Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:razz::razz::razz:...no to nie tylko ja sie robie sentymentalna ;):loveu:

Asherku ...jak Sabinka choruje to chyba nie powinnaś teraz doszczepiać ....ale to naj powie wet ...faktycznie :razz:...wiem jak Ozzy miał gronka a potem wstrząs to doszczepialiśmy z dużym poślizgiem :razz::razz:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Katerinas napisał(a):
Ale....
Pika
Gdzie Ty się podziewasz? ;) I szkoda że Cię nie ma tutaj... :sad:
Brakuje Twojej galerii...

Dzieki Kasiu :)
Ja i tak nie mam czasu na nic :shake:
Mlody tydzien temu skończyl rok, co nie oznacza, ze cos się w mózgownicy zmienilo :evil_lol: wręcz chyba gorzej jest, :evil_lol: bo jaja urosly, hormon glupoty sie wydziela, więc Mlody fiksuje :evil_lol:
Można by się na jakiś spacer umowić, ale jak go teraz Dorka zobaczy to zawalu dostanie :evil_lol:

asher napisał(a):

Jeśli chodzi o okulistę, to niestety nie takie proste :shake: Cholercia, ja nie mam auta, ...

:hmmmm: naprawde nie ma nikogo na Kabatach z autkiem? :hmmmm:
A o taxi myślalaś?
Trza cos pomysleć w tym temacie :roll:

Posted

PIKA napisał(a):
Dzieki Kasiu :)
Ja i tak nie mam czasu na nic :shake:
Mlody tydzien temu skończyl rok, co nie oznacza, ze cos się w mózgownicy zmienilo :evil_lol: wręcz chyba gorzej jest, :evil_lol: bo jaja urosly, hormon glupoty sie wydziela, więc Mlody fiksuje :evil_lol:
Można by się na jakiś spacer umowić, ale jak go teraz Dorka zobaczy to zawalu dostanie :evil_lol:
Chętnie... tylko się najpierw wygrzebiemy z choróbska :roll:
sorki, asher za zaśmiecanie galerii :-)

Posted

PIKA napisał(a):
jaja urosly, hormon glupoty sie wydziela, więc Mlody fiksuje :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: pokaa jakąś foteczke :modla: Asher się na pewno nie obrazi :razz:

Kurcze bez transportu to jest masakra :shake: ja sobie nie wyobrażam z moimi rozdarciuchami autobusem jechać :mdleje: nigdy nie jechały (Luna na 100% Pepa to nie wiem w sumie) ale mam wizję jakby to wyglądało :shock:

Posted

malawaszka napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: pokaa jakąś foteczke :modla: Asher się na pewno nie obrazi :razz:

zaraz coś wydlubie ;)

Katerinas napisał(a):
kurcze.... czemu Pika nie może mieć swojej galerii?

A po co ? Na II-giej grupie byl taki fajny dogowy temat.. caly zniknął niewiadomo czemu :mad:

Posted

Wstawia, wstawiaj, nie obrażę się. A jak jeszcze wstawisz mi te zaległe burkowe(z sierpnia? :hmmmm: :evil_lol: ) to już w ogóle będzie super :lol:

A Sabina właśnie nabrudziła w łazience (Niunia moja słodka, zawsze, jak ją przypili idzie do łazienki, teraz biedna nie mogła sama trafić, choć próbowała, na szczęście zorientowałam się w porę i ją zaprowadziłam).
W biegunce jest krew :roll:
Raz, dwa, trzy, wdech, wydech, nie panikować, nie panikować, nie panikować :roll:
Krew jest dość jasna, więc to z jelit. Więc prócz nifuroksazydu nafaszerowałam ją przed chwilą Venterem. Do tego głodówka, oczywiście.
Jasny gwint, taka biegunka na pewno straszliwie niunię osłabi. No i przeciwbólowego dziś Sabina nie dostanie :shake:

Posted

PIKA napisał(a):
A po co ? Na II-giej grupie byl taki fajny dogowy temat.. caly zniknął niewiadomo czemu :mad:
cholerka..... ja tam kompletnie nie wiem co się dzieje na DGM. Nie znam się na układach i takich tam...
Lubię popisać ze znajomymi, pogadać o psach.
I chyba o to chodzi. W doopie mieć to co się dzieje na podgrupach rasowych. Tam chyba zawsze się różne kłótnie toczyły :roll:

asher napisał(a):
A Sabina właśnie nabrudziła w łazience (Niunia moja słodka, zawsze, jak ją przypili idzie do łazienki, teraz biedna nie mogła sama trafić, choć próbowała, na szczęście zorientowałam się w porę i ją zaprowadziłam).
W biegunce jest krew :roll:
Raz, dwa, trzy, wdech, wydech, nie panikować, nie panikować, nie panikować :roll:
Krew jest dość jasna, więc to z jelit. Więc prócz nifuroksazydu nafaszerowałam ją przed chwilą Venterem. Do tego głodówka, oczywiście.
Jasny gwint, taka biegunka na pewno straszliwie niunię osłabi. No i przeciwbólowego dziś Sabina nie dostanie :shake:
cholerka..... Napisz mi Ty w końcu kiedy ta wizyta u Garncarza? Już Ci pisałam, Kabaty to nie koniec świata dla mnie. Tyle, że teraz jestem uziemiona z Miśkiem na zwolnieniu. Ale może ta wizyta nie teraz?

Posted

Katerinas napisał(a):
W doopie mieć to co się dzieje na podgrupach rasowych. Tam chyba zawsze się różne kłótnie toczyły :roll:

Ja siedzę na owczrkach niemieckich i jest fajnie. Wiadomo, że czasem są zgrzyty, nie wszyscy we wszystkim się zgadzają, ale nie ma jakichś krwawych jatek, ot, czasami dość gorące dyskusje. Ale raczej bez jazd personalnych, itp ;)

Katerinas napisał(a):
cholerka..... Napisz mi Ty w końcu kiedy ta wizyta u Garncarza? Już Ci pisałam, Kabaty to nie koniec świata dla mnie. Tyle, że teraz jestem uziemiona z Miśkiem na zwolnieniu. Ale może ta wizyta nie teraz?

Napisałam ;)

Posted

Ja zapóźniona jestem bo z roboty dlubie :roll:

Asia jakie sierpniowe? :hmmmm:

A tak krew to świerza, czy taka strawiona?

[quote name='Katerinas']Chętnie... tylko się najpierw wygrzebiemy z choróbska :roll:

oo ja już mam dwa za sobą :roll:

Waszka masz :)

Posted

PIKA, na głupim jasiu Inti był? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Bo jakiś taki spokojny, dostojny, niepowyginany :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu:
Ale, ale chyba trafił ci się wybitnie glucący egzemplarz? :razz: ;)

ps. fotki z twojej sierpniowej wizyty na Kabatach, jak cię Jojkowa uczyła Młodego wystawiac, przed krajówką :cool1::mad:

pps. krew świeża, jasno czerwona, takie jakby strzępki ze śluzem.

Posted

Katerinas napisał(a):
I chyba o to chodzi. W doopie mieć to co się dzieje na podgrupach rasowych. Tam chyba zawsze się różne kłótnie toczyły :roll:

?

ale tam nie bylo żadnej awantury. Fajnie bylo.
Po prostu temat byl i nagle zniknął i niewiadomo dlaczego
Modzi dzialu tez nie wiedza :niewiem:

Posted

PIKA napisał(a):
ale tam nie bylo żadnej awantury. Fajnie bylo.
Po prostu temat byl i nagle zniknął i niewiadomo dlaczego
Modzi dzialu tez nie wiedza :niewiem:

Ostanio znowu serwer szwankował. Pewnie dlatego topik poszybował w kosmos... Chodzi o "Halo, halo..."?

Posted

mam nadzieję, że u Sabinki to nic poważnego :kciuki:

ale Inti wielki :crazyeye: i jakie gluty :mdleje: hahaha masakra :evil_lol:
no i ja bardzo jestem ciekawa jak sobie z Sabą poustawiali "współżycie" :razz:

Posted

[quote name='asher']PIKA, na głupim jasiu Inti był? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Bo jakiś taki spokojny, dostojny, niepowyginany :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu:
Ale, ale chyba trafił ci się wybitnie glucący egzemplarz? :razz: ;)

ps. fotki z twojej sierpniowej wizyty na Kabatach, jak cię Jojkowa uczyła Młodego wystawiac, przed krajówką :cool1::mad:

pps. krew świeża, jasno czerwona, takie jakby strzępki ze śluzem.

Na psa 2 km dalej zareagował (na chwilkę :evil_lol: )

Gluci sie, ale ja wiem czy wybitnie :niewiem:

nie wstawilam ich ? :roll:

to cos krwawi miedzy zoładkiem a doopą
Moze byc doopa z powodu samej sraczki

[quote name='asher']Ostanio znowu serwer szwankował. Pewnie dlatego topik poszybował w kosmos... Chodzi o "Halo, halo..."?
Tak, Haloo, halo :placz:

[quote name='malawaszka']

ale Inti wielki :crazyeye: i jakie gluty :mdleje: hahaha masakra :evil_lol:
no i ja bardzo jestem ciekawa jak sobie z Sabą poustawiali "współżycie" :razz:
Jaki on wielki? :crazyeye: nOrmalny jest :eviltong: Fizycznie, bo nie umyslowo :evil_lol:
I jak widzisz on jeszcze żyje to jakos funkcjonuja :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']:mad:aleś opisała :eviltong: żadnej krwi nie było????
A coś ty taka rządna? :diabloti: Bloody Washka :vamp::vamp::vamp:
Spadam z Sabiną na spacer, mam nadzieję, że żadnej krwi nie będzie :mad:

Posted

[quote name='asher']A coś ty taka rządna? :diabloti: Bloody Washka :vamp::vamp::vamp:
Spadam z Sabiną na spacer, mam nadzieję, że żadnej krwi nie będzie :mad:

no bo miało być tak strasznie zanim PIKA wzięła Intiego a tu nic :lol: podobnie zresztą jak u mnie - Luna miała za żadne skarby nie przyjąć do domu suki drugiej a tu jak do tej pory najmniej spięć z Pepą niż z samcami które się przewinęły :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
:mad:aleś opisała :eviltong: żadnej krwi nie było???? ot tak luźno samo przyszło??????? :razz:

Wpierziel jest regularny :evil_lol: ale od niej bezkrwawo :eviltong: Ostatnio chcial jej oddac :evil_lol:

Krwawo to bylo od tosy po uszach i od boksera pk doopie :mad:

Posted

PIKA napisał(a):
Ostatnio chcial jej oddac :evil_lol:

I co?????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

PIKA napisał(a):
Krwawo to bylo od tosy po uszach
Widac tosa woli kopiowane :eviltong:

Dobra, spadam na ten spacer, bo znów będe musiała podłogę myć :roll:

Acha, choć nikt nie zapytał, to i tak się pochwal :eviltong: Nie zdałam wczorajszego egzaminu :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Wpierziel jest regularny :evil_lol: ale od niej bezkrwawo :eviltong: Ostatnio chcial jej oddac :evil_lol:

Krwawo to bylo od tosy po uszach i od boksera pk doopie :mad:

hahah ja też chcę wiedzieć co Saba na to oddawanie :evil_lol:

asher napisał(a):

Acha, choć nikt nie zapytał, to i tak się pochwal :eviltong: Nie zdałam wczorajszego egzaminu :evil_lol:

:shake:o masz!!! ale ja to się zastanawiam czy te egzaminy to jakiś wstęp to mgr???? :placz::razz:

Posted

asher napisał(a):
I co?????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

a nic, :eviltong: Oba oberwaly ode mnie :evil_lol:
ale on jej wpieprzy kiedys :cool3: Juz jak się bawią i on ją z klaty potraktuje to ona się przewraca :evil_lol:

asher napisał(a):
Widac tosa woli kopiowane :eviltong:

jessuu jakby tak kopiowane pogryzł :mdleje:

asher napisał(a):

I co bedzie? :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
wow!!! bawią się????? :mdleje: ale zazdroszczę :placz: u mnie kurna Luna miewa ochotę i zaczepia Pepę do zabawy nawet ale Pepa ma ja w dupie - trafiła kosa na kamień :diabloti:

a bawią :multi: wprawdzie na dworzu tylko :diabloti: ale się bawią :loveu:
Zdjęć Ci teraz nie wstawie bo nie wyrabiam z tym mulastym kompem w robocie :mad: