Alicja Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Ufffff.........chyba nie chciałabym slyszeć tego krzyku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: witanko ....chcialam tylko powiedzieć ze moich fot nadal niet :oops: Quote
Sabina1 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 asher napisał(a):Ano :evil_lol: Dziś jak wracaliśmy ze spacerku, zatrzymałam sie na chwilę, żeby pogadać ze znajomą. No i burki zaczęły zżerać jakieś paskudztwo :mad: Wydarłam się tak, że przechodzącego obok faceta dosłownie wryło w ziemię :lol::lol::lol: . Masz rację,ja też w panice wrzeszczę. Parę lat temu się nie wydarłam i Saba strasznie się zatruła. Mnie taki strach ogarnia, że ktoś cośpodłożył.lepiej wrzasnąć.Pies puści a i nam lżej :evil_lol: Quote
asher Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Uwaga, uwaga! Ogłaszam wszem i wobec, że KOOOOCHAM swoją fryzurę!!!!!! :loveu: W ciągu niespełna dwóch tygodni trzy razy zostałam poproszona w sklepie o dowód :multi: :evil_lol: :cool1: :loveu::sweetCyb: :cunao: :megagrin: :drinking: Quote
Alicja Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 asher napisał(a):Uwaga, uwaga! Ogłaszam wszem i wobec, że KOOOOCHAM swoją fryzurę!!!!!! :loveu: W ciągu niespełna dwóch tygodni trzy razy zostałam poproszona w sklepie o dowód :multi: :evil_lol: :cool1: :loveu::sweetCyb: :cunao: :megagrin: :drinking: :multi::multi::multi::multi::multi:jade do twojej fryzjerki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
asher Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi::multi::multi:jade do twojej fryzjerki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hehehe, zapraszam :lol: A serio, ja wiem, że nie wyglądam na swoje lata (nie ma to jak skromność, prawda?:cool1:). No, ale może bez przesady, kurde! :lol::lol::lol: Quote
ara Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Mnie niedawno też poproszono o dowód, a że nie miałam przy sobie, to sprzedano mi pifko na obrączkę:lol::lol::lol: Quote
Vectra Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 witaj małolato , to nie umówię się z Tobą na piwo , bo jeszcze nas na izbe dziecka odstawią :evil_lol: Quote
Paula Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 asher napisał(a):BTW, czy wasze psy też się tak wylewnie cieszą, jak w dupę dostaną? :-o :stupid: :loveu: Mój się nie cieszy, tylko przeprasza od razu :roll: Taką minkę i oczy robi, że aż mi się głupio robi :oops: ;) Uff, dobrze, że z Sabinką na strachu się skończyło :cool1: asher napisał(a):A serio, ja wiem, że nie wyglądam na swoje lata (nie ma to jak skromność, prawda?:cool1:). No, ale może bez przesady, kurde! :lol::lol::lol: Mnie się to ciągle zdarza :roll: ostatnio ktoś mi dał 15 lat :p Quote
malawaszka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 hahahaha daj namiary na tą fryzjerkę - interes jej się rozwinie :lol::lol::lol: Quote
asher Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Pora chyba trochę odświeżyć galerię, bo wszyscy i nas zapomną :shake: Kilka burków dzisiejszych, komórkowych niestety, ale lepsze takie, niż żadne :eviltong: Oprócz błękitnego nieba... tylko Burka mi potrzeba :siara: Niedobrana para :lol: Bugajski w kwieciu :cool1: Sabina w kwieciu :cool1: I to by było na tyle. Dziękujemy za uwagę :Rose: Quote
malawaszka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 ooo boorki z komoorki :evil_lol: nie dałoby się ciut większych??? :razz::loveu: Quote
asher Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 malawaszka napisał(a):nie dałoby się ciut większych??? :razz::loveu: Musiałabym mieć oprogramowanie do kabelka ;) Quote
malawaszka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 buuuahahaha no tak! zapomniałam :evil_lol: po ile masz ten frontline???? Quote
asher Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Po 22 zł/szt. Ale już są chętni, tylko jeszcze jakby nie do końca zdeklarowani, więc podpis sobie wisi na wszelki wypadek ;) Kochani, trzymajcie kciuki za Sabinkę. Ona już bardzo chora jest :-( Spróbuję dzisiaj namówic weterynarza na eksperymantalną kurację, paliatywną niestety, bo nic więcej nie da się zrobić. Oby chociaż przeciwbólowo zadziałało... :modla: Nie rozpisuję się tu o jej chorobie, bo... słów brak, no i nie chcę was zasmucać... Ale pamiętajcie o nas, proszę... :-( Quote
malawaszka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 jejku za Sabinkę trzymam :kciuki: z całej siły!!! żeby jej nie bolało!!! a z tym frontlinem to jakby Ci został to ja biorę jeden - dla tej suni - biedna ma alergię na pchły i nikt jej w schronie nie pomógł a ona wyłysiała i cierpi strasznie :placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=88706 Quote
asher Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Waszko, w wątku suni już napisałam co i jak ;) Quote
anetta Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Booreczki :loveu: Oczywiście że lepsze z komóry niż żadne ;) Sabinka :calus: Quote
LAZY Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Asher jak coś to ja się z kolejki na rzecz tej suni wypisuję! Co do Sabinki...ehhh...Nawet nie wiem co napisać...Poprostu brak mi słów, mocno za Was trzymamy kciuki i calujemy Was gorąco!!! Quote
Maga100 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='asher'] Kochani, trzymajcie kciuki za Sabinkę. Ona już bardzo chora jest :-( Asherku, bardzo mi przykro :-( Quote
Vectra Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Asia , trzymam kciuki mocno i jestem z wami serduchem .. musi być dobrze :kciuki: Quote
asher Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Dzięki dziewczyny. Sabinka dostała nowe leki przeciwbólowe - tramal :-( Do tej pory wystarczał movalis, słabszy, coś w rodzaju apapu, czyli nie narkotyczny. Ale już nie wystarcza. Niunię tak boli, że dziś nie zjadła wieczornej michy... Bo boli, jak otwiera pysk... :-( Jutro bierze pierwsza dawkę. Do tej pory zdarzało się,że movalis nie działał, ale to było chwilowe, po paru dniach guz się "uspokajał". Mam nadzieję, że i teraz tak będzie :modla: Niestety guz się rozrasta, stąd ból przy otwieraniu pyska, wczesniej bolała tylko głowa... Mam nadzieję, że to minie... :modla: Jutro zaczynamy też kurację kwasem alendronowym, w USA prowadzono badania na wilczarzach irlandzkich, u niektórych psów alendronian zahamował chorobę nawet na 3 do 6 miesięcy... To naprawdę bardzo dużo. No i działał przeciwbólowo. A to najwazniejsze - żeby niunię nie bolało. Bo wyleczyć się nie da :shake: Więc nie puszczajcie kciuków. Quote
Vectra Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Asia pogoda do doopy , stąd może bóle ? Biedna niunia , ale trzymam kciuki musi być dobrze ja w to mocno wierze :kciuki: Quote
malawaszka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 tak - najważniejsze, żeby jej nie bolało!!!! w tym wypadku to wielkie szczęście że mieszkacie w Warszawie - u nas pewnie weci nawet nie słyszeli o takich metodach :shake: Quote
Recommended Posts