Alicja Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wszyscy wiemy:multi::multi::multi: Quote
Bila Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Świadomość w narodzie najważniejsza:razz: :lol:. Ala, ja teraz wszystkich zadręczam, Ozzy chyba miał wycinane kiedyś "dzikie mięso" (tak mi się wydaje, że czytałąm o tym). Zgoiło się po operacji i czy dawałaś mu jakieś leki oprócz tego? Quote
Alicja Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Bila']Świadomość w narodzie najważniejsza:razz: :lol:. Ala, ja teraz wszystkich zadręczam, Ozzy chyba miał wycinane kiedyś "dzikie mięso" (tak mi się wydaje, że czytałąm o tym). Zgoiło się po operacji i czy dawałaś mu jakieś leki oprócz tego?[/quote]nie Ozzy a mój boxio Harley ...miał między opuszkami w łapce ....pięknie mu sie wygoiło ... Quote
Alicja Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Bila']Wiedziałam, że gdzieś dzwoni:oops: ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:..pewno 501 ... ...:evil_lol: Quote
BoJa2 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Bila napisał(a):Wiedziałam, że gdzieś dzwoni:oops: ;) to ja Ci dodzwonię:lol: ,że moja Dulka miesiac temu miała wycinanego włókniak i dzisiaj nie ma już po tym świństwie śladu:multi: Quote
Bila Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Dzięki dziewczyny, oby nie trza go było znowu ciąć:shake:. Quote
Alicja Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Bila']Dzięki dziewczyny, oby nie trza go było znowu ciąć:shake:. :razz:oj a w jakim miejscu świnstewko wam wylazło:cool1: Quote
Bila Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Prawie na dupsku. Bilbo miał wypadek w lutym. Rozharatana lewa noga (między innymi) prawie po tyłek. Po pierwszej operacji nic się nie zgoiło i już nasz wet operował drugi raz. Został mały kawałek, który się ślimaczy (takie "dzikie mięso", trochę to jak wrzód wygląda) i za cholerę nie chce się zagoić. Quote
Alicja Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Bila']Prawie na dupsku. Bilbo miał wypadek w lutym. Rozharatana lewa noga (między innymi) prawie po tyłek. Po pierwszej operacji nic się nie zgoiło i już nasz wet operował drugi raz. Został mały kawałek, który się ślimaczy (takie "dzikie mięso", trochę to jak wrzód wygląda) i za cholerę nie chce się zagoić. :razz:o wypadku pamiętam ...kurka ...to rzeczywiście nie za fajnie wygląda ...trochę za duzo tych narkoz...ale jak nie będzie innego wyjścia ..lepiej by się nie zapaprało Quote
Bila Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Nio, wiem, pomału się nastawiam na łyżeczkowanie:-( Quote
PIKA Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 O Bila widze, ze Boorkowy topik i Bilba zaadoptowal :evil_lol: Ale Bilbo biedny :-( A ja jeszcze znalazłam zdjęcia Boorkow Quote
PIKA Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Boorki z dzisiejszego dnia, bo się znowu widzieliśmy z nimi :eviltong: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 :multi::multi::multi:wow ...cioteczka PIKA , Boorki i Hipcio:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts