Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

asher napisał(a):
Ano :evil_lol: Dziś jak wracaliśmy ze spacerku, zatrzymałam sie na chwilę, żeby pogadać ze znajomą. No i burki zaczęły zżerać jakieś paskudztwo :mad: Wydarłam się tak, że przechodzącego obok faceta dosłownie wryło w ziemię :lol::lol::lol:

.

Masz rację,ja też w panice wrzeszczę. Parę lat temu się nie wydarłam i Saba strasznie się zatruła. Mnie taki strach ogarnia, że ktoś cośpodłożył.lepiej wrzasnąć.Pies puści a i nam lżej :evil_lol:

Posted

Uwaga, uwaga!
Ogłaszam wszem i wobec, że KOOOOCHAM swoją fryzurę!!!!!! :loveu:
W ciągu niespełna dwóch tygodni trzy razy zostałam poproszona w sklepie o dowód :multi: :evil_lol: :cool1: :loveu::sweetCyb: :cunao: :megagrin: :drinking:

Posted

asher napisał(a):
Uwaga, uwaga!
Ogłaszam wszem i wobec, że KOOOOCHAM swoją fryzurę!!!!!! :loveu:
W ciągu niespełna dwóch tygodni trzy razy zostałam poproszona w sklepie o dowód :multi: :evil_lol: :cool1: :loveu::sweetCyb: :cunao: :megagrin: :drinking:

:multi::multi::multi::multi::multi:jade do twojej fryzjerki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:multi::multi::multi::multi::multi:jade do twojej fryzjerki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Hehehe, zapraszam :lol:
A serio, ja wiem, że nie wyglądam na swoje lata (nie ma to jak skromność, prawda?:cool1:). No, ale może bez przesady, kurde! :lol::lol::lol:

Posted

asher napisał(a):
BTW, czy wasze psy też się tak wylewnie cieszą, jak w dupę dostaną? :-o :stupid: :loveu:

Mój się nie cieszy, tylko przeprasza od razu :roll: Taką minkę i oczy robi, że aż mi się głupio robi :oops: ;)
Uff, dobrze, że z Sabinką na strachu się skończyło :cool1:

asher napisał(a):
A serio, ja wiem, że nie wyglądam na swoje lata (nie ma to jak skromność, prawda?:cool1:). No, ale może bez przesady, kurde! :lol::lol::lol:

Mnie się to ciągle zdarza :roll: ostatnio ktoś mi dał 15 lat :p

Posted

Pora chyba trochę odświeżyć galerię, bo wszyscy i nas zapomną :shake:
Kilka burków dzisiejszych, komórkowych niestety, ale lepsze takie, niż żadne :eviltong:

Oprócz błękitnego nieba... tylko Burka mi potrzeba :siara:

Niedobrana para :lol:

Bugajski w kwieciu :cool1:

Sabina w kwieciu :cool1:

I to by było na tyle. Dziękujemy za uwagę :Rose:

Posted

Po 22 zł/szt. Ale już są chętni, tylko jeszcze jakby nie do końca zdeklarowani, więc podpis sobie wisi na wszelki wypadek ;)

Kochani, trzymajcie kciuki za Sabinkę. Ona już bardzo chora jest :-( Spróbuję dzisiaj namówic weterynarza na eksperymantalną kurację, paliatywną niestety, bo nic więcej nie da się zrobić. Oby chociaż przeciwbólowo zadziałało... :modla:
Nie rozpisuję się tu o jej chorobie, bo... słów brak, no i nie chcę was zasmucać... Ale pamiętajcie o nas, proszę... :-(

Posted

Asher jak coś to ja się z kolejki na rzecz tej suni wypisuję!

Co do Sabinki...ehhh...Nawet nie wiem co napisać...Poprostu brak mi słów, mocno za Was trzymamy kciuki i calujemy Was gorąco!!!

Posted

Dzięki dziewczyny.
Sabinka dostała nowe leki przeciwbólowe - tramal :-( Do tej pory wystarczał movalis, słabszy, coś w rodzaju apapu, czyli nie narkotyczny. Ale już nie wystarcza. Niunię tak boli, że dziś nie zjadła wieczornej michy... Bo boli, jak otwiera pysk... :-(
Jutro bierze pierwsza dawkę.
Do tej pory zdarzało się,że movalis nie działał, ale to było chwilowe, po paru dniach guz się "uspokajał". Mam nadzieję, że i teraz tak będzie :modla: Niestety guz się rozrasta, stąd ból przy otwieraniu pyska, wczesniej bolała tylko głowa... Mam nadzieję, że to minie... :modla:
Jutro zaczynamy też kurację kwasem alendronowym, w USA prowadzono badania na wilczarzach irlandzkich, u niektórych psów alendronian zahamował chorobę nawet na 3 do 6 miesięcy... To naprawdę bardzo dużo. No i działał przeciwbólowo. A to najwazniejsze - żeby niunię nie bolało. Bo wyleczyć się nie da :shake:
Więc nie puszczajcie kciuków.