Paula Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 :placz: Sabinko, trzymaj sie :kciuki: Asiu, bedzie dobrze, musi byc :glaszcze: Quote
Hexi Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 o mamo... :angryy::placz: :glaszcze:trzymajcie sie dziewczyny:calus: Asiu daj znac jesli moge jakos pomoc... Quote
LAZY Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Mój Boże! Cholera jasna! PIKA a mówiłaś, ze nic złego się w tym roku nie wydarzy... Sabinko bądx dzielna! Asiu myślami jestem z Toba! Nie dajcie się dziewczyny! Agnieszko przekaż Asi, ze tutaj wszyscy o niej myslą i informuj nas jak coś będziesz wiedzieć.:-( Quote
anetta Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 O matko....;( Co za wiesci...:placz: Asia :calus: Quote
Agga Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 No nie tak się zaczyna ten rok??? Przecież miało byc dobrze... Trzymamy kciuki będzie dobrze. Quote
ara Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Asiu, trzymaj się dzielnie, :kciuki: za Sabinkę. Ale początek roku...:-( Quote
PIKA Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Dzisiejsze wieści sa takie : Sabina dostaje p/zapalny ale sterydowy .. niestety. Ogólnie leki za bardzo nie pomagaja, ani te niesterydowe, ani antybiotyki ten sterydowy tez nie za bardzo :roll: jak dostanie lek, gorączka spada, ale zaraz rośnie znowu :shake: i tak w koło Macieju :shake: Quote
malawaszka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 jejuu Sabinko nie poddawaj się kochana psinko :kciuki: wysyłamy mnóstwo dobrych myśli :loveu: :loveu: :loveu: Asia :calus: Quote
Poświata Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Asia trzymajcie się, ściskamy kciuki za Sabinkę . Quote
mmbbaj Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Współczuję strasznie Asi i trzymam za Sabinkę! Tak bardzo chciałabym żeby było dobrze, tak bardzo bym chciała :loveu: Quote
Alicja Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Asherku ...my też ściskamy kciukasy z całych sił Quote
Ka-ka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Sabinka wygląda, jak szczurek...taka chuda :shake: i jeszcze ta kropna narośl...pierwszy raz coś takiego widziałam :crazyeye: ale trzymajmy mocno kciuki, niedługo powinny być konkretniejsze badania i okaże się, co to za świństwo... ale obawiam się, że Preston sobie z Sabą w nabliższym czasie nie pospaceruje :roll: ona teraz delikatna taka i bidna... za to Boogie.....ech, nie mogłam się napatrzeć :multi: gdybym nie znała jego wieku, dałabym mu tak na pierwszy rzut oka kilka wiosenek mniej. cały czas zgrabiutki, porusza się lekko i z gracją...prawie żadnej siwizny. dba Asia o swoje psiurki, oj dba.... ;) Quote
dbsst Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 buziaczki Sabinko buziaczki Asiu i buzi Boogie Quote
malawaszka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Asieńko!!!! bardzo mocno cały czas o Was myślę i trzymam kciuki!!!! chciałabym móc bardziej pomóc ale jak.... wysyłam mnóstwo ciepłych myśli - tyle mogę!!! Sabinko kochana trzymaj się!!!! Quote
aga1215 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 dbsst napisał(a):buziaczki Sabinko buziaczki Asiu i buzi Boogie i od nas też :buzi: :kciuki: :kciuki::kciuki: Quote
stereo Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Moja mama dziś spotkała całą asiową gromadkę na polach. Sabinka czuje się lepiej, zbili jej temperaturę i już była na normalnym spacerze, bawiła się z psami itd. Quote
aga1215 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 stereo napisał(a):Moja mama dzies spotkała całą asiową gromadkę na polach. Sabinka czuje się lepiej, zbili jej temperaturę i już była na normalnym spacerze, bawiła się z psami itd. dzięki za dobre wieści - ucałuj Joasię i gromadkę Quote
LAZY Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 A już sie bałam, ze cos sie stało jak tu wchodziłam..a tu taka dobra wiadomosć!:multi: Quote
PIKA Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Świetnie, ze Sabinka juz bryka :multi: Tylko ten guz na lepetynie :roll: kurcze, zeby już się wyjasnilo co to :roll: Quote
Ka-ka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 ciotka asher mówi Wam a resztę powie sama, jak się pojawi...ale pamieta o Was, zagubione istotki i jest z Wami myślami razem z jej Boorkami :cool3: (ach, klecić zaczynam wiersz o tej porze :evil_lol: )....to ja już sobie lepiej pójdę :p Quote
Recommended Posts