Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie zauwazyłam, że ostały mi się jeszcze dwie burkowe starociowe fotki :lol:

Synchroniczny powrót ze spaceru...

Prawa...

...lewa

I więcej nie mam.
Na razie :cool1:

Posted

Vectra napisał(a):
o jaki fajny niebieski samochód :diabloti:

Na sprzedaż chyba jest :cool3:
Haha, a kilka uliczek dalej parkuje sobie trabant z przyklejoną na szybie karteczką "W dobre ręce drogo sprzedam" :lol:

Posted

asher napisał(a):
Na sprzedaż chyba jest :cool3:
Haha, a kilka uliczek dalej parkuje sobie trabant z przyklejoną na szybie karteczką "W dobre ręce drogo sprzedam" :lol:

ja już się pozbyłam w podwórka prawie wszystkich wraków :angryy: nowym dziękuje nie przyjmuje :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
o boorkach byś coś napisała a nie tylko samochody i samochody :shake:

Maga jeszcze coś o blokach dorzuciła :shake: Widac z burkami się nie komponuję :placz:

Posted

No to sie dzisiaj burki popisały :mad:

Wracam sobie do domku. Jakoś tak mi lekko na duszy. Myślę sobie: "Ojej, jaka ładna pogoda, ojej zaraz pójdę sobie na spacerek z moimi fajnymi pieskami, które w utęsknieniu czekają na swoją fajną pancię, ojej, jak fajnie..." :loveu:
Zbliżam się do bloku i widzę, że na trawniku lezy jakas biała płachta. Ponieważ nastrój miałam, jak już wspomniałam optymistyczny, to myślę sobie "Ojej, jaka ta moja spółdzielnia fajna, okrywają roślinki przed zimą, żeby nie zmarzły" :loveu:
Podchodzę trochę bliżej, przyglądam się płachcie i myślę sobie: "Ojej, ta płachta jakoś znajomo mi wygląda..." :hmmmm:
Podchodzę jeszcze bliżej, przyglądam się płachcie jeszcze dokładniej i nagle mnie olśniło: "o kurrrr.., to moja firanka!!!!" :crazyeye:

No coż, zostawiłam otwary balkon, burki pewnie coś ciekawego usłyszały, wyleciały na złamanie karku i ściągnęły firankę. A, że wiatr był dziś spory...
Pokarało mnie za to, że się śmiałam z firankowych perypetii weszki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I tak w sumie dobrze, że nie wywiało tej firanki gdzieś dalej :lol:

A kilka godzin później, w drodze do weterynarza moja stara i chora Sabinka władowała się na chama do obcego samochodu :lol::lol::lol:

Posted

Buhahaha :grin: dobre :cool2:

asher napisał(a):
"Ojej, jaka ta moja spółdzielnia fajna, okrywają roślinki przed zimą, żeby nie zmarzły" :loveu:

A to najlepsze :roflt:

Posted

[quote name='asher']Podchodzę trochę bliżej, przyglądam się płachcie i myślę sobie: "Ojej, ta płachta jakoś znajomo mi wygląda..." :hmmmm:
Podchodzę jeszcze bliżej, przyglądam się płachcie jeszcze dokładniej i nagle mnie olśniło: "o kurrrr.., to moja firanka!!!!" :crazyeye:

buhahhahaha, powiedz, czemu tylko tobie przytrafiają się takie historie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Wcale nie tylko mnie :no-no-no:
Ja nie chcę nikomu nic wypominać, więc tylko delikatnie napomknę o pewnej serwerowni :diabloti::diabloti::diabloti: