Alicja Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 asher napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):A DUPA - to ładne słowo ? :roll:Pewnie tak jak z r y j e m - zalezy czyja :lol: Wygląda na to, że twoja jest całkiem ok :lol: :o dziś czesci ciała na topie :lol: ryj , ogonki , dupy ciekawe co jeszcze :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 HankaRupczewska napisał(a): A które obwąch*** jest OK, a które be ? zcytuj sobie mój post to zobaczysz :wink: Alicjarydzewska napisał(a): :o dziś czesci ciała na topie :lol: r** , ogonki , dupy ciekawe co jeszcze :wink: :lol: :lol: :lol: bo my sprawdamy które części ciała sa cacy, a które be :lol: Cipa :roll: Quote
Hanna R. Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 asher napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):A DUPA - to ładne słowo ? :roll:Pewnie tak jak z r y j e m - zalezy czyja :lol: Wygląda na to, że twoja jest całkiem ok :lol: No, dupy mi nie wypipkowało :lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 PIKA napisał(a): bo my sprawdamy które części ciała sa cacy, a które be :lol: Cipa :roll: :o znaczy męski narząd płciowy jest be a damski cacy :o Cenzor jest menżczyznom :evilbat: Quote
Hanna R. Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):asher napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):A DUPA - to ładne słowo ? :roll:Pewnie tak jak z r y j e m - zalezy czyja :lol: Wygląda na to, że twoja jest całkiem ok :lol: :o dziś czesci ciała na topie :lol: r** , ogonki , dupy ciekawe co jeszcze :wink: :lol: :lol: :lol: Bo to - jak widzisz Alutku, taki troche anatomiczny topic się robi :wink: Quote
Alicja Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 ale znów mi ryj wypipkowało :evil: cycek :o biust :o pierś :o pośladek :o i co :roll: Quote
Camara Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 :o :o :o na chwilę zostawić was same, to zaraz się brzydko bawią :roll: :lol: dobrze, że chociaż boorki bawią sie ładnie :P Quote
asher Posted September 8, 2005 Author Posted September 8, 2005 Alu, jak chcesz to mogas być i inne częsci! Takie cudne męskie brzusio może być? 8) Z dedykacją dla Pana Cenzora :wink: Quote
Alicja Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 [quote name='asher']Alu, jak chcesz to mogas być i inne częsci! Takie cudne męskie brzusio może być? 8) ohoho cały i nie wypipkowany :o :lol: Quote
malawaszka Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 PIKA napisał(a):Cipa :roll: mimo potężnego doła umarłam ze śmiechu :roflt: Quote
Hanna R. Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 malawaszka napisał(a):PIKA napisał(a):Cipa :roll: mimo potężnego doła umarłam ze śmiechu :roflt: Nawet nie wiesz, jak się cieszę ! :buzi: Quote
PIKA Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='malawaszka'][quote name='PIKA']Cipa :roll: mimo potężnego doła umarłam ze śmiechu :roflt: Nawet nie wiesz, jak się cieszę ! :buzi: cieszysz się, ze Waszka umarła? :o Quote
malawaszka Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 ja sie naprawde z Wami ożenie :lol: :lol: :lol: Quote
asher Posted September 8, 2005 Author Posted September 8, 2005 malawaszka napisał(a):ja sie naprawde z Wami ożenie :lol: :lol: :lol:Eeee, tam, a kto by się chciał żenić... :roll: Lepiej załóżmy komunę 8) Quote
Hanna R. Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 PIKA napisał(a): cieszysz się, ze Waszka umarła? :o A widzisz? Widzisz ? Ty zdziwialska ! Ona i tak chce sie z nami ozenić :lol: :lol: :lol: ASHER, znowu głupio gadamy :oops: :buzi: Quote
Hanna R. Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 asher napisał(a):malawaszka napisał(a):ja sie naprawde z Wami ożenie :lol: :lol: :lol:Eeee, tam, a kto by się chciał żenić... :roll: Lepiej załóżmy komunę 8) E taaaaam ... Poseł Giertych byłby zmartwiony .... Quote
asher Posted September 8, 2005 Author Posted September 8, 2005 HankaRupczewska napisał(a):asher napisał(a):malawaszka napisał(a):ja sie naprawde z Wami ożenie :lol: :lol: :lol:Eeee, tam, a kto by się chciał żenić... :roll: Lepiej załóżmy komunę 8) E taaaaam ... Poseł Giertych byłby zmartwiony .... Eeeee taaaaam, jakoś mnie to nie martwi 8) Quote
PIKA Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 HankaRupczewska napisał(a):PIKA napisał(a): cieszysz się, ze Waszka umarła? :o A widzisz? Widzisz ? Ty zdziwialska ! Ona i tak chce sie z nami ozenić :lol: :lol: :lol: To fajnie, jak umrze to odziedziczymy po niej majątek 8) Tylko niech nie umiera zanim chaupy budowac nie skończy :lol: Quote
malawaszka Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 buuu paskudy skończę budować skończę a kredyty Wam zostaną :evilbat: :cool1: :painting: Quote
Olcia Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 [quote name='asher']Alu, jak chcesz to mogas być i inne częsci! Takie cudne męskie brzusio może być? 8) Z dedykacją dla Pana Cenzora :wink: łał jakie kocie ruchy :lol: :lol: :lol: Quote
Olcia Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 malawaszka napisał(a):buuu paskudy skończę budować skończę a kredyty Wam zostaną :evilbat: :cool1: :painting: o nie ja juz na kredyt sie nie pisze, komunikuje wszem i wobec ze wlasnie splacilam ostatnia rate samochodu i ide dzisiaj pic :lol: , o rany 4 lata meczenia sie i po co??? zeby doopcie miec czym wozic przecie autobusami sie tak fajnie jezdzi :lol: Quote
Maga100 Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Dziewczyny, umarłam ze śmiechu, ja też :lol: :lol: :lol: Ale od razu zaznaczam: nie cieszcie się, bo nie mam żadnego majątku :P Quote
Evelina Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Czemu ryj raz jest ok, a raz nie, pojecia nie mam :lol: Jak napisala PIKA od urody zalezy jak nic :lol: Dziewuchy byscie troche przystopowaly, bo mnie z modowania wywala. :roll: Quote
Hanna R. Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):ale wesolutko :lol: :lol: :lol: No nie ??? :lol: Evelina - a mnie zaraz z pracy wywalą :lol: Quote
Recommended Posts