz doszczepiać ....ale to naj powie wet ...faktycznie :razz:...wiem jak Ozzy miał gronka a potem wstrząs to doszczepialiśmy z dużym poślizgiem :razz::razz: Quote
PIKA Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Katerinas napisał(a): Ale.... Pika Gdzie Ty się podziewasz? ;) I szkoda że Cię nie ma tutaj... :sad: Brakuje Twojej galerii... Dzieki Kasiu :) Ja i tak nie mam czasu na nic :shake: Mlody tydzien temu skończyl rok, co nie oznacza, ze cos się w mózgownicy zmienilo :evil_lol: wręcz chyba gorzej jest, :evil_lol: bo jaja urosly, hormon glupoty sie wydziela, więc Mlody fiksuje :evil_lol: Można by się na jakiś spacer umowić, ale jak go teraz Dorka zobaczy to zawalu dostanie :evil_lol: asher napisał(a): Jeśli chodzi o okulistę, to niestety nie takie proste :shake: Cholercia, ja nie mam auta, ... :hmmmm: naprawde nie ma nikogo na Kabatach z autkiem? :hmmmm: A o taxi myślalaś? Trza cos pomysleć w tym temacie :roll: Quote
Katerinas Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 PIKA napisał(a):Dzieki Kasiu :) Ja i tak nie mam czasu na nic :shake: Mlody tydzien temu skończyl rok, co nie oznacza, ze cos się w mózgownicy zmienilo :evil_lol: wręcz chyba gorzej jest, :evil_lol: bo jaja urosly, hormon glupoty sie wydziela, więc Mlody fiksuje :evil_lol: Można by się na jakiś spacer umowić, ale jak go teraz Dorka zobaczy to zawalu dostanie :evil_lol: Chętnie... tylko się najpierw wygrzebiemy z choróbska :roll: sorki, asher za zaśmiecanie galerii :-) Quote
malawaszka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 PIKA napisał(a):jaja urosly, hormon glupoty sie wydziela, więc Mlody fiksuje :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pokaa jakąś foteczke :modla: Asher się na pewno nie obrazi :razz: Kurcze bez transportu to jest masakra :shake: ja sobie nie wyobrażam z moimi rozdarciuchami autobusem jechać :mdleje: nigdy nie jechały (Luna na 100% Pepa to nie wiem w sumie) ale mam wizję jakby to wyglądało :shock: Quote
Katerinas Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 kurcze.... czemu Pika nie może mieć swojej galerii? Quote
malawaszka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 może mieć - tylko nie chce :eviltong: tutaj :mad: Quote
PIKA Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 malawaszka napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: pokaa jakąś foteczke :modla: Asher się na pewno nie obrazi :razz: zaraz coś wydlubie ;) Katerinas napisał(a):kurcze.... czemu Pika nie może mieć swojej galerii? A po co ? Na II-giej grupie byl taki fajny dogowy temat.. caly zniknął niewiadomo czemu :mad: Quote
asher Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Wstawia, wstawiaj, nie obrażę się. A jak jeszcze wstawisz mi te zaległe burkowe(z sierpnia? :hmmmm: :evil_lol: ) to już w ogóle będzie super :lol: A Sabina właśnie nabrudziła w łazience (Niunia moja słodka, zawsze, jak ją przypili idzie do łazienki, teraz biedna nie mogła sama trafić, choć próbowała, na szczęście zorientowałam się w porę i ją zaprowadziłam). W biegunce jest krew :roll: Raz, dwa, trzy, wdech, wydech, nie panikować, nie panikować, nie panikować :roll: Krew jest dość jasna, więc to z jelit. Więc prócz nifuroksazydu nafaszerowałam ją przed chwilą Venterem. Do tego głodówka, oczywiście. Jasny gwint, taka biegunka na pewno straszliwie niunię osłabi. No i przeciwbólowego dziś Sabina nie dostanie :shake: Quote
Katerinas Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 PIKA napisał(a):A po co ? Na II-giej grupie byl taki fajny dogowy temat.. caly zniknął niewiadomo czemu :mad: cholerka..... ja tam kompletnie nie wiem co się dzieje na DGM. Nie znam się na układach i takich tam... Lubię popisać ze znajomymi, pogadać o psach. I chyba o to chodzi. W doopie mieć to co się dzieje na podgrupach rasowych. Tam chyba zawsze się różne kłótnie toczyły :roll: asher napisał(a):A Sabina właśnie nabrudziła w łazience (Niunia moja słodka, zawsze, jak ją przypili idzie do łazienki, teraz biedna nie mogła sama trafić, choć próbowała, na szczęście zorientowałam się w porę i ją zaprowadziłam). W biegunce jest krew :roll: Raz, dwa, trzy, wdech, wydech, nie panikować, nie panikować, nie panikować :roll: Krew jest dość jasna, więc to z jelit. Więc prócz nifuroksazydu nafaszerowałam ją przed chwilą Venterem. Do tego głodówka, oczywiście. Jasny gwint, taka biegunka na pewno straszliwie niunię osłabi. No i przeciwbólowego dziś Sabina nie dostanie :shake:cholerka..... Napisz mi Ty w końcu kiedy ta wizyta u Garncarza? Już Ci pisałam, Kabaty to nie koniec świata dla mnie. Tyle, że teraz jestem uziemiona z Miśkiem na zwolnieniu. Ale może ta wizyta nie teraz? Quote
asher Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Katerinas napisał(a):W doopie mieć to co się dzieje na podgrupach rasowych. Tam chyba zawsze się różne kłótnie toczyły :roll: Ja siedzę na owczrkach niemieckich i jest fajnie. Wiadomo, że czasem są zgrzyty, nie wszyscy we wszystkim się zgadzają, ale nie ma jakichś krwawych jatek, ot, czasami dość gorące dyskusje. Ale raczej bez jazd personalnych, itp ;) Katerinas napisał(a):cholerka..... Napisz mi Ty w końcu kiedy ta wizyta u Garncarza? Już Ci pisałam, Kabaty to nie koniec świata dla mnie. Tyle, że teraz jestem uziemiona z Miśkiem na zwolnieniu. Ale może ta wizyta nie teraz? Napisałam ;) Quote
PIKA Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Ja zapóźniona jestem bo z roboty dlubie :roll: Asia jakie sierpniowe? :hmmmm: A tak krew to świerza, czy taka strawiona? [quote name='Katerinas']Chętnie... tylko się najpierw wygrzebiemy z choróbska :roll: oo ja już mam dwa za sobą :roll: Waszka masz :) Quote
asher Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 PIKA, na głupim jasiu Inti był? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Bo jakiś taki spokojny, dostojny, niepowyginany :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: Ale, ale chyba trafił ci się wybitnie glucący egzemplarz? :razz: ;) ps. fotki z twojej sierpniowej wizyty na Kabatach, jak cię Jojkowa uczyła Młodego wystawiac, przed krajówką :cool1::mad: pps. krew świeża, jasno czerwona, takie jakby strzępki ze śluzem. Quote
PIKA Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Katerinas napisał(a): I chyba o to chodzi. W doopie mieć to co się dzieje na podgrupach rasowych. Tam chyba zawsze się różne kłótnie toczyły :roll: ? ale tam nie bylo żadnej awantury. Fajnie bylo. Po prostu temat byl i nagle zniknął i niewiadomo dlaczego Modzi dzialu tez nie wiedza :niewiem: Quote
asher Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 PIKA napisał(a):ale tam nie bylo żadnej awantury. Fajnie bylo. Po prostu temat byl i nagle zniknął i niewiadomo dlaczego Modzi dzialu tez nie wiedza :niewiem: Ostanio znowu serwer szwankował. Pewnie dlatego topik poszybował w kosmos... Chodzi o "Halo, halo..."? Quote
malawaszka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 mam nadzieję, że u Sabinki to nic poważnego :kciuki: ale Inti wielki :crazyeye: i jakie gluty :mdleje: hahaha masakra :evil_lol: no i ja bardzo jestem ciekawa jak sobie z Sabą poustawiali "współżycie" :razz: Quote
PIKA Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='asher']PIKA, na głupim jasiu Inti był? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Bo jakiś taki spokojny, dostojny, niepowyginany :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: Ale, ale chyba trafił ci się wybitnie glucący egzemplarz? :razz: ;) ps. fotki z twojej sierpniowej wizyty na Kabatach, jak cię Jojkowa uczyła Młodego wystawiac, przed krajówką :cool1::mad: pps. krew świeża, jasno czerwona, takie jakby strzępki ze śluzem. Na psa 2 km dalej zareagował (na chwilkę :evil_lol: ) Gluci sie, ale ja wiem czy wybitnie :niewiem: nie wstawilam ich ? :roll: to cos krwawi miedzy zoładkiem a doopą Moze byc doopa z powodu samej sraczki [quote name='asher']Ostanio znowu serwer szwankował. Pewnie dlatego topik poszybował w kosmos... Chodzi o "Halo, halo..."? Tak, Haloo, halo :placz: [quote name='malawaszka'] ale Inti wielki :crazyeye: i jakie gluty :mdleje: hahaha masakra :evil_lol: no i ja bardzo jestem ciekawa jak sobie z Sabą poustawiali "współżycie" :razz: Jaki on wielki? :crazyeye: nOrmalny jest :eviltong: Fizycznie, bo nie umyslowo :evil_lol: I jak widzisz on jeszcze żyje to jakos funkcjonuja :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 PIKA napisał(a): I jak widzisz on jeszcze żyje to jakos funkcjonuja :evil_lol: :mad:aleś opisała :eviltong: żadnej krwi nie było???? ot tak luźno samo przyszło??????? :razz: Quote
asher Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [quote name='malawaszka']:mad:aleś opisała :eviltong: żadnej krwi nie było???? A coś ty taka rządna? :diabloti: Bloody Washka :vamp::vamp::vamp: Spadam z Sabiną na spacer, mam nadzieję, że żadnej krwi nie będzie :mad: Quote
malawaszka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='asher']A coś ty taka rządna? :diabloti: Bloody Washka :vamp::vamp::vamp: Spadam z Sabiną na spacer, mam nadzieję, że żadnej krwi nie będzie :mad: no bo miało być tak strasznie zanim PIKA wzięła Intiego a tu nic :lol: podobnie zresztą jak u mnie - Luna miała za żadne skarby nie przyjąć do domu suki drugiej a tu jak do tej pory najmniej spięć z Pepą niż z samcami które się przewinęły :evil_lol: Quote
PIKA Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 malawaszka napisał(a)::mad:aleś opisała :eviltong: żadnej krwi nie było???? ot tak luźno samo przyszło??????? :razz: Wpierziel jest regularny :evil_lol: ale od niej bezkrwawo :eviltong: Ostatnio chcial jej oddac :evil_lol: Krwawo to bylo od tosy po uszach i od boksera pk doopie :mad: Quote
asher Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 PIKA napisał(a):Ostatnio chcial jej oddac :evil_lol: I co?????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: PIKA napisał(a):Krwawo to bylo od tosy po uszachWidac tosa woli kopiowane :eviltong: Dobra, spadam na ten spacer, bo znów będe musiała podłogę myć :roll: Acha, choć nikt nie zapytał, to i tak się pochwal :eviltong: Nie zdałam wczorajszego egzaminu :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 PIKA napisał(a):Wpierziel jest regularny :evil_lol: ale od niej bezkrwawo :eviltong: Ostatnio chcial jej oddac :evil_lol: Krwawo to bylo od tosy po uszach i od boksera pk doopie :mad: hahah ja też chcę wiedzieć co Saba na to oddawanie :evil_lol: asher napisał(a): Acha, choć nikt nie zapytał, to i tak się pochwal :eviltong: Nie zdałam wczorajszego egzaminu :evil_lol: :shake:o masz!!! ale ja to się zastanawiam czy te egzaminy to jakiś wstęp to mgr???? :placz::razz: Quote
PIKA Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 asher napisał(a):I co?????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a nic, :eviltong: Oba oberwaly ode mnie :evil_lol: ale on jej wpieprzy kiedys :cool3: Juz jak się bawią i on ją z klaty potraktuje to ona się przewraca :evil_lol: asher napisał(a):Widac tosa woli kopiowane :eviltong: jessuu jakby tak kopiowane pogryzł :mdleje: asher napisał(a):Acha, choć nikt nie zapytał, to i tak się pochwal :eviltong: Nie zdałam wczorajszego egzaminu :evil_lol: I co bedzie? :roll: Quote
malawaszka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 wow!!! bawią się????? :mdleje: ale zazdroszczę :placz: u mnie kurna Luna miewa ochotę i zaczepia Pepę do zabawy nawet ale Pepa ma ja w dupie - trafiła kosa na kamień :diabloti: Quote
PIKA Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 malawaszka napisał(a):wow!!! bawią się????? :mdleje: ale zazdroszczę :placz: u mnie kurna Luna miewa ochotę i zaczepia Pepę do zabawy nawet ale Pepa ma ja w dupie - trafiła kosa na kamień :diabloti: a bawią :multi: wprawdzie na dworzu tylko :diabloti: ale się bawią :loveu: Zdjęć Ci teraz nie wstawie bo nie wyrabiam z tym mulastym kompem w robocie :mad: Quote
Recommended Posts