malawaszka Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 to Wy się pedalskim piwem tak ululałyście??? :evil_lol: przyjechał też do nas pan :evil_lol: a pan miał w torbie kostium do przebrania się? :evil_lol: Quote
PIKA Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 malawaszka napisał(a):to Wy się pedalskim piwem tak ululałyście??? :evil_lol: jakbysmy się ululaly pedalskim piwem to by go nie zostalo w lodówce :evil_lol: Vectra napisał(a): Poszłaś niewinnie do kibla i zniknełaś :evil_lol: :evil_lol: Aga Cie budziła bo już wychodziłyśmy :evil_lol: :evil_lol: ja się zmartwilam, ze jej cos się stalo :oops: :evil_lol: Quote
Cola Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 no pięknie :evil_lol: :evil_lol: spanko na kibelku :evil_lol: Trzeba było nas wygonić i położyć się jak normalny ludź do łóżeczka :eviltong: Quote
asher Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 [quote name='malawaszka']a pan miał w torbie kostium do przebrania się? :evil_lol:Hahahaha, noooo. Serwował nam pizzę w stroju króliczka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Paula, acha :lol: Byłas wtedy zagadana z Colą, o ile dobrze pamiętam :lol: Vectra, jak te pozory mylą :evil_lol: Ale ja naprawdę słuchałam i chyba rozumialam, tylko wizualne doznania miałam dziwne :lol: PIKA, a długo mnie nie było? :crazyeye: :lol: Quote
r_2005 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 asher napisał(a):No i w ogóle zostało mi pół lodówki pedalskiego piwa :shake: :evil_lol: Już do Ciebie jadę:lol: Quote
PIKA Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='Cola']no pięknie :evil_lol: :evil_lol: spanko na kibelku :evil_lol: Trzeba było nas wygonić i położyć się jak normalny ludź do łóżeczka :eviltong: mogla nas nie wyganiac i się polozyc :lol: [quote name='asher'] PIKA, a długo mnie nie było? :crazyeye: :lol: no troszke :lol: Tylko nie problem z dlugością siedzienia w kiblu bo to róznie z tym bywa, ale dłuższy brak odzewu z Twojej strony na moje nawolywania i pukania mnie zaniepokoił :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='asher']Hahahaha, noooo. Serwował nam pizzę w stroju króliczka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: buhahahaha, tak wszedł, ukłonil się, zapytał czy moze skorzystać z toalety i następnie jako króliczek podał nam pizzę :lol: :lol: Quote
asher Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 r_2005 napisał(a):Już do Ciebie jadę:lol:Zapraszam! :p Ale nie będzie ci przeszkadzxać, że ja będe spać? :evil_lol: Quote
PIKA Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 asher napisał(a):Zapraszam! :p Ale nie będzie ci przeszkadzxać, że ja będe spać? :evil_lol: do oprozniania Twojej lodówki Ty jej bedziesz zupelnie zbędna :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='Maga100']buhahahaha, tak wszedł, ukłonil się, zapytał czy moze skorzystać z toalety i następnie jako króliczek podał nam pizzę :lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
asher Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 [quote name='Maga100']buhahahaha, tak wszedł, ukłonil się, zapytał czy moze skorzystać z toalety i następnie jako króliczek podał nam pizzę :lol: :lol: Maga, ty też to widzałaś??? :sweetCyb: Bo już myslalam, że mam jakieś zwidy :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='asher']Maga, ty też to widzałaś??? :sweetCyb: Bo już myslalam, że mam jakieś zwidy :evil_lol: no pewnie, króliczek był bardzo wyraźny :grins: I nawek machał ogonkiem :roflt: Quote
asher Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 [quote name='Maga100']no pewnie, króliczek był bardzo wyraźny :grins: I nawek machał ogonkiem :roflt: I zalotnie strzygł uszkami :lol: I miział nas wąsikami, jak nam pizzę podawał :lol: Quote
r_2005 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 asher napisał(a):Zapraszam! :p Ale nie będzie ci przeszkadzxać, że ja będe spać? :evil_lol: Byleby nie w kiblu, bo po piwie może mi się chcieć siurać:p Quote
asher Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 r_2005 napisał(a):Byleby nie w kiblu, bo po piwie może mi się chcieć siurać:pHihihi, mam dwa :grins: Quote
r_2005 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 asher napisał(a):Hihihi, mam dwa :grins: Wot, burżujka:eviltong: Quote
dbsst Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 1 tuńczykowa saładka by asher fantastyczna 2 Asher gadała i gadała nie do zagadania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: 3 RANO WSTAŁAM Z BÓLEM GARDŁA I CHRYPĄ :saeek: :saeek: :saeek: --> to przez wygadana ASHER 4 PAni taksówkarka z yorkiem to KOSMOS myślałam że się zsikam :evil_lol: generalnie wieczór cudów ASHER DZIĘKIE Quote
Maga100 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 właśnie, Debe mi przypomniała... Chciałam powiedzieć, ze Asher to straszna gaduła, normalnie nie dała nikomu dojść do słowa :shake: Strasznie musiałam krzyczeć, gdy chciałam wtrącić słówko :grins: Quote
Alicja Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 :roflt::roflt::roflt:o matko aż mnie brzuch rozbolał od czytania relacji ze spotkania przy kawie:razz: Quote
dbsst Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:roflt::roflt::roflt:o matko aż mnie brzuch rozbolał od czytania relacji ze spotkania przy kawie:razz: a mnie GARDŁO i mój aksamitny głos i dykcja aktorska zostały dziś mocno naruszone :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='dbsst']a mnie GARDŁO i mój aksamitny głos i dykcja aktorska zostały dziś mocno naruszone :lol: :lol: :lol: :lol:znam na to lekarstwo :ppiffko z miodem:razz: Quote
dbsst Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']znam na to lekarstwo :ppiffko z miodem:razz: WMUSZAM w siebie wino :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 dbsst napisał(a):WMUSZAM w siebie wino :lol: :lol: :lol::crazyeye::roflt::roflt::roflt: ale jak juz to najlepsze z koglem moglem;) Quote
dbsst Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye::roflt::roflt::roflt: ale jak juz to najlepsze z koglem moglem;) chyba mam ochote na śledzia :roll: Quote
asher Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 2 Asher gadała i gadała nie do zagadania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: [quote name='Maga100']właśnie, Debe mi przypomniała... Chciałam powiedzieć, ze Asher to straszna gaduła, normalnie nie dała nikomu dojść do słowa :shake: Strasznie musiałam krzyczeć, gdy chciałam wtrącić słówko :grins: Ha ha ha :eviltong: A to obraz po bitwie :evil_lol: Debe, nie dość, że starszny z ciebie milczek, to jeszcze straszny z ciebie ochlaj :shake: Martwię sie o ciebie :shake: Dziewczęta drogie bardzo wam dziękuję za ten przemiły wieczór w uroczym towarzystwie i za to, że wreszcie mogłam się wygadac za wszystkie czasy! Jesteście wspaniałe!!! :Rose: :iloveyou: Quote
Recommended Posts