malawaszka Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Myślę o Was cały czas i wysyłam Sabince dobre myśli, żeby jej nie bolało!!! :kciuki: :buzi: Quote
Alicja Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 :calus: Asherku ...cały czas jestem myślami z Wami ....walczcie póki się da Quote
asher Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 Dzięki dziewczyny :buzi: A teraz juz zmieńmy temat, dobrze? Nie chcę zamieniać galerii burków w topik o smutkach i żalach. Quote
Vectra Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 asher napisał(a):Nie mam :lol: to zrób :evilbat: :diabloti: Quote
asher Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 Vectra napisał(a):to zrób :evilbat: :diabloti: Siłą woli chyba :placz::placz::placz: :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 asher napisał(a):Siłą woli chyba :placz::placz::placz: :evil_lol: telefonem :eviltong: Quote
Alicja Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='asher']Nie mam :lol: to zacznij przeklejać od początku ;) Quote
asher Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Właśnie zauwazyłam, że ostały mi się jeszcze dwie burkowe starociowe fotki :lol: Synchroniczny powrót ze spaceru... Prawa... ...lewa I więcej nie mam. Na razie :cool1: Quote
Vectra Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 o jaki fajny niebieski samochód :diabloti: Quote
asher Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Vectra napisał(a):o jaki fajny niebieski samochód :diabloti: Na sprzedaż chyba jest :cool3: Haha, a kilka uliczek dalej parkuje sobie trabant z przyklejoną na szybie karteczką "W dobre ręce drogo sprzedam" :lol: Quote
Vectra Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 asher napisał(a):Na sprzedaż chyba jest :cool3: Haha, a kilka uliczek dalej parkuje sobie trabant z przyklejoną na szybie karteczką "W dobre ręce drogo sprzedam" :lol: ja już się pozbyłam w podwórka prawie wszystkich wraków :angryy: nowym dziękuje nie przyjmuje :diabloti: Quote
Paula Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Ach, moje ukochane Kabaty :placz: :loveu: Quote
malawaszka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Vectra napisał(a):o jaki fajny niebieski samochód :diabloti: o boorkach byś coś napisała a nie tylko samochody i samochody :shake: Quote
Maga100 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Witaj, Asherku Dobra Rado :evil_lol: Ładnie się komponujesz na tle bloków :evil_lol: Quote
asher Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 malawaszka napisał(a):o boorkach byś coś napisała a nie tylko samochody i samochody :shake: Maga jeszcze coś o blokach dorzuciła :shake: Widac z burkami się nie komponuję :placz: Quote
asher Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 No to sie dzisiaj burki popisały :mad: Wracam sobie do domku. Jakoś tak mi lekko na duszy. Myślę sobie: "Ojej, jaka ładna pogoda, ojej zaraz pójdę sobie na spacerek z moimi fajnymi pieskami, które w utęsknieniu czekają na swoją fajną pancię, ojej, jak fajnie..." :loveu: Zbliżam się do bloku i widzę, że na trawniku lezy jakas biała płachta. Ponieważ nastrój miałam, jak już wspomniałam optymistyczny, to myślę sobie "Ojej, jaka ta moja spółdzielnia fajna, okrywają roślinki przed zimą, żeby nie zmarzły" :loveu: Podchodzę trochę bliżej, przyglądam się płachcie i myślę sobie: "Ojej, ta płachta jakoś znajomo mi wygląda..." :hmmmm: Podchodzę jeszcze bliżej, przyglądam się płachcie jeszcze dokładniej i nagle mnie olśniło: "o kurrrr.., to moja firanka!!!!" :crazyeye: No coż, zostawiłam otwary balkon, burki pewnie coś ciekawego usłyszały, wyleciały na złamanie karku i ściągnęły firankę. A, że wiatr był dziś spory... Pokarało mnie za to, że się śmiałam z firankowych perypetii weszki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I tak w sumie dobrze, że nie wywiało tej firanki gdzieś dalej :lol: A kilka godzin później, w drodze do weterynarza moja stara i chora Sabinka władowała się na chama do obcego samochodu :lol::lol::lol: Quote
Vectra Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 buhahhahha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aśka popłakałam się ze śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: grzeczne boorki Quote
LAZY Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Leżymy z Marcinem i wyjemy ze śmiechu:lol: Dobre, dobre!!! Quote
Paula Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Buhahaha :grin: dobre :cool2: asher napisał(a):"Ojej, jaka ta moja spółdzielnia fajna, okrywają roślinki przed zimą, żeby nie zmarzły" :loveu: A to najlepsze :roflt: Quote
Maga100 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='asher']Podchodzę trochę bliżej, przyglądam się płachcie i myślę sobie: "Ojej, ta płachta jakoś znajomo mi wygląda..." :hmmmm: Podchodzę jeszcze bliżej, przyglądam się płachcie jeszcze dokładniej i nagle mnie olśniło: "o kurrrr.., to moja firanka!!!!" :crazyeye: buhahhahaha, powiedz, czemu tylko tobie przytrafiają się takie historie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
asher Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Wcale nie tylko mnie :no-no-no: Ja nie chcę nikomu nic wypominać, więc tylko delikatnie napomknę o pewnej serwerowni :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts