Alicja Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:asherku .......koffam twoje boorki ... alem się uśmiała .......:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Katerinas Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 No Asher Wreszcie odnalazłam Twoją galerię. I na dzień dobry poryczałam się ze śmiechu :lol: :lol: Idę czytać wstecz i oglądać ... bo mam duże zaległości. Quote
asher Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Cześć Katerinas! :B-fly: Miłęgo czytania :lol: Bo do oglądania to mało jest :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 hahahahhaa ale jak mogłaś pomyśleć, że spółdzielnia okrywa kwiatki na zimę buuahahahaha :roflt: Quote
Alicja Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [quote name='malawaszka']hahahahhaa ale jak mogłaś pomyśleć, że spółdzielnia okrywa kwiatki na zimę buuahahahaha :roflt: Waszko :crazyeye:.....:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
LAZY Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 No ja nie wiem co w tym śmiesznego, ze spółdzielnia dba o zieleniec:evil_lol::eviltong: Quote
malawaszka Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [quote name='Alicja']Waszko :crazyeye:.....:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: no co???? czemu :crazyeye:???? Quote
asher Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 He he, od razu widać kto na jakim osiedlu mieszka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
malawaszka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 noo ja mieszkam na goownianym osiedlu na którym nikt zieleni na zimę nie przykrywa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 a u mnie okrywają :diabloti: ale nie firankami :evilbat: Quote
Maga100 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='asher']Wcale nie tylko mnie :no-no-no: Ja nie chcę nikomu nic wypominać, więc tylko delikatnie napomknę o pewnej serwerowni :diabloti::diabloti::diabloti: nie rozumiem twoich napomknięć :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: poza tym ja się ostatnio uspokoiłam i prawie nic mi się nie przydarza :p Niedawno tylko - zupełnie niechcący - uruchomiłam gaśnicę w pracy :grins: . Naprawdę nic wielkiego, wszystko tylko było w białym pyle, a najbardziej marynarka wicedyrektora :evil_lol::evil_lol: Niech się cieszy, że akurat nie był tam, gdzie jego marynarka. Quote
asher Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Dogo ruszyło, więc mogę się wreszcie pochwalić :p Mam aparat! :sweetCyb: Nareszcie będę was zarzucać tonami burkowych zdjęć! :multi::multi::multi: Na początek kilka z deczka już nieświeżych wspomnień z jedynego w tym roku zaśnieżonego spaceru... Klasyka gatunku, czyli Burki w dołku :evil_lol: Auć, nie po oczach, szalona babo! dzięki Magda!!!!!! :buzi: Quote
asher Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 I burki niekonwencjonalne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Am!... ... i spadam... Oooo, leeeci!!! :-o Złapię, czy nie? :hmmmm: O rany, złapałem!!! :crazyeye: Wybaczcie jakość fotek, aparat jest strasznie prądożerny, a na razie wtykam weń zwykłe baterie, bo akumulatorków jeszcze brak. Focę więc na automatycznych ustawieniach - rozgryzanie manuala też niestety wymaga prądu ;) A poza tym jednoczesne sterowanie kulkami śniegu i aparatem, to jest sztuka, której jeszcze nie opanowałam do perfekcji. Stąd beznadziejne kadry, ostrośc na wszystkim, tylko nie na tym co trzeba, itp. Mam nadzieję, że z czasem będzie lepiej :lol: Quote
asher Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Sabina też tak potrafi :lol: Tylko głupiej przy tym wygląda :evil_lol: Scenka rodzajowa... Biegniemy do mamci :loveu::loveu::loveu: A moja podłoga po takich spacerach wygląda mniej więcej tak... :evil_lol: I to by było na tyle. Dobranoc :hand: Quote
Alicja Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Fotaski u Boorków :multi::multi::multi::multi::multi: no proszę troszke śniegu i ile radości;) podłogę widzialam :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Zrobił się dubelek ..:grins::evil_lol: Quote
LAZY Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Ależ super wiadomości! Aparat, yeahhh! Sabinka widzę, ze trzyma sie dobrze...a jak się czuje? Quote
anetta Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Gratuluje aparatu :)))))))) Ale szaleństwa :lol::lol: Quote
Katerinas Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 :multi: Gratulacje aparatu :multi: No to teraz będziemy oglądać i oglądać. Zimowe foty bardzo fajne :-) A co one tak w tej ziemi kopią? Jakieś skarby znajdują chociaż? :lol: Quote
Katerinas Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 :multi: Gratulacje aparatu :multi: No to teraz będziemy oglądać i oglądać. Zimowe foty bardzo fajne :-) A co one tak w tej ziemi kopią? Jakieś skarby znajdują chociaż :lol: Quote
malawaszka Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 łoooo duze foty boorków :mdleje: :loveu::loveu::loveu::multi: Quote
asher Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='Alicja']podłogę widzialam :evil_lol: Urocza, prawda? :cool3: A mnie się własnie odkurzacz nadpsuł :evil_lol: [quote name='LAZY']Sabinka widzę, ze trzyma sie dobrze...a jak się czuje? A troszkę w kratkę... Dostaje tonę leków przeciwbólowych, więc póki co trzymamy ból w ryzach. Niestety wyskoczył nowy problem - krew w kale :shake: I nie wiadomo, czy to od leków (dostaje niesteroidowe przeciwzapalne, które niestety moga powodowac krwawienia i kwas alendronowy, który może dodatkowo podrażniac przewód pokarmowy), czy może ja jej coś... uszkadzam, jak aplikuję jej czopki :roll: Jedyna pociecha, to, że krwawienie jest gdzieś z bliskiego odcinka jelita. Ale ja oczywiście mam już wizję raka jelita grubego :roll::roll::roll: [quote name='Katerinas']A co one tak w tej ziemi kopią? Jakieś skarby znajdują chociaż :lol: Znajdują :p Mięsko :oops: Quote
LAZY Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Nadpsuty odkurzacz to niezła wymówka;) Co do Sabinki...to proszę mi tutaj nie snuć czarnych wizji kolejnych nowotworów! Zabraniam! I nakazuje dać buziaka w ten cudny pycholek:loveu: Quote
Vectra Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 asher napisał(a): Ale ja oczywiście mam już wizję raka jelita grubego :roll::roll::roll: Ty z tą Twoją wyobraźnią to może zacznij jakie horrory pisać Hę ? :cool3: :diabloti: albo jakie numery w totka wypatrz w tych wizjach :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts