Alicja Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):ale wesolutko :lol: :lol: :lol: No nie ??? :lol: Evelina - a mnie zaraz z pracy wywalą :lol: Hanuś to ty w pracy :o mnie by już wywalili za ten rechot i wybuchy śmiechu przed monitorem :wink: / dobrze ze w dostępnym mi kompie w pracy nie ma netu :lol: :lol: :lol: / Quote
Hanna R. Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):ale wesolutko :lol: :lol: :lol: No nie ??? :lol: Evelina - a mnie zaraz z pracy wywalą :lol: Hanuś to ty w pracy :o mnie by już wywalili za ten rechot i wybuchy śmiechu przed monitorem :wink: / dobrze ze w dostępnym mi kompie w pracy nie ma netu :lol: :lol: :lol: / Nie często mam czas - ale net mam :D A gdzie Ty byłaś wczoraj jak toczyła się dyskusja o ryju i w temacie - hmmmmm - ginekologicznym :wink: ? Quote
Alicja Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):ale wesolutko :lol: :lol: :lol: No nie ??? :lol: Evelina - a mnie zaraz z pracy wywalą :lol: Hanuś to ty w pracy :o mnie by już wywalili za ten rechot i wybuchy śmiechu przed monitorem :wink: / dobrze ze w dostępnym mi kompie w pracy nie ma netu :lol: :lol: :lol: / Nie często mam czas - ale net mam :D A gdzie Ty byłaś wczoraj jak toczyła się dyskusja o ryju i w temacie - hmmmmm - ginekologicznym :wink: ? miałam eksmisję z pokoju Kuby :evil: :lol: :lol: :lol: Quote
kate_m. Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Dobrze, że czytam ten topic sama w domu, a nie przy ludziach, bo by się mogli zastanawiać, co ze mną nie tak, skoro zaśmiewam się do łez przez ekranem komputera :wink: Nie ma to jak testowanie czujności cenzora :lol: Quote
anetta Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 :roflt: :roflt: siedze i sie nie moge powstrzymac od smiechu, ale musze bo mamuska jest w domu :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 anetta napisał(a)::roflt: :roflt: siedze i sie nie moge powstrzymac od smiechu, ale musze bo mamuska jest w domu :lol: :lol: :lol: :lol: no proszę 1 dogo i ile radości :lol: Quote
PIKA Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='anetta']:roflt: :roflt: siedze i sie nie moge powstrzymac od smiechu, ale musze bo mamuska jest w domu :lol: :lol: :lol: :lol: no proszę 1 dogo i ile radości :lol: nie dogo a r.yj :lol: Quote
Alicja Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='anetta']:roflt: :roflt: siedze i sie nie moge powstrzymac od smiechu, ale musze bo mamuska jest w domu :lol: :lol: :lol: :lol: no proszę 1 dogo i ile radości :lol: nie dogo a r.yj :lol: PIKA a 1 ryja nie wypipkało :o Quote
Maga100 Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 kurde, to które ryje pipkuje, a których ryjów nie pipkuje? :o Quote
PIKA Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Oj baboki to trzeba umiec napisac 8) :lol: Quote
Alicja Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 PIKA napisał(a):Oj baboki to trzeba umiec napisac 8) :lol: ja umię , ja umie :angel: :angel: Quote
PIKA Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):PIKA napisał(a):Oj baboki to trzeba umiec napisac 8) :lol: ja umię , ja umie :angel: :angel:udowodnij :evilbat: :lol: Quote
asher Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='anetta']:roflt: :roflt: siedze i sie nie moge powstrzymac od smiechu, ale musze bo mamuska jest w domu :lol: :lol: :lol: :lol: no proszę 1 dogo i ile radości :lol: nie dogo a r.yj :lol:A ja myślę, że nie r y j anetcie takiej radochy dostarczył, tylko to słowo na "c", nie wypipkowane (nomen omen :lol: ) :evilbat: Quote
Maga100 Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 asher napisał(a):A ja myślę, że nie r y j anetcie takiej radochy dostarczył, tylko to słowo na "c", nie wypipkowane (nomen omen :lol: ) :evilbat: właśnie, ciekawe jakim kluczem posługuje sie cenzor 8) Quote
daga10011 Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 ale sie usmialam :lol: :lol: :lol: nawet nie wiedzialam,ze na dogo jest cenzura :oops: ale az tak restrykcyjna :o :lol: o w ryj Quote
asher Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 Daga, a spróbuj napisac, że ci pies coś obwąch uje :lol: Quote
Maga100 Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 ależ zabawy z jednym, małym, niewinnym ryjkiem ryj, ryjek, ryja, ryjem, ryje, ryjami :evilbat: Quote
asher Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 No to żeby nie było gołosłownie, wklejam moje dwa ukochane ry je :D Quote
daga10011 Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 asher napisał(a):Daga, a spróbuj napisac, że ci pies coś obwąch uje :lol: moze jeszcze blad ortograficzny przy tym zrobie?????? 8) :lol: Quote
Alicja Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 daga10011 napisał(a):asher napisał(a):Daga, a spróbuj napisac, że ci pies coś obwąch uje :lol: moze jeszcze blad ortograficzny przy tym zrobie?????? 8) :lol: no i co z tym wąchaniem no dobra ja napiszę ........obwąchuje :D Quote
PIKA Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 [quote name='daga10011'][quote name='asher']Daga, a spróbuj napisac, że ci pies coś obwąch uje :lol: moze jeszcze blad ortograficzny przy tym zrobie?????? 8) :lol: a to znaczenia nie ma :lol: Quote
asher Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 Serio? :o obwąhuje O w mordę, faktycznie! :roflt: Quote
Camara Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 asher napisał(a):Serio? :o obwąh*** O w mordę, faktycznie! :roflt: nie w mordę a w ryje :lol: :lol: :lol: Quote
daga10011 Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 :lol: dobre :lol: mi wczesniej nic nigdy nie wypipkowalo :o ..ciekawa jestem co jeszcze pikuja :lol: Quote
Recommended Posts